IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ебах таз помощ за храна майна, тази картонена щайга е между 3 и 5 кила така като я гледам( да не и повече)
    Евала им за това на гърците, и помощите им са европейски (а не като на 3-тият свят)

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
      На теб канчето ти не разбира ни от техника, ни от фундамент. А ако ме послушаш, търси дълги от 1557/9 , че дълго после няма да видиш тези ниски стойности. Знам обаче, че няма да ме послушаш, така че тейквай ДЕМО профита и чакай по-високи нива за скъсяване додето занулиш поредната ДЕМО сметка.
      присмял се хърбел на щърбел....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Защо мислите, че среброто не може да си падне близо до себестойността
        и колко е тази митична себестойност...според шемета тя е 4,5,6,7,8,9 и от него да мине 10 долара...но как точно я сметна тази себестойност .
        какво искам да кажа с този мой въпрос.... Просто себестойността е много относителна и дали да се експлоатира дадено находище или да се използва определен метод зависи от стойността на метала на пазара ...Нали се сещате ,че ако себестойността ми за добив е 20 $ под тази цена няма да се експлоатира съответното находище или няма да се използва метода с който се работи.
        Ще ви дам един пример...всички са чували ( предполагам ) за нефтените пясъци в Канада...за тях се знаеше много отдавна , но започнаха да ги експлоатират едва когато цената на петрола надскочи себестойността за добив на петрол от тях....

та всички приказки за себестойност на среброто са относителни ..себестойност от коя мина , кой район или по кой метод....

Коментар

• Истината е, че голямото печатане на евро и талери води рано или късно до поскъпване на всички физически активи, които са изчерпаеми или трудно възобновими.
          А, че форекса е един хазарт е ясно като бял ден. Там никой не може да печели дългосрочно. Подлъгват се от високата ликвидност на търговията, но това и е единствения плюс. Щом в депозита се търси сигурен пристан, значи, че някой много се е парил.

Коментар

• [QUOTE=4i4ko Pari4ko;1059274882]мисля ,че не е нужно да се обясняваш на лузари подвластни на геометричната прогресия !!!!
            Какво имам предвид: Въпросният Пепи, доколкото знам, имаше шанса да закупи акции на супер ниски цени на БФБ и търпейки геометричната прогресия на възхода на избалончените акции, постигна /Пепи/ забележителни печалби. Постигна, но на книга. Започна втората геометрична прогресия, а имено тоталната загуба. А именно: Пепи не продаде, държа се като Гюро Михайлов докрай и сега ако пресметне баланса си , инвестираните от него пари в БФБ, са доста доста по-големи отколкото парите ,които би получил при настоящата продажба на своите акции.
            Толкова за геометричните прогресии. Толкова за късмета и настоящото състояние на Пепи.
            Форекс Мастер, пиша горното не за друго, а за да ти направя подсетка, че не си длъжен да се обясняваш на никого за твоите финансови действия, хеле пък на доказания лузър на геометричната прогресия.

Че Пепи (Петър Караиванов) не може да предвиди нищо е ясно за всички ни - той човекът се мъчи да прави пари от продажба на книги и на около 1.29 Евро-долар ме убеждаваше че еврото не могло да пада, то било политически проект и прочие.

(Сякаш Съветския съюз също не беше политически проект...)

Човека си брои там нек'ви вълни и си вярва че е преброил правилно и е голям пророк.

Обаче като гледам коментара на Форес Мастера и си задавам един логичен въпрос:
            Защо ако правиш годишна доходност от Форекс от над 10%, ще си държиш парите НА ДЕПОЗИТ ЗА ДА ПРАВИШ ПАРИ ОТ ЛИХВАТА, (да речем до 10%), които после да инвестираш в злато (при това на всякакви нива) ?!!

Вместо същите пари да си ги въртиш в акаунта, където (ако си форекс мастер) те биха нараствали с много над 10% годишно дори и само на дневна да търгуваш и да не ти трябва скорост (приемам че той търгува с много лотове и не може да ги филне на 5мин с точност от 2-3 пипа), като само чат-пат вадиш и купуваш злато на пул-бак.

Тук има някакво противоречие: ИЛИ Форекс мастера не е никакъв мастер (т.е. прави под 10% годишно от Форекс) ИЛИ....????
            Странни субекти има в този форум...
            Last edited by skitalo; 23.06.2012, 04:33.
            "Luck is what happens when preparation meets opportunity"
            Seneca

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
              ......или по-точно казано - добре дошли в "Матрицата"
              ОТКРОВЕНИЕ НА СВЕТИ ИОАНА БОГОСЛОВА
              ГЛАВА 13.
              16. И той ще направи, щото на всички - малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби - да се даде белег на дясната им ръка или на челата им,
              17. та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Аз кредити нямам, Пепи. Не всички са лузъри като теб... Имам депозити и с лихвата си купувам физическо инвестиционно злато.
                мисля ,че не е нужно да се обясняваш на лузари подвластни на геометричната прогресия !!!!
                Какво имам предвид: Въпросният Пепи, доколкото знам, имаше шанса да закупи акции на супер ниски цени на БФБ и търпейки геометричната прогресия на възхода на избалончените акции, постигна /Пепи/ забележителни печалби. Постигна, но на книга. Започна втората геометрична прогресия, а имено тоталната загуба. А именно: Пепи не продаде, държа се като Гюро Михайлов докрай и сега ако пресметне баланса си , инвестираните от него пари в БФБ, са доста доста по-големи отколкото парите ,които би получил при настоящата продажба на своите акции.
                Толкова за геометричните прогресии. Толкова за късмета и настоящото състояние на Пепи.
                Форекс Мастер, пиша горното не за друго, а за да ти направя подсетка, че не си длъжен да се обясняваш на никого за твоите финансови действия, хеле пък на доказания лузър на геометричната прогресия.

Имаш едно ценно нещо, което е непоклатимо:
                по памет "няма как огромното печатане на евро и долари да не се отрази на стойността на физическото злато."
                Колкото до твърденията на изтърбушените лузъри, че златото вече е поскъпнало спрямо печатането на долари и евро, аз ти предлагам да пратиш въпросните заядливи опоненти във влака към село със съответните куфари, снабдени с кожени панти. Просто да не скърцат и да не притесняват нормалните пасажери.

Коментар

• Златото нещо се изстреля в последните минути.
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                    με άδειο στομάχι συρτάκι

Опашка за помощи и храна в Атина
                    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• За мен не е интересно - аз знам какви ще са
                      Злато над 1610, сребро над 27.70 но по скоро между 28.30 и 29.70

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      Интересно е другата седмица какви ще са цените на Златото и Среброто!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                        Πάμε Ελλάδα !!!

http://youtu.be/dzlcxN0lxSo
                        με άδειο στομάχι συρτάκι

Коментар

• Πάμε Ελλάδα !!!

http://youtu.be/dzlcxN0lxSo

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                            Ако си бил скоро в УСА може забележиш, че крайно недоброжелателно се гледа ако някой с плати кафето кеш вместо с пластмасова карта. Пари вече се не печатат..пари се 'кликват'
                            ......или по-точно казано - добре дошли в "Матрицата"

Коментар

• Ако си бил скоро в УСА може забележиш, че крайно недоброжелателно се гледа ако някой с плати кафето кеш вместо с пластмасова карта. Пари вече се не печатат..пари се 'кликват'

Коментар

• Първоначално изпратено от skitalo Разгледай мнение
                                ...това вероятно ще го видим също, но се опасявам че еврото ще го изпревари по пътя към свещената 0.
                                и това е много вероятно, затова среброто и златото са защитата срещу все по увеличаващите се празни обещания на централните банки, отпечатани върху хартиени носители.

Коментар

Working...
                                X