IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Е, че то и аз съм виждал на битака 4 кила медно-никелови монети
    И ако ежедневните ти кражби на медни проводници от ЧЕЗ и БТК наричаш инвестиране в благородни метали, здраве му кажи
    На битака съм продавал 1991 - 1998 г. ШКОЛАТА е невероятна!!!
    За това време какви ли не постановки за измами са ми правили там
    А че ти си виждал 4 кила монети само на битака - това е повече от ясно
    Такива самонадеяни копелета като теб - обикновено там "гризваха" и все още "гризват" дръвцето
    remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
      и кво ги правиш.. ближеш ли ги , смучеш ли ги .
      Аз лично съм срещал Марин да издува бузи и смуче нещо, но като го питам и той ми казва, че са ментови бонбонки или виолетки, пък то какво било!
      Електролиза ли? Трябва Ви само Марин нумизматици!

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
        4 кила (на монети) ако за теб е нямане - аз не знам
        и кво ги правиш.. ближеш ли ги , смучеш ли ги ...кажи да ти се зарадваме...
        купувал НЕОГРАНИЧЕНО...не знаех ,че синдрома на шемета е заразен.

Коментар

ЛендПоре - аре марш в ДУПКАТА панелна откъдето си изпълзял
          4 кила (на монети) ако за теб е нямане - аз не знам с лъжичката от баба сигур си богаташ
          искаше ми се и малко кюлчета от КЦМ Плвдив - ама след някоя и друга седмица - и това ще стане
          Е, че то и аз съм виждал на битака 4 кила медно-никелови монети
          И ако ежедневните ти кражби на медни проводници от ЧЕЗ и БТК наричаш инвестиране в благородни метали, здраве му кажи

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            ............... лошото е че го нямаш за да очакваш покачване на актива.
            ..............
            ЛендПоре - аре марш в ДУПКАТА панелна откъдето си изпълзял
            4 кила (на монети) ако за теб е нямане - аз не знам с лъжичката от баба сигур си богаташ
            искаше ми се и малко кюлчета от КЦМ Плвдив - ама след някоя и друга седмица - и това ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
              Маринчо дадох го среброто на 38 $ отдавта, къде беше като писах по форума, че имам 5-6 кг за продаване.
              Бате Гойко - помня
              Ама искам сега да купя на 26,90 $ (ще купя на 25 като му дойде времето а ако не здраве )
              а ако някой от вас ми продаде за 5-6 айде и на 10$ съм навит добре дошло

Коментар

• Маринчо дадох го среброто на 38 $ отдавта, къде беше като писах по форума, че имам 5-6 кг за продаване.

Коментар

Значи момци,
                  В момента среброто е 26,90 USD/XAG
                  Вие по долу цитирате цени от 5,24 , 7, 8, 10, 18 и т.н. - т.е. цени в диапазона 5,24 - 18,00 USD/XAG
                  АРЕ НЯКОЙ ОТ ВАС ДА МИ ПРОДАДЕ НА ТЕЗИ ЦЕНИ ФИЗИЧЕСКО СРЕБРО PLEASE
                  Даже и на 26,90 - бих купил НЕОГРАНИЧЕНО - те ето ви ОТВОРКОВЦИ - как ще си направите ПАЧКА от Мен
                  П.С. Днес се обаждах в КЦМ Пловдив да купувам - ама искат лиценз от Мин. Фин. и докато го изкарам може вие да ми продадете
                  Тебе те знаем колко си голем с виртуалните предложения
                  Веднъж се скри по умело от форекс мишка! Иначе за среброто си прав, лошото е че го нямаш за да очакваш покачване на актива. Може би разчиташ на бъдещо вложение на внуците

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    Колега hemilio,

помисли точно какво правиш и защо. Имаш падащ тренд на Златото,
                    Успех и Умната!
                    шемет толкова си елементарен чак ми става неудобно за тебе...при злато над 1600 долара се скриваш в миша дупка и какво правиш там ти си знаеш ( плачеш ли , молиш ли се ) ...НО когато слезе под 1600 изскачаш от дупката и започваш да даваш съвети , да смяташ някаква себестойност ...не знам да ти се смее ли човек или да те съжалява..по скоро второто .

Коментар

• ЕХХХХХ Мечтииииииии

Значи момци,
                      В момента среброто е 26,90 USD/XAG
                      Вие по долу цитирате цени от 5,24 , 7, 8, 10, 18 и т.н. - т.е. цени в диапазона 5,24 - 18,00 USD/XAG
                      АРЕ НЯКОЙ ОТ ВАС ДА МИ ПРОДАДЕ НА ТЕЗИ ЦЕНИ ФИЗИЧЕСКО СРЕБРО PLEASE
                      Даже и на 26,90 - бих купил НЕОГРАНИЧЕНО - те ето ви ОТВОРКОВЦИ - как ще си направите ПАЧКА от Мен
                      П.С. Днес се обаждах в КЦМ Пловдив да купувам - ама искат лиценз от Мин. Фин. и докато го изкарам може вие да ми продадете
                      Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      Време му беше . Със себестойност от 5.24 $ колко да струва??? 6 $...добре хайде 7$, хайде 8$ , хайде 10$ !!!! 10 $ е 100 % печалба за производителите...ама 20 $, 30$, 40 $....това си и изключително нагъл балон .
                      .
                      Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                      Така е, 18 $ казвам като следваща цел, иначе не повече от 10 $ е нормалната цена. Цената на среброто засега се задържа и заради по-високото търсене за бижута, тъй като годината е високосна, но догодина.....

Коментар

Време му беше . Със себестойност от 5.24 $ колко да струва??? 6 $...добре хайде 7$, хайде 8$ , хайде 10$ !!!! 10 $ е 100 % печалба за производителите...ама 20 $, 30$, 40 $....това си и изключително нагъл балон .

Ех...онзи Форекс мишката сигурно още си мечтае, че Среброто ще стане 70 $...100 $...150 $, т.к. миналта година купуваше на 47-48 $ през Април месеци и написа в темата за Среброто сигурно поне 500 безсмислени съобщения относно очакванията си за среброто.. Той даже очакваше до края на 2011/2012 год да стане 300 $ . Винаги има губещи... затова ще си остане Форекс мишка .
                        Така е, 18 $ казвам като следваща цел, иначе не повече от 10 $ е нормалната цена. Цената на среброто засега се задържа и заради по-високото търсене за бижута, тъй като годината е високосна, но догодина.....

Коментар

• Време му беше . Със себестойност от 5.24 $ колко да струва??? 6 $...добре хайде 7$, хайде 8$ , хайде 10$ !!!! 10 $ е 100 % печалба за производителите...ама 20 $, 30$, 40 $....това си и изключително нагъл балон .

Ех...онзи Форекс мишката сигурно още си мечтае, че Среброто ще стане 70 $...100 $...150 $, т.к. миналта година купуваше на 47-48 $ през Април месеци и написа в темата за Среброто сигурно поне 500 безсмислени съобщения относно очакванията си за среброто.. Той даже очакваше до края на 2011/2012 год да стане 300 $ . Винаги има губещи... затова ще си остане Форекс мишка .

Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                          Среброто отива към 18 $, балона издиша.
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Колега,
                            ........................
                            тебе те знам от тази тема и от темата за Среброто и знам,
                            ........................
                            Успокой се!
                            1. Няма как да сме колеги с теб
                            2. Май нищо не знаеш
                            3. Ако знаеше нещо (което съм писал много пъти тук) щеше да знаеш че няма как да съм неспокоен поради простата причина че Златото ми е купувано на EUR 600/XAU лично си ме питал и аз съм ти отговарял - май КОЛЕГИТЕ са прави че си свършил парите за хапчета и паметта почва да ти изневерява .........

Коментар

• Среброто отива към 18 $, балона издиша.

Коментар

• Колега,

ако наистина питаше и искаше да ти отговоря, бих се постарал да ти напиша едно доста обосновано становище, но т.к. тебе те знам от тази тема и от темата за Среброто и знам, че само търсиш провокации... то ще ти отговоря по следния начин:

разбирам, че Златото падна от вчера с 40 + $ и ти най-вероятно си изгубил доста от това или даже си занулил акаунт и сега се появи и ти в темата като колегата Форекс мишка и ще пишеш поредните закачки тук, изнервен от загубата си от дълго Злато. .

Успокой се!

Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                                ...
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X