IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    .....Скоро и акциите ми ще почнат да растат . .....
    Кога тва бе Шемата
    Знам че и да ми отговориш - пак ще сбъркаш
    А иначе - да прав си - все някога ще почнат да растат ...........
    Както и че все НЯКОГА тренда при Златото ще се обърне
    Ама до тогава има още поне 730 сутрини (т.к. 2 годинки) да виждаме Пуккккк от теб
    И всеки божи ден - няма да познаваш
    remember remember the fifth of november

Коментар

• Forex мишка,

слушай сега . На всички си ясен . Ти тук пишеш в тази тема и то винаги изнервен... и то винаги когато Златото пада . Т.ч. това означава, че си се набълбукал със скъпо Злато, както направи миналата година през Април месец със Среброто и сега падащият тренд не те устройва и злобееш. А за кредита ти сам се похвали и обясняваше как купуваш Злато.

п.с. май скоро пак ще си триеш старите съобщения , както направи в темата за Среброто

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Аз кредити нямам, Пепи. Не всички са лузъри като теб... Имам депозити и с лихвата си купувам физическо инвестиционно злато.
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

че изтегли кредит и купуваше Злато
        Аз кредити нямам, Пепи. Не всички са лузъри като теб... Имам депозити и с лихвата си купувам физическо инвестиционно злато.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Скоро и акциите ми ще почнат да растат . А ти с това падащо злато има само да нервничиш, да завиждаш на другите и да се ядосваш, че изтегли кредит и купуваше Злато . Сега плащай цял живот кредит, за да се научиш да не кудкудякаш .

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          ...
          Ти все си лузър... Когато златото пада, боклучивите акции в които си се ушил падат повече.

Коментар

1570 $
            Е и?
            Само преди десетина дни беше под 1570 .....
            А ако си вярваш на писанията (в което се съмнявам) даун тренда според теб е от 2 (две) години вече ........
            и трябваше да е 200 - 300 - 500 - 1200 - ...................
            мЪ нещо - нИ ще дЪ тЪ слуша
            Last edited by marin1; 21.06.2012, 21:03.
            remember remember the fifth of november

Коментар

1570 $
              Оооооо, Пееепиии... Ти пък закво се радваш? Ти все си лузър... Когато златото пада, боклучивите акции в които си се ушил падат повече.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• 1570 $

Коментар

• на 25 ще купя сребро с 5% от акаунта и ще го купувам и продавам
                  до забрава

Коментар

• Имаше една поговорка "...и спекулантите се превърнаха в инвеститори". Че hemilio, умната, че да не останеш с много "инвестиционни активи" за много дълго време (години).

Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    на 25 и аз ще си купя ,даже и на 26 е добре
                    говоря и за инвестиционно,и у нащо село отвориха тавекс,няма да плащам вече за доставка

Коментар

• на 25 и аз ще си купя ,даже и на 26 е добре
                      говоря и за инвестиционно,и у нащо село отвориха тавекс,няма да плащам вече за доставка
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• На 25 $ ще затваряш късите или ще купуваш Сребро???

Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнение
                        откога го чакам среброто да падне
                        ако го изпънат до 25 ще ми хареса

Коментар

• Цар Долар
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• откога го чакам среброто да падне
                            ако го изпънат до 25 ще ми хареса

Коментар

Колега hemilio,

помисли точно какво правиш и защо. Имаш падащ тренд на Златото, т.ч. да почнеш да купуваш и да усредняваш от 1610 $ надолу??? За мен това е сигурен начин на банкрут. Т.ч. внимавай много!

п.с. според мен е по-добре да затвориш на нива от 1585 $ на загуба и ще си само по 25 $ загуба на унция и можеш да си вземеш малко почивка... да гледаш какво ще стане с пазара на Златото поне 5-10 дни и тогава да си изградиш стратегия. Според мен е опасно да купуваш при низходящ тренд.

Успех и Умната!
                              благодаря,за съвета
                              този падащ тренд,много бързо може да се обърне в ъп тренд
                              падащ ти е тренда на едночасова,а я погледни на дневна-дали е падащ?
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Колега hemilio,

помисли точно какво правиш и защо. Имаш падащ тренд на Златото, т.ч. да почнеш да купуваш и да усредняваш от 1610 $ надолу??? За мен това е сигурен начин на банкрут. Т.ч. внимавай много!

п.с. според мен е по-добре да затвориш на нива от 1585 $ на загуба и ще си само по 25 $ загуба на унция и можеш да си вземеш малко почивка... да гледаш какво ще стане с пазара на Златото поне 5-10 дни и тогава да си изградиш стратегия. Според мен е опасно да купуваш при низходящ тренд.

Успех и Умната!

Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                нямам стоп шема-по дългосрочна ще я правя,ако трябва ще усреднявам!

Между другото шема-що спука златото

Коментар

Working...
                                X