IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А и след като имат 5 годишна супер неуспяла история, вижте какви въпроси се задават на мениджъра.Инвестирането в такива фирми се оказва и оказвало супер голяма грешка, нека докажат обратното. Да видим.

"г-н Керезов, ако може да обясните, ЗХБГ с колко и какви зърнени бази разполага, те работят ли или са отдадени под наем, въобще зърнени храни с какви зърнени храни се занимава, изкупува ли зърно, изнася ли го? Защото в моите очи Зърнени храни България не изглежда като работещо дружество с някаква ясна концепция за развитие, а като някакъв, извинете за израза, тюрлю гювеч от участия в различни работещи и откровено кухи дружества, които не развиват някаква реална дейност.
    Ако може на малко по-концептуално ниво да обясните какво се случва, както ще се случва, каква ви е идеята и виждането на ръководството на ЗХБГ.
    Ще съм ви благодарен, ако отделите време за тези неудобни въпроси."
    На това кои ще отговаря, имате ли въобще изпълняващ длъжността "Връзки със инвеститорите"? И за тази длъжност ли се плащало и се плаща?
    Last edited by Илюстратор; 26.08.2013, 17:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Кое си вярно, вярно......
      Не може и да има сравнение с Костов !!!! Никакво.....
      На едно от събранията, Костов е казал ( човек , който е бил там ми го каза) - цената е такава, защото подкрепяхме акцията 1 месец и похарчихме 20 млн за тази подкрепа..... Това , че прибраха 180млн не се брои....

Как не го направиха на сапун този "специалист", не ми е ясно.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Аз съм силно скиптичен към перспективите пред производството на биогорива.
        В ЕС вече започват да ограничават употребата им, а ние тепърва завод ще стартираме...
        А да стартираха го веднъж, вече 2008г. Тогава се оцениха на 800 млн. лв. Сега пак
        ще се се възстановява.Тогава са им връщали кораби с продукция, сега дали ще е по различно, не знам.Тука все още е най големият балон пукнал се и осъществил се по времето на Тройната коалиция.
        Е ако почнат да вадят от кухите си дружества по 100млн. лв на година, може нещо да стане.Едва ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree Разгледай мнение
          Само да ви припомня, че той е ИД от скоро. Мисля, че поради тази причина, най-доброто за ЗХ предстои! Ама като гледам вие си знаете!
          То като гледам това е с много по добри перспективи да вземе човек някой лев ( в случая $ ) отколкото да чака на нашия избушко.

http://finviz.com/quote.ashx?t=WEAT&ty=c&ta=0&p=w

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree Разгледай мнение
            Само да ви припомня, че той е ИД от скоро. Мисля, че поради тази причина, най-доброто за ЗХ предстои! Ама като гледам вие си знаете!
            Кое си вярно, вярно......
            Не може и да има сравнение с Костов !!!! Никакво.....
            На едно от събранията, Костов е казал ( човек , който е бил там ми го каза) - цената е такава, защото подкрепяхме акцията 1 месец и похарчихме 20 млн за тази подкрепа..... Това , че прибраха 180млн не се брои....

Как не го направиха на сапун този "специалист", не ми е ясно.....

Коментар

• Само да ви припомня, че той е ИД от скоро. Мисля, че поради тази причина, най-доброто за ЗХ предстои! Ама като гледам вие си знаете!

Коментар

+1 (с мъка в душата те подкрепям...)
                пп. Не вярвам Керезов да има Бентли...
                Aми що не го попита някой каква кола му раздадоха като дивидент през 2008?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Чиче, след пет години опит с дървените, как мислиш - има ли някакво значение (за дребниия акционер) колко зърнени бази имат, колко жито ще продадат, дали ще заработи завода за биодизел...
                  Специално за този завод се носеха слухове още по времето около прословутото спо, че ей на - още март 2008 ще заработи Даже някои форумци òдиха дотам и разправяха че всичко е готово и всеки момент тръгва.

За мен няма значение. То все едно да обсъждате екстрите в бентлито на Керезов.
                  Ама да минава времето, че скука иначе,
                  +1 (с мъка в душата те подкрепям...)
                  пп. Не вярвам Керезов да има Бентли...

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                    Аман от глупости.
                    Това са спокойни писания на акционери, от което следва, че всички са убедени, че акцията ще се развива! Малко мъдрост вложи в ежедневието си

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
                      не мога да ви разбера, изпозлвате думата какалашка и т.н. а сте инвеститори..., аз я разбирам само по следния начин, а именно: кака, ще лашка или кака се казва Лашка ахаххахахаха
                      Аман от глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        Това дето стои отзад и не дава да пуфтиш!!!
                        не мога да ви разбера, изпозлвате думата какалашка и т.н. а сте инвеститори..., аз я разбирам само по следния начин, а именно: кака, ще лашка или кака се казва Лашка ахаххахахаха

Коментар

какво е какалашка
                          Това дето стои отзад и не дава да пуфтиш!!!

Коментар

Чиче, след пет години опит с дървените, как мислиш - има ли някакво значение (за дребниия акционер) колко зърнени бази имат, колко жито ще продадат, дали ще заработи завода за биодизел...
                            Специално за този завод се носеха слухове още по времето около прословутото спо, че ей на - още март 2008 ще заработи Даже някои форумци òдиха дотам и разправяха че всичко е готово и всеки момент тръгва.

За мен няма значение. То все едно да обсъждате екстрите в бентлито на Керезов.
                            Ама да минава времето, че скука иначе,

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              Питай чичето, той най-добре знае

Коментар

какво е какалашка
                                Питай чичето, той най-добре знае

Коментар

Working...
                                X