IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Изперверзяването продължава.
    Кажи на Нушенцето, да помага повече в бъркането на турлюгювеча из форума. Апропо и аз мисля, да ги изчакам, да влязат в търговия и ако се вдигне премията по дивидента на едни 30-40% , ще мисля пак. Налага се, да търся по-големи подсигуровки откъм риска, за да не се прецакам. Не е препоръka естествено.
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Ще следя акцията от време на време... след като привилегированите почнат да се търгуват... ако преценя, че цената ме устройва, то бих си купил привилегировани акции
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Изперверзяването продължава.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Какво става - що не виждам правата да се продават? Нали аукционът днес е?
          Търпение..... 13:15-13:45 ще могат да се въвеждат поръчки за аукциона. Наблюдавай фазата на търговия на правата! Като се промени, можеш да подадеш поръчката си.
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Какво става - що не виждам правата да се продават? Нали аукционът днес е?
            13.15 - 13.45h

Коментар

• Какво става - що не виждам правата да се продават? Нали аукционът днес е?

Коментар

Ми що тогава, Гаки, не си купиш?
                Нали човекът ти каза - познава Райчев.

Коментар

• Ми що тогава, Гаки, не си купиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                    Нямам акции в Меком и не планирам да имам,но познавам Ст.Райчев като почтен човек.Не допускам да има задни мисли.Подобно е положението и с Н.Василев.Намеренията им са чисти.Ако имах от новите акции,сънят ми щеше да остане спокоен.Ни пуха,ни пера.
                    на софра са готени сигурно и двамата..хеле старата комун.номенклатура райчев.... хубаво е че имаш такива авери..... но дай да си говорим сериозно пич...човек който застрои градината в Силистра за да се покаже какъв катил е ..за мен няма как да буди доверие , а да не говорим "сериозна" фирма да е склонна на такива дивиденти... За Василев е разбираемо поведението ...всеки си хвали стоката

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Все повече на БФБ се налага мнението, че по нценно от обещанията и нагласените коефиценти е отношението към миноритарните акционерите.
                      Нямам акции в Меком и не планирам да имам,но познавам Ст.Райчев като почтен човек.Не допускам да има задни мисли.Подобно е положението и с Н.Василев.Намеренията им са чисти.Ако имах от новите акции,сънят ми щеше да остане спокоен.Ни пуха,ни пера.

Коментар

• Все повече на БФБ се налага мнението, че по нценно от обещанията и нагласените коефиценти е отношението към миноритарните акционерите. През кризата се видя кои компании има потенциал и кои Маджовци са стока. Те имат и переспектива- парен каша....

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                          Абе това да имаш над 80% не ми изглежда като да искаш някой да ти се меси във фирмата.
                          Меком направи увеличение на капитала... Сега прави второ, но акции не се записват достатъчно за да се увеличи фрии-флоута достатъчно. Желание има, но купувачи липсват за новите акции... Аз лично вече записах не малка бройка привилегировани акции и от 23 дек. нататък мисля да се отдам на семейния уют.
                          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                            За мен по-важно е отношението на мажоритаря към дребните акционери, а не какъв е дела му в съответната компания...
                            Ако трябва да дам пример с Божков, то там нещата бяха ясни още преди надуването на балона, но много хора не мислеха трезво и реалистично по време надуването на балона...
                            За тях бе достътъчен факта, че цените на акциите растяха и купуваха ли купуваха. До този момент съм доволен от политиката на Меком, все пак обещанията са реалистични, а и не виждам проблем с изплащането на дивидента, та било и от налични средства. Също така си мисля, че след 1-2 години ще има нова емисия акции, защото за момента не се очертава да запишат над 4-5 млн. броя освен ако сами мажоритар не запише
                            Абе това да имаш над 80% не ми изглежда като да искаш някой да ти се меси във фирмата.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                              Що, при нормалната търговия скъпи ли бяха? Имаше колкото искаш ...
                              A кои казва че не сме си взели колкото ни трябват ....а не като някой заювци които се втурнаха да пазарят с цел спекулка ....и после не записаха ...защото са миши душици ....Аз утре когато е аукциона ще си почивам спокойно ..предпразнично ...на останалите сполай Ви на уикциона

Коментар

• Като чета коментарите, малко нашенска работа ми се вижда. Аз не сакам да съм добре, а на Вуте да му е зле. Хайде сложете не розови а бели стъкла на очилата, пък то ще си покаже.
                                Евала на г-н Василев за това, че запазва добрия тон и се опитва да бъде обективен надявам се.

Коментар

Working...
                                X