Първоначално изпратено от sel4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗащо мислите, че среброто не може да си падне близо до себестойността
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКолко е себестойността на сребротоI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗащо мислите, че среброто не може да си падне близо до себестойността
Освен това централните банки по света не спират да печатат, че иначе цялата пирамида ще рухне."Luck is what happens when preparation meets opportunity"
Seneca
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеИнтересно е другата седмица какви ще са цените на Златото и Среброто!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от skitalo Разгледай мнениеПичага, ако вземеш само да направиш един сърч с моя ник в интернета ще откриеш, че:
1. Аз на 11 долара за унция обърнах 70% от парите си в сребро (тогава когато такива като теб мислеха че ше се върне на 3...
2. Позицията в долари съм си я обявил в тоя форум почти риъл тайм и риял тайм в туитър.
Та, накратко: аз не търгувам демо и правя и фундаментален и технически и да речем в повечето случай успявам, щото внимавам в картинката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skitalo Разгледай мнениеПичага, ако вземеш само да направиш един сърч с моя ник в интернета ще откриеш, че:
1. Аз на 11 долара за унция обърнах 70% от парите си в сребро (тогава когато такива като теб мислеха че ше се върне на 3...
2. Позицията в долари съм си я обявил в тоя форум почти риъл тайм и риял тайм в туитър.
Та, накратко: аз не търгувам демо и правя и фундаментален и технически и да речем в повечето случай успявам, щото внимавам в картинката.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМного е къса паметта на младите трейдъри, но затова си има графики. Не за търгуване по тях, а за информация.
Когато среброто е било 18 долара/унцията, виж колко е била евро/долар.
П.П. А и няма смисъл да ми казваш, че си на печалба.
Всеизвестна истина е, че както и да се движат пазарите, всички в този форум печелят.
Та, накратко: аз не търгувам демо и правя и фундаментален и технически и да речем в повечето случай успявам, щото внимавам в картинката."Luck is what happens when preparation meets opportunity"
Seneca
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеЕвро долар е безмислен при цената на суровините. Долара беше лев и шейсе през 2004-а ама бензина е два пъти по скъп сега ;-)
Гледайки цената на бензина е все едно по цените на цигарите да съдиш каква е цената на тютюна.
Гледай нефта - това е истинската пазарна цена на енергията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМного е къса паметта на младите трейдъри, но затова си има графики. Не за търгуване по тях, а за информация.
Всеизвестна истина е, че както и да се движат пазарите, всички в този форум печелят.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от skitalo Разгледай мнениеЕхей! Тук прекаляваш с оптимизма братле!
Нали се сещаш, че за да стане това трябва И ДОЛАРЪТ ДА ПОСКЪПНЕ ТИТАНИЧНО спрямо всичко друго...
Т.е. еврото да иде за тоалетна хартия и прочие.
Сега, аз както можеш да прочетеш, съм шорт евро с един лот и малко от 1.3140, тоест при такъв сценарий удрям доста прилична печалба, но все пак да бъдем реалисти:
при упадък на еврото до 1:1 или при спад на златото до 1200, ФЕД ще се намеси пич.
(това би бил сценарий тип 'Black Wednesday' за Еврото и тогава можеш да очакваш бунтове по улиците на Европа)
Това ни дава дъно за среброто от около 21-22.
Падне ли под тия равнища ония чичковци с милиардите ще се нагушат и пак ще го вдигнат, в това не се съмнявай.
Всеизвестна истина е, че както и да се движат пазарите, всички в този форум печелят.Last edited by anon6706; 22.06.2012, 20:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение"Сребролюбците", стискайте палци 26 да издържи, защото падне ли - в "суматохата на паниката" можем да видим и цени под 15 долара за унция.
Нали се сещаш, че за да стане това трябва И ДОЛАРЪТ ДА ПОСКЪПНЕ ТИТАНИЧНО спрямо всичко друго...
Т.е. еврото да иде за тоалетна хартия и прочие.
Сега, аз както можеш да прочетеш, съм шорт евро с един лот и малко от 1.3140, тоест при такъв сценарий удрям доста прилична печалба, но все пак да бъдем реалисти:
при упадък на еврото до 1:1 или при спад на златото до 1200, ФЕД ще се намеси пич.
(това би бил сценарий тип 'Black Wednesday' за Еврото и тогава можеш да очакваш бунтове по улиците на Европа)
Това ни дава дъно за среброто от около 21-22.
Падне ли под тия равнища ония чичковци с милиардите ще се нагушат и пак ще го вдигнат, в това не се съмнявай."Luck is what happens when preparation meets opportunity"
Seneca
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеSuper.
Коментар
Коментар