IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• НЕ ! НЕ Е !
    Това е борса, а на борсата няма филантропи. Тези които са подготвени (яли хурката) сега предават щафетата на новите кандидат МИЛИОНЕРИ. А всеки оцелял в годините на пазара е за уважение защото не е допуснал да бъде изяден!
    Така мисля аз.
    Всяка печалба за един е загуба за друг на пазара. А брокера си чопва винаги своето.

Първоначално изпратено от e$trade Разгледай мнение
    Кире, набута ли им го на балъците - голобради тинейджъри и новобранци
    Докато е мътна водата и няма публична инфо, каквато би трябвало да има според ЗППЦК
    Доста подло и педалско, а?

Коментар

• ПЛЯС - ПЛЯС ПЕДАЛИ- ПЛЯС - ПЛЯС ПЕДАЛИТЕ- ВОДНО КОЛЕЛО-ТОВА ТИ Е ПЕСЕНТА НАЛИ

Коментар

• Педалче иди си във Калигула да си говорите по вашите темички за Набутването- за тебе Азис е кумир нали. Тук икономически форум и е за образовани хора, а не за лузъри и чалгаджии

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Не просто казва човека, че играта е с неизвестен краи, но ние знаем че е така. В краина сметка ще останат две групи с повече акции и ще има надцакване за контрол.В БГ не е модерно да има компания с много миноритари все ощеДа наистина инфото от ЦД и събранието е много важно, но днес бях продал на 43, а сега пак купих на 0,35. Обичам тези сладки движения. Цената за мен е много ниска за тези активи за да остане излъган малък инвеститор. Борбата както винаги ще е между гигантите
          Кире, набута ли им го на балъците - голобради тинейджъри и новобранци
          Докато е мътна водата и няма публична инфо, каквато би трябвало да има според ЗППЦК
          Доста подло и педалско, а?
          Last edited by e$trade; 13.07.2012, 20:59.

Коментар

• Троле господарите ти са недоволни от тях- пусни им музиката на Азис

Коментар

• Кире, работното време свърши, защо още спамиш
              Или ти плащат и извънредно

Коментар

• Пич блокираи ги ти- нали си слуга. Това ли ти нареждат господарите ти. Ние търгуваме акции , които се предлагат на БФБ- като ги спрат няма да ги търгуваме. Да не доведеш и кумира си Азис във Форума)

Коментар

• Заяжда се защото е завистлив комплексар и неграмотен лузър.Троле на концертите на Азис нищо няма да научиш за Борсите

Коментар

• Киро, само КФН и Прокуратурата са за теб и шефовете ти - дали ще ти стигнат печалбите от БФБ за да се оправиш с тях - не се знае

Пак казвам - печалби на база манипулции с цени, закононарушения на ЗППЦК - не са печалби - а чиста проба измами

Всеки който има съвест би блокирал търговията с акции ня Меком до изясняване на публичната инфо и подвеждане в отговорност на виновните

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade Разгледай мнение
                      Кире, на колко ли белобради тинейджъри и новобранци на БФБ си им го набутал, както преди с Патките на 40 000 лв. за брой или вчера Меком на 0.043?

Кире, БФБ не е Илиенци. Знаеме, че те кефи да няма закони и информация, ама поне като ги няма - не им го набутвай на балъците , а?
                      Не виждам защо се заяждаш с Киро

Коментар

• Тъпо Тролче не си ли грамотен да прочетеш някоя книжка или учебник по инвестиции- където се посочват примерчета- как акциите на Форд, Маикрософт и много други са увеличили цената си за години хиляди пъти. Има и много примери как други пък са я намалили и са изчезнали. Много си неграмотен , но все искаш да ти го набутват нали- харесваш я тази дума много. Чети учи и тогава пиши, а за левия тротоар борсата не може да ти помогне

Коментар

• Кире, на колко ли белобради тинейджъри и новобранци на БФБ си им го набутал, както преди с Патките на 40 000 лв. за брой или вчера Меком на 0.043?

Кире, БФБ не е Илиенци. Знаеме, че те кефи да няма закони и информация, ама поне като ги няма - не им го набутвай на балъците , а?

Коментар

• Форексов много си ми смешен с тези теории за физическото инвестиционно злато- не ти вярвам и за него- шубе те е момче- ти си свикнал от казармата все да те командват и не си нито за риск, нито за инвестиционни решения. Имаш големи комплекси , които избиваш като нападаш другите и вещаеш лоши сценарии

Коментар

• Смешен Троле стига си пълнил форума с глупости- казах ти ако си мъж, а ти явно не си- пиши жалби до институциите- знам че си слуга и изпълняваш заповедите на ИП, но защо изкарваш нас хората които сме на борсата виновни. И ние искаме и чакаме информация но не ривем като тебе

Коментар

• Форексов ти когато преди години купувахме БРЕФ, ФПП и Еларг се фукаше със смешните си тлъсти лихви- когато ние направихме капиталови печалби и дивиденти в пъти по големи от лихвите ти се скри и умълча. За форекса не ти вярвам- ти много загуби там и сега не играеш- избиваш си коплексите само- чел съм ти прогнозите навремето за форекс пазара- една вярна нямаше. Сега се направи и успешен. Много са ми смешни пичове , които са лузъри и все губят , а критикуват другите.. В този форум има хора със знания и възможности за риск, но има и големи тролове и палячовци с комплекси..

Коментар

Working...
                                X