Първоначално изпратено от msimov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от e$trade Разгледай мнениеТака е Кире, от твоята камбанария - за теб и шефовете ти е важно да има Матриал - да търгува - да дава кръвчица и комисионни, ама какво търгува няма значение и на каква цена също - дали е 40 000 лв. или 0.040 - все тая
търговия да става, както ти казваш - купуваш и продаваш акции - все едно си на битака на Илиенци
ама, да ти кажа, че не така стоят нещата на регулираните пазари на ценнни книжа
има си правила, закони, защита интересите на ивеститорите, неща които ти и твоя ИП не харесвате - щото тогава няма изпълнения като Патките, Химко, и сега Меком - вие искате Илиенци
Я си представи JP Morgan, някой Съдия Изпълнител да продава на пазар акции от основен акционер - БЕЗ ПУБЛИЧНА ИНФО
Или други ден , някой друг Съдия Изпълнител да излезе и да продава акциите на Химимпорт Инвест от Химпорт на пазар - пак без инфо - абсурдно нали? Невъможно
Но в Меком е възможно! И Киро и банда се кефят, че върви далаверата
Аре, бе Кире, кажете кое е границата на законността - не е това което КФН премълчава или това, че има оферти купува и продава?
Докога с ИЗМАМИТЕ НА БФБ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХА-ХА ПЛЯС - ПЛЯС ПЕДАЛИТЕ НАЛИИ ДА СЛУШАШ АЗИС
Има няма балъци повече да ви го поемат
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКАЖИ МИСТЪР ПЕДИ, ЗАЩО НЕ ПОДАДЕШ ЖАЛБА ЩОМ СМЯТАШ ЧЕ ИМА НАРУШЕНИЯ ИЛИ ЧАКАШ ЗАПОВЕДИ ОТ ГОСПОДАРИТЕ СИ
П.С. Кире, в понеделник, дали ще има Матриал да им го сложите и на 0.03 ? А?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеНЕ ! НЕ Е !
Това е борса, а на борсата няма филантропи. Тези които са подготвени (яли хурката) сега предават щафетата на новите кандидат МИЛИОНЕРИ. А всеки оцелял в годините на пазара е за уважение защото не е допуснал да бъде изяден!
Така мисля аз.
Всяка печалба за един е загуба за друг на пазара. А брокера си чопва винаги своето.Custodite sortem vestram
Коментар
� -
Първоначално изпратено от e$trade Разгледай мнениеАко БФБ беше борса, в Понеделник КФН би спряла тъговията с Меком - до изясняване на публичната информация - как Мажо е загубил акциите си и са станали държане на Съдия Изпълнител?
Би следвало да се потърси отговорност и за тъговия с вътрешна информация от страна на Никиту (покупка на пода на БФБ на 20% мисля) и Съдия Изпълнителя (продажба на пода на БФБ на останалите % от мажоритарния пакет)
Би следвало да се потърси отговорност и от Киро, и посредника чиито интереси защитава за манипулиране на пазара и подаване в публичното пространство (форума на Инвестор) на подвеждаща инфо, с която както твърди се е облажил - продажба на цени от 0.043 лв за акция
КФН е на ход, ама надали
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеНЕ ! НЕ Е !
Това е борса, а на борсата няма филантропи. Тези които са подготвени (яли хурката) сега предават щафетата на новите кандидат МИЛИОНЕРИ. А всеки оцелял в годините на пазара е за уважение защото не е допуснал да бъде изяден!
Така мисля аз.
Всяка печалба за един е загуба за друг на пазара. А брокера си чопва винаги своето.
Не е бит пазар.
Продажба на акции без публична инфо следва да е закононарушение - не всяка покупка и продажба е законна! Това не е джунгла!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПедалче иди си във Калигула да си говорите по вашите темички за Набутването- за тебе Азис е кумир нали
. Тук икономически форум и е за образовани хора, а не за лузъри и чалгаджии
Коментар
�
Коментар