IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнение
    Бях поспрял да пиша във форума ама таз хубава хартия ме изпълва...
    Според мен след записването на новите акции, за които съм убеден че ще са почти на 100% посоката е още много нагоре ..
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Бях поспрял да пиша във форума ама таз хубава хартия ме изпълва...
      Според мен след записването на новите акции, за които съм убеден че ще са почти на 100% посоката е още много нагоре ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        А-а-а-а-а-а-ха-ха-ха-ха - Себулбов - това беше култово...

ЛЕТЯЩИ САЛАМИ.
        Ето нещо в стил "Гаки":

Особено внимание обърнете на розичката между двата салама. Руската душа е романтична, както знаем, а руския пазар е необятен...
        Last edited by SEBULBA; 23.11.2010, 11:19.

Коментар

• А-а-а-а-а-а-ха-ха-ха-ха - Себулбов - това беше култово...

ЛЕТЯЩИ САЛАМИ.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
            Чудно защо само цената на правата е като за 50 ст. за обикновените акции. Сигурно от утре и те ще се изстрелят...
            Хи-хи на +45% отвориха правата. И днес "Меком" е нагоре. Това нашенската версия на култовия хонконгски филм "Летящи кинжали" - само, че филма е "Летящи салами".
            ---------------------------------
            Не е препоръка за преяждане със салам!

Коментар

• Това прилича на жива стръв

Коментар

• И аз туй питам се

Коментар

• Чудно защо само цената на правата е като за 50 ст. за обикновените акции. Сигурно от утре и те ще се изстрелят...

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение

Еми зиамй има оферти на 1.5
                    Мажо, завалваш нещо. Пий с мезе (препоръка е). А иначе 1.5 е близо до справедливата цена, макар, че пак е малко
                    Май Никито Василев е обречен в тежки моменти да раздвижва борсата. Обича го пазара това момче и това си е !
                    Last edited by SEBULBA; 22.11.2010, 20:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                      Ми те асковите са още по-рехави, даже по-скоро липсват Дори и с несериозна бройка цената може лесно да се утрои
                      Еми зиамй има оферти на 1.5
                      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
                        Много са "рехави" бидовете за пазарна като гледам.... само някой да продаде малко по-голяма бройка и цената отива в другата посока.....
                        Ми те асковите са още по-рехави, даже по-скоро липсват Дори и с несериозна бройка цената може лесно да се утрои

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                          Привет балонер, ще си хванал едни бързи, само ако говориш за кеш. Другото е плява за баламурници. Не е препоръка.
                          Е ти за какво мислиш, че говоря ... за каци с мед ли ?
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Я пък не ща да правя бръзи 100%, искам дългосрочно и сосно да печеля.
                            100% е нищо тука. На 200%-300% печалба бих се замислил да капитулирам тука, ама все пак бих се замислил. А бе каквото стане - както казва Никито Василев, ситуацията е "Нещо като win-win..."

Коментар

• Я пък не ща да правя бръзи 100%, искам дългосрочно и сосно да печеля.

Коментар

• буба,
                                според мен никито василев малко е попрекалил с розовите очаквания.
                                дано е прав де.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X