Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз се боря срещу ЗЛОТОI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеОхо днеска голема дискусия. Като за един ден се изпишат страници колкото за предните 2 седмици ясно е че сме в пивотна точка
Моят съвет е никой да не слуша никой а да си отговори на въпроса какво прави или иска да прави на този пазар...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fair Разгледай мнениеКолко искаш? Въпроса е сериозен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВдигам темата, защото съвсем скоро пак ще стане актуална.
Коментар
-
Охо днеска голема дискусия. Като за един ден се изпишат страници колкото за предните 2 седмици ясно е че сме в пивотна точка
Моят съвет е никой да не слуша никой а да си отговори на въпроса какво прави или иска да прави на този пазар...I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеВдигам мизата на 30$ крайна цена за инвестиционни монети и кюлчета. Мераклии да продават?
Да не взема аз да вдигна на 31$ (не вдигам )
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеХа така,нека да си дойдем на думата-стана типично български форум-псувни,заяждания и ругатни
Но ако се върнеш назад откъдето се намесих - тук почнаха да се размятат разни цени "на ангро" 5, 6, 10 и т.н. - ами аз искам да купя на 25$, колегата sel4o вдига на 30$ и пак няма кой да продава ......
то и цигането искало Черно Море да се подкваси та да яде - пък Манго го цапнал през устат да не изяде всичко ама РЕЛНОСТА Е ДРУГАremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеВдигам мизата на 30$ крайна цена за инвестиционни монети и кюлчета. Мераклии да продават?
Коментар
-
На теб канчето ти не разбира ни от техника, ни от фундамент. А ако ме послушаш, търси дълги от 1557/9 , че дълго после няма да видиш тези ниски стойности. Знам обаче, че няма да ме послушаш, така че тейквай ДЕМО профита и чакай по-високи нива за скъсяване додето занулиш поредната ДЕМО сметка.
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКолега hemilio,
замисли се сериозно над усредняването . Фундаментално тренда е надолу. А и вече и технически е надолу...т.ч. внимавай. Ако имаш ясна стратегия какво искаш да направиш, тогава може би ще успееш да се измъкнеш...но внимавай много!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеМои са си и какво си искам - това ще си ги правя
и ДА ако имаш да ми продадеш монети и кюлчета Сребро за 25$ на трой унция - ще ти КУПЯ КОЛКОТО ИМАШ - нещо проблем ли има???
Коментар
-
Колега hemilio,
замисли се сериозно над усредняването . Фундаментално тренда е надолу. А и вече и технически е надолу...т.ч. внимавай. Ако имаш ясна стратегия какво искаш да направиш, тогава може би ще успееш да се измъкнеш...но внимавай много!
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
...
Та по темата: Шема спихни го още малко.та да усеримМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Ха така,нека да си дойдем на думата-стана типично български форум-псувни,заяждания и ругатни
Като ви чета речника и менталните съждения направо ми се избистря картинката що за хора сте!!!
Спрете се бре хора стига с тази злоба,не е необходимо да се излива такова количество пумия ,поне не и в такъв форум!!!
На 10 човека-един пише по темата
Та по темата: Шема спихни го още малко.та да усеримАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнениеи кво ги правиш.. ближеш ли ги , смучеш ли ги ...кажи да ти се зарадваме...
купувал НЕОГРАНИЧЕНО...не знаех ,че синдрома на шемета е заразен.
и ДА ако имаш да ми продадеш монети и кюлчета Сребро за 25$ на трой унция - ще ти КУПЯ КОЛКОТО ИМАШ - нещо проблем ли има???remember remember the fifth of november
Коментар
Коментар