IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нема се плашите, Меком е голяма силна и ще пребъде... във вечността....
    Не е препоръка.
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Някой си спести пътните. Имаше предложение да ходи депутация в Силистра, да говори с охраната, да обикаля барчетата и да разпитва гражданството и т.н. Дрън-дрън!!!

"А ,ама това дето го писа един нов ник,било вярно ,за амоняка.
      Боже,боже.....що нещо се изписа в тази тема,как се чакаха едни цени от левче
      Каквото и да кажа,след тази новина,няма смисъл да пиша ,че не е препоръка."

Новия ник нямаше да си пилее ценното време за да лъже "инвестиционната общност", освен ако не говореше истината. И не само за амоняка.

Коментар

• Ама още ли не го е намерила родната полиция?! А аз чакам да ми намерят гумите, които ми откраднаха преди година...Седем часа не могат да го намерят, въобще знаят ли кой е ..

Коментар

• Полицията издирва собственика на Меком заради опасна инсталация с амоняк

Полицията издирва собственика на „Меком" АД, за да му бъде връчена заповед за спиране от експлоатация на опасна инсталация с тонове амоняк под налягане в нея, потвърдиха от Областната дирекция на МВР в Силистра. Съдействието е поискано от областния управител Николай Димов. Той е инициирал комплексната проверка на хладилната инсталация в месопреработвателното предприятие заради риск от обгазяване на града.

Преди дни междуведомствена комисия, сформирана по настояване на Димов, е установила корозия по съоръженията, течове на амоняк, липса на документация за годишна проверка на инсталацията и настройка на предпазните клапани, както и други нарушения, създаващи предаварийна ситуация, според специалистите. На проверката е присъствал единственият служител в предприятието, чиято длъжност е „машинен оператор - замразени меса". От дни за пореден път заводът е оставен и без електрозахранване заради задължения към ЕНЕРГО-ПРО.

След анализ на състоянието, от инспекцията за държавен технически надзор в Русе е издадена заповед за спиране от експлоатация на амонячната хладилна компресорна станция. По неофициална информация резервоарите й са пълни с 5 тона амоняк под налягане. Според службата за пожарна безопасност и защита на населението, стопанството разполага с 30 тона амоняк. Препоръчано е на собственика да започне незабавна организация за безопасно източване и третиране на химикала, стига да бъде открит.

Събраните данни са предадени на полицията за разследване на случая.
          Last edited by mibova; 22.01.2013, 19:34.

Коментар

• Умряла кокошка, слепи ги ражда

Коментар

• Първоначално изпратено от nyankov Разгледай мнение
              BOBAN, ще питам новия борд на Меком и ще ти кажа. Във всеки случай не виждам причина дивидентът по привилегированите акции да не бъде платен в предвидения законов срок. Става въпрос за 50-тина хиляди лева общо. Ако зависеше от мен, компанията щеше да си изкупи обратно тези акции, защото от една страна тези 18% й излизат доста скъпо като финансиране, а от друга има разни продавачи на цени доста под номинал.
              Г-н Янков на ,10 август миналата година поехте ангажимент да се поинтересувате за дивидента по привилегированите акции.Имате ли инфо какво се случва.
              Аз нямам такива,но ще посъветвам моят приятел да заведе съдебен иск.
              Мисля,че си е в правото да си търси парите,без значение колко са.Пък и да направи алъш-вериш на адвоката.

Коментар

• Първоначално изпратено от кофе бабоне Разгледай мнение
                Каква я мислехме,каква стана
                +1

Коментар

• Не ми се мисли какво ще стане ако пуснат тока .....

Коментар

• WIN WIN стратегия има
                    Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• Първоначално изпратено от ST Разгледай мнение
                      А Никито Василев (Киндер Сюрприза), този "гений", къде се покри?
                      Никито Василев може да се ползва и като показател. Каквото казва той прави обратното и винаги ще спечелиш.

Коментар

• А Никито Василев (Киндер Сюрприза), този "гений", къде се покри?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                          Полицията издирва собственика на „Меком" АД, за да му бъде връчена заповед за спиране от експлоатация на опасна инсталация с тонове амоняк под налягане в нея, потвърдиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.
                          явно държавата не може да разбере кой е собственика, а камо ли ние тук

Коментар

• Каква я мислехме,каква стана
                            нека силата бъде с вас

Коментар

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
                              Много ще ми е интересен отчетът, който ще публикуват. Май който спечелил спечелил ,другите по една студена водица от Дунав.
                              То има ли кой да го публикува тоя отчет?

Коментар

• споко , той джимито с дъвка ще запълни течовете от амоняк и после никой няма да си спомня

Коментар

Working...
                                X