If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
......и след 30 мин са изкупени с разлика от 45-50 долара ...абе колко прави това като печалба в сребро са продадени 100 000 договора за 10 мин . това прави 100 милиона тройунции в сребро годишно добива е 800 милиона
Аз пък му се чудя на това Злато...какво се мисли, тъй и тъй се е запътило към 700$...да пада още тази седмица под 1600$ . По-бързо да пада, да не се мъчи
днес бях наточил секирата ако стигне 1700 да го декапитирам ама то се усети и се покри.
Аз пък му се чудя на това Злато...какво се мисли, тъй и тъй се е запътило към 700$...да пада още тази седмица под 1600$ . По-бързо да пада, да не се мъчи
не се кахъри ,за един час и се връща обратно а като свърши по рафтовете .... За 10 мин са продадени близо 4 милиона договора в злато !!! браво ама ще викате и кат се качва ,инак не е честно
Хората не се чудят дали ще расте, а дали да продават или да купуват!!! Има разлика.
Ти ще купиш ли злато по сегашни цени за да го чакаш на 2500 ??? !!!! Не на нас тия
Пък и смятам, че колкото лицето инокентий не е същото като алфа и омега, толкова и ще расте балона
Пак да ти припомня онова, което казах и последния път, а може и да ти свърши работа: дори да стане 2500 - пак няма да го продадеш ))))))))))))))
Мнооого предположения и пожелания почна да правиш Като за цените на краставиците
Предишният връх на златото при днешни цени е бил 5 000 долара (пет хиляди).
Чудете се още дали ще продължава да расте
Хората не се чудят дали ще расте, а дали да продават или да купуват!!! Има разлика.
Ти ще купиш ли злато по сегашни цени за да го чакаш на 2500 ??? !!!! Не на нас тия
Пък и смятам, че колкото лицето инокентий не е същото като алфа и омега, толкова и ще расте балона
Пак да ти припомня онова, което казах и последния път, а може и да ти свърши работа: дори да стане 2500 - пак няма да го продадеш ))))))))))))))
дъщеря ми играе и пее с децата една песничка 'балона се надува' и се въртят в кръг хванати за ръце докато не дойде момента за 'бааам' и се пускат и падат на земята
е тук е нещо подобно..само дето играчите са пълнолетни
дъщеря ми играе и пее с децата една песничка 'балона се надува' и се въртят в кръг хванати за ръце докато не дойде момента за 'бааам' и се пускат и падат на земята
е тук е нещо подобно..само дето играчите са пълнолетни
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Голямата новина на деня дойде от Швейцария, която не издържа да гледа собствения си франк толкова скъп и извърши интервенция, която доведе до поевтиняването му спрямо основните валути. Мисля ,че има братовчеди в Швейцария , Бернанке Какво им стана на централните банки , печатна надпревара ли имат
новината не е голяма а очаквана - какво искаш да им спре износа ли
Коментар