If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е извадка от търговския регистър, в "дело" има заявено за вписване заявлени Г2, там има прикачен документ "Списък на акционерите, присъствали на общото събрание"
Четете, прочетете и отчета и най-вече паричния поток.....не са толкова зле нещата.........хубаво,е че в България има предприемчиви и находчиви хора поздравления за всички участниници!
Мисля вече е пределно ясно, кой е купувал и кой е новия мажоритарен собственик....УСПЕХ!!
Акционер е и другарката Моника Йосифова!
Тука е мноого интересно!
На мен също ми стана интересно, Гугъла я свърза с Експат. Те, заедно с Дар имат по мои груби сметки малко над 50 %, това имах предвид. Различни субекти, по един или друг начин имали нещо общо. В тях не мисля, че влизат 20 + млн. на 2-3 ст.
Съждения, много вероятни да са грешни.
Препоръки няма!
И къде видя в протокола квалифицирано мнозинство....Май ти се пие КаФеНце ....и каде видя кой е купл последните 20мил....Я вземеи се стегни....ясно е ,че не успя да излезеш навреме и сега се мъчиш да обясняваш щуротии
Май нещо не се разбираме, първо никъде не съм тръгнал да излизам, а и казах "че гонят квалифициарано мнозинство", не съм казвал, че някой го има или го пише някъде, просто мнение
Мисля е около 49%, и последните двадесет милиона......които са били собственост на Райчев......момчетата гонят квалифицирано мнозинство от 75% това е целта според мен....вижте протокола от ОС, любопитно е, че Садимекс ООД има около 1мил акции, тоест Райчев се е опитвал да си купи обратно дружеството, но не е успял .......
И къде видя в протокола квалифицирано мнозинство....Май ти се пие КаФеНце ....и каде видя кой е купл последните 20мил....Я вземеи се стегни....ясно е ,че не успя да излезеш навреме и сега се мъчиш да обясняваш щуротии
Това е извадка от търговския регистър, в "дело" има заявено за вписване заявлени Г2, там има прикачен документ "Списък на акционерите, присъствали на общото събрание"
Четете, прочетете и отчета и най-вече паричния поток.....не са толкова зле нещата.........хубаво,е че в България има предприемчиви и находчиви хора поздравления за всички участниници!
Мисля вече е пределно ясно, кой е купувал и кой е новия мажоритарен собственик....УСПЕХ!!
НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЧЕСТИТО
И кое е уникалното....на всички предварително е ясно ....това са стари неща.....
Поправете ме ако греша, но под една или друга форма собствеността е над 50 %, при това МАЙ без последните 20+ млн.
Препоръки няма, ама никакви!
Мисля е около 49%, и последните двадесет милиона......които са били собственост на Райчев......момчетата гонят квалифицирано мнозинство от 75% това е целта според мен....вижте протокола от ОС, любопитно е, че Садимекс ООД има около 1мил акции, тоест Райчев се е опитвал да си купи обратно дружеството, но не е успял .......
Коментар