IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• mechobikov,

мисля, че ако почакаш малко ще излезнеш на печалба . Аз лично мисля, че докрая на месеца ще видим Златото на нива под 1550$.
    Не знам каква ти е стратегията но аз за моите 40 къси съм си направил сметка как да ги отигравам.

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    аз имам къса от 1573,50. бях замислил да добавям на 1700
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• като че ли доларите са кът. може и да има нови върхове, но те е най - разумно да се използват като промоция за продажби на злато
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• на никой не му се ходи да се пече в тия смутни времена край със спада при златото за два дни 40 $ отгоре останаха .има само купувачи вече

Коментар

• Първоначално изпратено от dani de vito Разгледай мнение
          ефектът от продажба около 30 милиона договора в злато е спад от 1 процент .Някой друг да има такава позиция ? за среброто - продажба на 120 хиляди договора или 120 млн унции на фона на интервенции на банките това не е спукан балон ,това ще е опустошение утре и много високи цени ...мнението да не служи за каквото и да било
          Искаш да кажеш, че всичко това е случайно, и че отново утре ще сме хай?

Според мен има още път на юг, все пак лято е всички искат на юг на почивка от северната ваканция дълга.

Коментар

• между другото интересен и петрола в момента-на 86$- с 10 месечен минимум
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              ще поживеем и ще видим,надявам се златото да се е прекършило вече
              надежда и търговия не се връзват много ша знаиш
              ако си комарджия обаче , тогава е друга работа
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• ще поживеем и ще видим,надявам се златото да се е прекършило вече

Коментар

• ефектът от продажба около 30 милиона договора в злато е спад от 1 процент .Някой друг да има такава позиция ? за среброто - продажба на 120 хиляди договора или 120 млн унции на фона на интервенции на банките това не е спукан балон ,това ще е опустошение утре и много високи цени ...мнението да не служи за каквото и да било

Коментар

• балон или не хората не разпродават злато. Среброто го разпродадоха много по-силно а то е в много по-малка фаза на балон

Коментар

• до днес имах 80къси на 1540
                      за да не се стигне до марджин кол,купих 40 точно преди да хукне надолу-беше ми критично,ще се пукна от яд,че не изчаках още малко.
                      сега се надявам хубаво да се разпори надолу,че имам едни 8к лева да избивам

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        Aз не знам какво му се чудихте

Аз имах 20 къси от Пролета. и 20 добавих онзи ден ...след като Обама подписа ))....

то това беше ясно че е финала на златото ...всеки знае, че магическа пръчка няма...няма нещо което да става веднага. Обама подписа за дефицита (демек отрязаха Златото)...ама инерцията си е инерция...Тренда имаше доста насъбрана инерция, т.ч. беше ясно, че има вероятност леко да избие.

Ама който ще го играе късо на Златото и смята да държи дълго за да направи добри пари...няма какво да му се мисли ...Удряш къса на 1650$ и държиш толеранс до 1750$. в сегашната ситуация е ясно че Златото вече няма да може да надмине върха от 1680$ и ще е поне 3-4 години в низходящ тренд.

Успех на всички които чакаха пръскането на Балона!!!

Това е ЗЛАТНА ВЪЗМОЖНОСТ за инвеститорите!!!
                        аз имам къса от 1573,50. бях замислил да добавям на 1700
                        tnm

Коментар

• Обама днес има рожден ден .Мнението не ми е препоръка Само че това не е имотния пазар , не е и петролния А може този срив да е подаръка му от борсовите вълци

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                            Според мен ликвидацията в златото е причинена от трейдъри, които компенсират други губещи позиции днес с прибиране на печалби тук. Покрай високата вола, като нищо и не един margin call да е имало. Не е препоръка.
                            то така се почва.
                            tnm

Коментар

• Според мен ликвидацията в златото е причинена от трейдъри, които компенсират други губещи позиции днес с прибиране на печалби тук. Покрай високата вола, като нищо и не един margin call да е имало. Не е препоръка.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Aз не знам какво му се чудихте

Аз имах 20 къси от Пролета. и 20 добавих онзи ден ...след като Обама подписа ))....

то това беше ясно че е финала на златото ...всеки знае, че магическа пръчка няма...няма нещо което да става веднага. Обама подписа за дефицита (демек отрязаха Златото)...ама инерцията си е инерция...Тренда имаше доста насъбрана инерция, т.ч. беше ясно, че има вероятност леко да избие.

Ама който ще го играе късо на Златото и смята да държи дълго за да направи добри пари...няма какво да му се мисли ...Удряш къса на 1650$ и държиш толеранс до 1750$. в сегашната ситуация е ясно че Златото вече няма да може да надмине върха от 1680$ и ще е поне 3-4 години в низходящ тренд.

Успех на всички които чакаха пръскането на Балона!!!

Това е ЗЛАТНА ВЪЗМОЖНОСТ за инвеститорите!!!

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                днес бях наточил секирата ако стигне 1700 да го декапитирам ама то се усети и се покри.
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X