IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Greek PM Meeting With Party Chiefs Delayed To Wednesday Morning - Govt Official

Тази нощ пак ще могат да се правят пари в рейндж. Но аз останах без сън заради тези маляки.

Уж тази вечер щяха да решат всичко, пък то к'во?! - утре.

П.П. само да видим какъв ще е рейнджа.

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
      Ами, аз не съм почитател на "the god damned jets", но за златото и среброто съм с теб тук... Особено като е покрепено с слаб долар..
      Къде видя слаб долар?!

Имаш поскъпване на европейските валути заради спекулации с гърция.

Нито йената, нито озито "атакуват" долара.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
        Голема кучка е пазара... Прави обратното на това, което очакваш

buy gold @ 1736 50%
        buy silver @ 33.80 25 %
        Ами, аз не съм почитател на "the god damned jets", но за златото и среброто съм с теб тук... Особено като е покрепено с слаб долар..

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
          Вие (Анон и Иван) още ли се дърляте ?
          Ти Алън ли си? Че вече ти изпуснах края на никовете....

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
            Вие (Анон и Иван) още ли се дърляте ?
            Аз не се дърлям с него.
            Гледам, че търгува под емоция и тя е главно бича.

А както той каза - пазарът е кучка.
            Трябва да я опитомиш/укротиш.

Коментар

• Вие (Анон и Иван) още ли се дърляте ?

Коментар

Голема кучка е пазара... Прави обратното на това, което очакваш

buy gold @ 1736 50%
                buy silver @ 33.80 25 %
                Не е кучка.

Ти сега правиш грешка. Цената в момента се движи от слухове. Изчакай още 3-4 часа и ще има по-голяма яснота. Ще има ли споразумение с Гърция и ако да - какви ще са му параметрите. Може и да не са злато-френдли, може и да са.
                Ако са добри за златото, да - ще го купиш по-високо, но с по-малък риск и съответно ще можеш да влезеш с по-голяма сума.

В четвъртък имаш заседание на ЕЦБ, там също е сложно. Ако вземеш нещо от позициите, да знаеш, че си е просто късмет.
                Аз съм си седнал на ръцете и чакам новини.
                Успех.
                Last edited by anon6706; 07.02.2012, 18:29.

Коментар

• Голема кучка е пазара... Прави обратното на това, което очакваш

buy gold @ 1736 50%
                  buy silver @ 33.80 25 %
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• брех ....

Коментар

• Днеска цените са понатежали с индикация да се свлечат още повече. Изявленията на ФЕД може да окаже първоначалния натиск

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Ами докажете, че мислите и ще започна да ви уважавам.

Макар, че Гърция усложнява ситуацията, но ще те питам нещо.

Днес RBA има решение за лихвите. Най-голяма вероятност има да ги свалят с 0.25%, по-малка е да паднат с 0.50% и най-малка е вероятността да ги оставят същите.

Кажи как би отиграл златото при всеки един от тези 3 варианта.

И повярвай ми - има голямо значение за златото днешното решение на RBA. Няма да навлизам в обяснения защо.

П.П. дано не си пуснал на гугъл какво е RBA.
                        Мисля, че отдаваш голямо значение на AUD, но в момента $ пада спрямо всички основни валути - евро, канадски долар, йена......., така че едва ли евентуално понижение на лихвата в Австралия ще свали особено цената на златото в долари.
                        По-скоро сегашната корекция надолу идва от предстоящия фалит на Гърция и страхът от отслабването на еврото.

Коментар

Е, казваш ми ЗАЩО движенията са нагоре и то е ЗАЩОТО СРЕБРОТО Е В БИЧИ ПАЗАР.

Ти верно ме смяташ, че слагам монети по релсите.

Но спор няма - няма как нещо, което е в бичи пазар да не поскъпва.

По-важният въпрос е ЗАЩО Е В БИЧИ ПАЗАР, според теб.
                          Надявам се, че не защото е нагоре.
                          Защото е такъв фундамента

Коментар

Там е много трудно. Онзи ден изгорях с късото сребро и все още не съм разбрал защо.
                            аз пък още ден-два и ще си нулирам сметката с дълго сребро Добре че е демо
                            Но пък реалното ще стискам като удавник

Коментар

Ще ти кажа защо ( и млъквам) - среброто е в бичи пазар и движенията са нагоре. Защо искаш да си срещу течението, когато половината свят се е юрнал да купува ?
                              Е, казваш ми ЗАЩО движенията са нагоре и то е ЗАЩОТО СРЕБРОТО Е В БИЧИ ПАЗАР.

Ти верно ме смяташ, че слагам монети по релсите.

Но спор няма - няма как нещо, което е в бичи пазар да не поскъпва.

По-важният въпрос е ЗАЩО Е В БИЧИ ПАЗАР, според теб.
                              Надявам се, че не защото е нагоре.

Коментар

знам и по-добри начини да си похарча парите
                                Идеята е на този пазар да си печелиш парите, а пазари за харчене - дал Бог.

Коментар

Working...
                                X