Първоначално изпратено от IvanG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко си мисляш че си измислям фондовете очевидно нищо не знаеш за търсенето и предлагането на златоI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСорос е крепостен селянен на голдмъните и морганите... Сглупи през Март като продаде златото. Сглупява и сега. В момента е златно време за покупка на злато... Ако купувате комекс злато трябва да го купувате с едно наум разбира се! Няма никакви ограничения при покупка на физическо злато и сребро със сертификат за произход... Там цената никога няма да падне повече до тези нива, само ще хвърчи нагоре!
според мен се върти схема - той си продаде златото на печалба сега ше го купи на по-евтина цена щше има повече злато
колокто до Сорос той е лейтенант на Ротшилдови не на Морган или Голдмън
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеНе знам какви фондове си измисляш. Най-големите държатели на злато са централните банки. Досега не съм чул някоя да разтовари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗлатото просто ще се срине. Големите вече излязоха от златните фондове, скоро и малките ще ги последват и тогава ще се случи все едно на нашата борса доверие и алианц едновременно да излязат от акции. Просто златните фондове са прекалено големи и ще сринат брутално цената на златото в момента в който почнат масови обратни от там.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Големите излязоха от Златото на 23 Август и на 6 Септември. Тогава минаваха по над 2000 тона злато при търговията и Златото падаше с по 50-70 $ на 5-10 мин графика. В началото на Октомври в Bloomberg.com извадиха новина, че точно при тези спадове тогава е излизал много голям играч от Златото. Сигурно догодина като се срине още и падне под 1000 $ тогава ще кажат кой играч точно е разпродал Златото в края на Август и началото на Септември
.
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗлатото просто ще се срине. Големите вече излязоха от златните фондове, скоро и малките ще ги последват и тогава ще се случи все едно на нашата борса доверие и алианц едновременно да излязат от акции. Просто златните фондове са прекалено големи и ще сринат брутално цената на златото в момента в който почнат масови обратни от там.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Златото просто ще се срине. Големите вече излязоха от златните фондове, скоро и малките ще ги последват и тогава ще се случи все едно на нашата борса доверие и алианц едновременно да излязат от акции. Просто златните фондове са прекалено големи и ще сринат брутално цената на златото в момента в който почнат масови обратни от там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение....Няма никакви ограничения при покупка на физическо злато и сребро със сертификат за произход... Там цената никога няма да падне повече до тези нива, само ще хвърчи нагоре!
Коментар
-
Сорос е крепостен селянен на голдмъните и морганите... Сглупи през Март като продаде златото. Сглупява и сега. В момента е златно време за покупка на злато... Ако купувате комекс злато трябва да го купувате с едно наум разбира се! Няма никакви ограничения при покупка на физическо злато и сребро със сертификат за произход... Там цената никога няма да падне повече до тези нива, само ще хвърчи нагоре!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеSoros Sees Gold Prices on Brink of Bear Market
http://www.bloomberg.com/news/2011-1...mmodities.html
Коментар
-
Soros Sees Gold Prices on Brink of Bear Market
http://www.bloomberg.com/news/2011-1...mmodities.htmlМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеАбе може и да съм шматок, ама ти очакваше 2000 долара на златото и 170 долара за петрола по Нова Година. Айде сега ходи го духайНещо се чува и че шибаната ви рафинерия била на загуба и сте пили студена водичка? Какво стана с ония 4 танкера петрол които ги бяха внесли по най-високите цени. Продадоха ли ги като бензин
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВерно ли бе, шматарок? Ти откога взе да мислиш? Кво правиш в тая тема, я бегай в другата да сваляш Путин...Нещо се чува и че шибаната ви рафинерия била на загуба и сте пили студена водичка? Какво стана с ония 4 танкера петрол които ги бяха внесли по най-високите цени. Продадоха ли ги като бензин
Last edited by Jay Gould; 29.12.2011, 15:29.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеАко паниката повлече инвеститорите в злато не ми се мисли...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар