If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кажи на Нушенцето, да помага повече в бъркането на турлюгювеча из форума. Апропо и аз мисля, да ги изчакам, да влязат в търговия и ако се вдигне премията по дивидента на едни 30-40% , ще мисля пак. Налага се, да търся по-големи подсигуровки откъм риска, за да не се прецакам. Не е препоръka естествено.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Ще следя акцията от време на време... след като привилегированите почнат да се търгуват... ако преценя, че цената ме устройва, то бих си купил привилегировани акции
Какво става - що не виждам правата да се продават? Нали аукционът днес е?
Търпение..... 13:15-13:45 ще могат да се въвеждат поръчки за аукциона. Наблюдавай фазата на търговия на правата! Като се промени, можеш да подадеш поръчката си.
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Нямам акции в Меком и не планирам да имам,но познавам Ст.Райчев като почтен човек.Не допускам да има задни мисли.Подобно е положението и с Н.Василев.Намеренията им са чисти.Ако имах от новите акции,сънят ми щеше да остане спокоен.Ни пуха,ни пера.
на софра са готени сигурно и двамата..хеле старата комун.номенклатура райчев.... хубаво е че имаш такива авери..... но дай да си говорим сериозно пич...човек който застрои градината в Силистра за да се покаже какъв катил е ..за мен няма как да буди доверие , а да не говорим "сериозна" фирма да е склонна на такива дивиденти... За Василев е разбираемо поведението ...всеки си хвали стоката
Все повече на БФБ се налага мнението, че по нценно от обещанията и нагласените коефиценти е отношението към миноритарните акционерите.
Нямам акции в Меком и не планирам да имам,но познавам Ст.Райчев като почтен човек.Не допускам да има задни мисли.Подобно е положението и с Н.Василев.Намеренията им са чисти.Ако имах от новите акции,сънят ми щеше да остане спокоен.Ни пуха,ни пера.
Все повече на БФБ се налага мнението, че по нценно от обещанията и нагласените коефиценти е отношението към миноритарните акционерите. През кризата се видя кои компании има потенциал и кои Маджовци са стока. Те имат и переспектива- парен каша....
Абе това да имаш над 80% не ми изглежда като да искаш някой да ти се меси във фирмата.
Меком направи увеличение на капитала... Сега прави второ, но акции не се записват достатъчно за да се увеличи фрии-флоута достатъчно. Желание има, но купувачи липсват за новите акции... Аз лично вече записах не малка бройка привилегировани акции и от 23 дек. нататък мисля да се отдам на семейния уют.
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
За мен по-важно е отношението на мажоритаря към дребните акционери, а не какъв е дела му в съответната компания...
Ако трябва да дам пример с Божков, то там нещата бяха ясни още преди надуването на балона, но много хора не мислеха трезво и реалистично по време надуването на балона... За тях бе достътъчен факта, че цените на акциите растяха и купуваха ли купуваха. До този момент съм доволен от политиката на Меком, все пак обещанията са реалистични, а и не виждам проблем с изплащането на дивидента, та било и от налични средства. Също така си мисля, че след 1-2 години ще има нова емисия акции, защото за момента не се очертава да запишат над 4-5 млн. броя освен ако сами мажоритар не запише
Абе това да имаш над 80% не ми изглежда като да искаш някой да ти се меси във фирмата.
Що, при нормалната търговия скъпи ли бяха? Имаше колкото искаш ...
A кои казва че не сме си взели колкото ни трябват ....а не като някой заювци които се втурнаха да пазарят с цел спекулка ....и после не записаха ...защото са миши душици ....Аз утре когато е аукциона ще си почивам спокойно ..предпразнично ...на останалите сполай Ви на уикциона
Като чета коментарите, малко нашенска работа ми се вижда. Аз не сакам да съм добре, а на Вуте да му е зле. Хайде сложете не розови а бели стъкла на очилата, пък то ще си покаже.
Евала на г-н Василев за това, че запазва добрия тон и се опитва да бъде обективен надявам се.
Коментар