IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес много испуска

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
      Купи си 1
      На аукциона, дето цената щяла да бъде 0,001 лв. ? А как ще го плати ако цената е 1/10 от стотинката?

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
        Уфф... останаха ми 3 права Какво да ги правя сега...? Да бяха поне 4
        Купи си 1
        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
          Уфф... останаха ми 3 права Какво да ги правя сега...? Да бяха поне 4
          3 за щастие! хахаха

Коментар

• Уфф... останаха ми 3 права Какво да ги правя сега...? Да бяха поне 4
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Аз пък си чакам аукциона, където ще си взема првата на 0.001
              С тая стратегия и Минотар няма да станеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнение
                Бях поспрял да пиша във форума ама таз хубава хартия ме изпълва...
                Според мен след записването на новите акции, за които съм убеден че ще са почти на 100% посоката е още много нагоре ..
                Грешка! Тук за пръв път от доста време ще видим ПРЕЗАПИСВАНЕ, т.е. подадените поръчки за права на аукциона ще надвишават значително броя на предложените права за продажба...

Коментар

Ще почакаш доста, може би при някое следващо листване и да стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                    Като гледам офертите за правата отдясно, първа по-сериозна съпротива можем да очакваме на 12ст., при пробив отиваме до 18-20 ст.
                    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Като гледам офертите за правата отдясно, първа по-сериозна съпротива можем да очакваме на 12ст., при пробив отиваме до 18-20 ст.

Коментар

• Май тази ценна книга- ще се окаже златната кокошчица.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                          Какво да говорим повече, цената е в киреча, няма да е чудно ако се отиде на най-малкото възможно 0,001...
                          Мечка, я дай пак някой коментар за цената на правата....

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            аз съм скептик тук, но честито на колегите, които хванаха движението от 50те стинки нагоре!

Игра с публиката

Коментар

• аз съм скептик тук, но честито на колегите, които хванаха движението от 50те стинки нагоре!
                              Last edited by bertram; 23.11.2010, 13:04.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Брао! За тази година това е третият ми доста добър удар с огромна възвръщаемост
                                Честито на печелившите
                                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Working...
                                X