Много ще ми е интересен отчетът, който ще публикуват. Май който спечелил спечелил ,другите по една студена водица от Дунав.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПолицията издирва собственика на „Меком" АД, за да му бъде връчена заповед за спиране от експлоатация на опасна инсталация с тонове амоняк под налягане в нея, потвърдиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.
http://darikfinance.bg/novini/88463/...ref_map=%5B%5D
Боже,боже.....що нещо се изписа в тази тема,как се чакаха едни цени от левче
Каквото и да кажа,след тази новина,няма смисъл да пиша ,че не е препоръка.
Коментар
-
Полицията издирва собственика на „Меком" АД, за да му бъде връчена заповед за спиране от експлоатация на опасна инсталация с тонове амоняк под налягане в нея, потвърдиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.
http://darikfinance.bg/novini/88463/...ref_map=%5B%5D
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеПичове,
нямам акции щото това си е дърво откак е листнато на БФБ, но друго си мисля. При положение, че в момента няма преспи и тн и толкова налитате на тези 'подценени' акции защо някой не си направи еднодневна разходка до силистра (ако има варненци не им е далече) и да направи едно скромно фото материалче по базите (може и отвън) + да се разговори с охраната (най-големите клюкари знаят всичко)
+ да разпита и в града по кафетата.
при положение, че се мятат някакви спекулативни хилядарки.. инфото е сила.
едва ли и 5% от купилите акции тук имат представа какво точно купват и на какъв хал е.
поздрави
и снимки на пасивите да направят
Коментар
-
Пичове,
нямам акции щото това си е дърво откак е листнато на БФБ, но друго си мисля. При положение, че в момента няма преспи и тн и толкова налитате на тези 'подценени' акции защо някой не си направи еднодневна разходка до силистра (ако има варненци не им е далече) и да направи едно скромно фото материалче по базите (може и отвън) + да се разговори с охраната (най-големите клюкари знаят всичко)
+ да разпита и в града по кафетата.
при положение, че се мятат някакви спекулативни хилядарки.. инфото е сила.
едва ли и 5% от купилите акции тук имат представа какво точно купват и на какъв хал е.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirkata Разгледай мнениеБрат, още преди 2 години прежалих 4 и нещо К. Проблемът ми сега е, че котаракът пак се разгони. Пуснах го на улицата и той избяга. Ще се прибере след един месец мърляв, проскубан, изподран, мършав, ще трябва цяла седмица да го кисна във вениш. Но го разбирам напълно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение..... НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ДАНАЙЦИТЕ, ДОРИ КОГАТО ПРИНАСЯТ ДАРОВЕ ...
ПАК ЦИТАТ
а всъщност тия линии били бракувани още много отдавна и сега им е дошъл реда, чистят боклуците това е.
Да не се окаже така и за другите апокалиптични новини.....
иначе е забавно, дори когато химко беше обявено за пореден път в несъстоятелност акцията му не беше по-малко от 4ст., а тук все още има шанс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеАбе късмет.... трай малко, ще се види след време. 50% от браковете са брак после За един сватба, за друг брадва.
А сега ако се случи нещо с меком, или са го разграбили безпардонно, къде ще джиткат тея гаджета???
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеЗначи.....,гаджето се е превърнало в съпруга.....
Не знам защо,но се сетих за една песен,с която поздравявам теб и "бившото" ти гадже...
http://www.youtube.com/watch?v=a0YtojZT2Xs
Лирическият герой в песента,не е имал твоя късмет.......
А сега ако се случи нещо с меком, или са го разграбили безпардонно, къде ще джиткат тея гаджета???Last edited by lalka 75; 18.01.2013, 02:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirkata Разгледай мнениеКакво гадже беше -да!
Но не съжалявам за нея. Ей сега ще ме извика да вечеряме.
Не знам защо,но се сетих за една песен,с която поздравявам теб и "бившото" ти гадже...
http://www.youtube.com/watch?v=a0YtojZT2Xs
Лирическият герой в песента,не е имал твоя късмет.......Last edited by retro_69; 18.01.2013, 00:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениешарж, опит да се присмеят на пикасо, гротеска някаква
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеБе не мога да ги оправя още, нямам вашия опит... Това пред БФБ-то какво се явява?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirkata Разгледай мнениеЕ, щом не различаваш биволи от биволици... Преди няколко дни препускаха биволици!
Коментар
Коментар