IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
    Тъп въпрос. По същата логика ти пък защо си мислиш, че доларът няма да падне до себестойността на банкнотата си?
    ...това вероятно ще го видим също, но се опасявам че еврото ще го изпревари по пътя към свещената 0.
    "Luck is what happens when preparation meets opportunity"
    Seneca

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Защо мислите, че среброто не може да си падне близо до себестойността
      Тъп въпрос. По същата логика ти пък защо си мислиш, че доларът няма да падне до себестойността на банкнотата си?

Коментар

Колко е себестойността на среброто
        Това някакъв майтап ли е Колко е себестойността на картина на Ван Гог - платното и боите + 20$ на час труд ??
        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Защото дори и при тази цена перуанците не са особено петимни да ти го вадят от планините си с риск за живота си, затова... нарича се намалено предлагане.
          Освен това централните банки по света не спират да печатат, че иначе цялата пирамида ще рухне.
          Seneca

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Интересно е другата седмица какви ще са цените на Златото и Среброто!
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Интересно е другата седмица какви ще са цените на Златото и Среброто!
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от skitalo Разгледай мнение
                Пичага, ако вземеш само да направиш един сърч с моя ник в интернета ще откриеш, че:
                1. Аз на 11 долара за унция обърнах 70% от парите си в сребро (тогава когато такива като теб мислеха че ше се върне на 3...
                2. Позицията в долари съм си я обявил в тоя форум почти риъл тайм и риял тайм в туитър.

Та, накратко: аз не търгувам демо и правя и фундаментален и технически и да речем в повечето случай успявам, щото внимавам в картинката.
                Аз да твърдя нещо по-различно от това, че печелиш?!

Коментар

Пичага, ако вземеш само да направиш един сърч с моя ник в интернета ще откриеш, че:
                  1. Аз на 11 долара за унция обърнах 70% от парите си в сребро (тогава когато такива като теб мислеха че ше се върне на 3...
                  2. Позицията в долари съм си я обявил в тоя форум почти риъл тайм и риял тайм в туитър.

Та, накратко: аз не търгувам демо и правя и фундаментален и технически и да речем в повечето случай успявам, щото внимавам в картинката.
                  Колко е себестойността на среброто
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Много е къса паметта на младите трейдъри, но затова си има графики. Не за търгуване по тях, а за информация.

Когато среброто е било 18 долара/унцията, виж колко е била евро/долар.

П.П. А и няма смисъл да ми казваш, че си на печалба.

Всеизвестна истина е, че както и да се движат пазарите, всички в този форум печелят.

Seneca

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                      Евро долар е безмислен при цената на суровините. Долара беше лев и шейсе през 2004-а ама бензина е два пъти по скъп сега ;-)
                      Остави ти цената на бензина. Тя е държавно регулирана и може да ти я увеличат още тройно и четворно, въпреки че нефта пада.
                      Гледайки цената на бензина е все едно по цените на цигарите да съдиш каква е цената на тютюна.

Гледай нефта - това е истинската пазарна цена на енергията.

Коментар

Много е къса паметта на младите трейдъри, но затова си има графики. Не за търгуване по тях, а за информация.

Всеизвестна истина е, че както и да се движат пазарите, всички в този форум печелят.
                        Евро долар е безмислен при цената на суровините. Долара беше лев и шейсе през 2004-а ама бензина е два пъти по скъп сега ;-)
                        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Ехей! Тук прекаляваш с оптимизма братле!
                          Нали се сещаш, че за да стане това трябва И ДОЛАРЪТ ДА ПОСКЪПНЕ ТИТАНИЧНО спрямо всичко друго...
                          Т.е. еврото да иде за тоалетна хартия и прочие.

Сега, аз както можеш да прочетеш, съм шорт евро с един лот и малко от 1.3140, тоест при такъв сценарий удрям доста прилична печалба, но все пак да бъдем реалисти:
                          при упадък на еврото до 1:1 или при спад на златото до 1200, ФЕД ще се намеси пич.
                          (това би бил сценарий тип 'Black Wednesday' за Еврото и тогава можеш да очакваш бунтове по улиците на Европа)
                          Това ни дава дъно за среброто от около 21-22.
                          Падне ли под тия равнища ония чичковци с милиардите ще се нагушат и пак ще го вдигнат, в това не се съмнявай.

Last edited by anon6706; 22.06.2012, 20:13.

Коментар

"Сребролюбците", стискайте палци 26 да издържи, защото падне ли - в "суматохата на паниката" можем да видим и цени под 15 долара за унция.
                            Ехей! Тук прекаляваш с оптимизма братле!
                            Нали се сещаш, че за да стане това трябва И ДОЛАРЪТ ДА ПОСКЪПНЕ ТИТАНИЧНО спрямо всичко друго...
                            Т.е. еврото да иде за тоалетна хартия и прочие.

Сега, аз както можеш да прочетеш, съм шорт евро с един лот и малко от 1.3140, тоест при такъв сценарий удрям доста прилична печалба, но все пак да бъдем реалисти:
                            при упадък на еврото до 1:1 или при спад на златото до 1200, ФЕД ще се намеси пич.
                            (това би бил сценарий тип 'Black Wednesday' за Еврото и тогава можеш да очакваш бунтове по улиците на Европа)
                            Това ни дава дъно за среброто от около 21-22.
                            Падне ли под тия равнища ония чичковци с милиардите ще се нагушат и пак ще го вдигнат, в това не се съмнявай.
                            Seneca

Коментар

• Да не забравяме и фактора Индия:

MUMBAI--The Indian rupee nose-dived to a fresh all-time low against the U.S. dollar in a tumultuous session Friday, hurt by bearish views on the domestic economy and worries over the fate of a financially troubled Europe.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Super.
                                "супер" ще им бъде, ако буквичката е "V", но ако е "L"? Че то трябва и да се яде по време на хоризонталната чертичка на "L".

Коментар

Working...
                                X