IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ......и след 30 мин са изкупени с разлика от 45-50 долара ...абе колко прави това като печалба в сребро са продадени 100 000 договора за 10 мин . това прави 100 милиона тройунции в сребро годишно добива е 800 милиона
    Last edited by dani de vito; 04.08.2011, 19:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Аз пък му се чудя на това Злато...какво се мисли, тъй и тъй се е запътило към 700$...да пада още тази седмица под 1600$ . По-бързо да пада, да не се мъчи
      днес бях наточил секирата ако стигне 1700 да го декапитирам ама то се усети и се покри.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Аз пък му се чудя на това Злато...какво се мисли, тъй и тъй се е запътило към 700$...да пада още тази седмица под 1600$ . По-бързо да пада, да не се мъчи
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• не се кахъри ,за един час и се връща обратно а като свърши по рафтовете .... За 10 мин са продадени близо 4 милиона договора в злато !!! браво ама ще викате и кат се качва ,инак не е честно
          Last edited by dani de vito; 04.08.2011, 19:21.

Коментар

• пссссссссстттттт.....

голям кеф е да гледаш как балона се пука ))

Коментар

• погледнете си графиките, как връща....

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
                Хората не се чудят дали ще расте, а дали да продават или да купуват!!! Има разлика.
                Ти ще купиш ли злато по сегашни цени за да го чакаш на 2500 ??? !!!! Не на нас тия
                Пък и смятам, че колкото лицето инокентий не е същото като алфа и омега, толкова и ще расте балона
                Пак да ти припомня онова, което казах и последния път, а може и да ти свърши работа: дори да стане 2500 - пак няма да го продадеш ))))))))))))))
                Мнооого предположения и пожелания почна да правиш Като за цените на краставиците

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнение
                  Предишният връх на златото при днешни цени е бил 5 000 долара (пет хиляди).

Чудете се още дали ще продължава да расте
                  Хората не се чудят дали ще расте, а дали да продават или да купуват!!! Има разлика.
                  Ти ще купиш ли злато по сегашни цени за да го чакаш на 2500 ??? !!!! Не на нас тия
                  Пък и смятам, че колкото лицето инокентий не е същото като алфа и омега, толкова и ще расте балона
                  Пак да ти припомня онова, което казах и последния път, а може и да ти свърши работа: дори да стане 2500 - пак няма да го продадеш ))))))))))))))

Коментар

• Тука ще е голям кеф ще има поне 3 години тренд на спад ...3-4 години Златото ще пада бавно и славно

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    дъщеря ми играе и пее с децата една песничка 'балона се надува' и се въртят в кръг хванати за ръце докато не дойде момента за 'бааам' и се пускат и падат на земята

е тук е нещо подобно..само дето играчите са пълнолетни

Коментар

• дъщеря ми играе и пее с децата една песничка 'балона се надува' и се въртят в кръг хванати за ръце докато не дойде момента за 'бааам' и се пускат и падат на земята

е тук е нещо подобно..само дето играчите са пълнолетни
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Балонът скоро ще почне да издиша

Коментар

• За нещо става ясно, че е балон чак когато се спука...
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius Разгледай мнение
                            Търговското им салдо до 95-96 се движеше добре... от тогава обаче действително затъват. Но пък щатската икономика е в пъти по-гъвкава от европейската.
                            Специално работната им сила май вече не е толкова гъвкава - с тия ипотеки дето повечето са под водата, човек трудно сменя щата, в който работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                              Нож с две остриета - евтината валута оскъпява вноса - САЩ като нетен вносител къде им е изгодата от евтина валута ?
                              Търговското им салдо до 95-96 се движеше добре... от тогава обаче действително затъват. Но пък щатската икономика е в пъти по-гъвкава от европейската.

Коментар

• Първоначално изпратено от dani de vito Разгледай мнение
                                Голямата новина на деня дойде от Швейцария, която не издържа да гледа собствения си франк толкова скъп и извърши интервенция, която доведе до поевтиняването му спрямо основните валути. Мисля ,че има братовчеди в Швейцария , Бернанке Какво им стана на централните банки , печатна надпревара ли имат
                                новината не е голяма а очаквана - какво искаш да им спре износа ли

Коментар

Working...
                                X