IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Blubeard investments Limited е придобило близо 26% от Меком АД
    http://www.investor.bg/novini-i-anal...kom-ad,137441/

Коментар

• Днес спекулата не върви .
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
        Абе батя къде е далаверата на кредитора да даде 20млн а да взече от ЧСИ при разпродажбата 1млн .-за 3 път го пиша това днес
        Кой е казал че има далавера. Пил е студена вода - ясно, но в един момент всичко над 0 е кяр...
        Тази седмица ще е показателна накъде ще е вятъра...

Коментар

• Не са зле защото неработи затова и не трупа загуби
          Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata Разгледай мнение
          https://public.brra.bg/CheckUps/Veri...aca0cb70f2eae6

Това е извадка от търговския регистър, в "дело" има заявено за вписване заявлени Г2, там има прикачен документ "Списък на акционерите, присъствали на общото събрание"

Четете, прочетете и отчета и най-вече паричния поток.....не са толкова зле нещата.........хубаво,е че в България има предприемчиви и находчиви хора поздравления за всички участниници!
          Мисля вече е пределно ясно, кой е купувал и кой е новия мажоритарен собственик....УСПЕХ!!

НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЧЕСТИТО

Коментар

• Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнение
            В протокола пише че са гласували само 1,8%
            Май идеята е ръководството да се освободи от отговорност.
            Пише също, че останалите, неразписали се в протокола са влезли по-късно и само са отбелязани в присъствалите, след което са напуснали.

Коментар

• В протокола пише че са гласували само 1,8%
              Май идеята е ръководството да се освободи от отговорност.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                Акционер е и другарката Моника Йосифова!
                Тука е мноого интересно!
                На мен също ми стана интересно, Гугъла я свърза с Експат. Те, заедно с Дар имат по мои груби сметки малко над 50 %, това имах предвид. Различни субекти, по един или друг начин имали нещо общо. В тях не мисля, че влизат 20 + млн. на 2-3 ст.
                Съждения, много вероятни да са грешни.
                Препоръки няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                  И къде видя в протокола квалифицирано мнозинство....Май ти се пие КаФеНце ....и каде видя кой е купл последните 20мил....Я вземеи се стегни....ясно е ,че не успя да излезеш навреме и сега се мъчиш да обясняваш щуротии
                  Май нещо не се разбираме, първо никъде не съм тръгнал да излизам, а и казах "че гонят квалифициарано мнозинство", не съм казвал, че някой го има или го пише някъде, просто мнение

Коментар

• Акционер е и другарката Моника Йосифова!
                    Тука е мноого интересно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                      Поправете ме ако греша, но под една или друга форма собствеността е над 50 %, при това МАЙ без последните 20+ млн.
                      Препоръки няма, ама никакви!
                      Грешиш ама не е. 56 милиона акции значи половината са 28 милиона. А там пише собственик с 22 милиона.

Все още се търси кой набара 20 милиона преди няколко дни на 2ст.
                      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata Разгледай мнение
                        Мисля е около 49%, и последните двадесет милиона......които са били собственост на Райчев......момчетата гонят квалифицирано мнозинство от 75% това е целта според мен....вижте протокола от ОС, любопитно е, че Садимекс ООД има около 1мил акции, тоест Райчев се е опитвал да си купи обратно дружеството, но не е успял .......
                        И къде видя в протокола квалифицирано мнозинство....Май ти се пие КаФеНце ....и каде видя кой е купл последните 20мил....Я вземеи се стегни....ясно е ,че не успя да излезеш навреме и сега се мъчиш да обясняваш щуротии

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                          И кое е уникалното....на всички предварително е ясно ....това са стари неща.....
                          От петък

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata Разгледай мнение
                            https://public.brra.bg/CheckUps/Veri...aca0cb70f2eae6

Това е извадка от търговския регистър, в "дело" има заявено за вписване заявлени Г2, там има прикачен документ "Списък на акционерите, присъствали на общото събрание"

Четете, прочетете и отчета и най-вече паричния поток.....не са толкова зле нещата.........хубаво,е че в България има предприемчиви и находчиви хора поздравления за всички участниници!
                            Мисля вече е пределно ясно, кой е купувал и кой е новия мажоритарен собственик....УСПЕХ!!

НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЧЕСТИТО
                            И кое е уникалното....на всички предварително е ясно ....това са стари неща.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              Поправете ме ако греша, но под една или друга форма собствеността е над 50 %, при това МАЙ без последните 20+ млн.
                              Мисля е около 49%, и последните двадесет милиона......които са били собственост на Райчев......момчетата гонят квалифицирано мнозинство от 75% това е целта според мен....вижте протокола от ОС, любопитно е, че Садимекс ООД има около 1мил акции, тоест Райчев се е опитвал да си купи обратно дружеството, но не е успял .......

Коментар

• Поправете ме ако греша, но под една или друга форма собствеността е над 50 %, при това МАЙ без последните 20+ млн.

Коментар

Working...
                                X