IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• г-н Керезов, ако може да обясните, ЗХБГ с колко и какви зърнени бази разполага, те работят ли или са отдадени под наем, въобще зърнени храни с какви зърнени храни се занимава, изкупува ли зърно, изнася ли го? Защото в моите очи Зърнени храни България не изглежда като работещо дружество с някаква ясна концепция за развитие, а като някакъв, извинете за израза, тюрлю гювеч от участия в различни работещи и откровено кухи дружества, които не развиват някаква реална дейност.
    Ако може на малко по-концептуално ниво да обясните какво се случва, както ще се случва, каква ви е идеята и виждането на ръководството на ЗХБГ.
    Ще съм ви благодарен, ако отделите време за тези неудобни въпроси

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
      Имаш крава пиеш мляко.
      Много добре го описа...
      ТОЙ си имаше не една крава а хиляди телета......( и аз съм в стадото ...)
      Дето се вика , не само мляко а и масло си мажеше....

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Тук май ви стегат за още некоя и друга какалашка.
        какво е какалашка

Коментар

• Тук май ви стегат за още некоя и друга какалашка.

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
            За 2014 говоря за завода - прав си. За интереса от "чайниците" го знам от нашия представител в Шанхай...
            Като имаш това инфо, ще е добре да споделиш кой е този представител и чайниците колко ще процента ще купуват от собственост!?
            Last edited by needtoknowmore; 22.08.2013, 00:06.
            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• звездите и всезнайковците....

Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
              Абе за завода си прав, ама от догодина. За износ не знам, Керезов нищо не каза.

А за инвеститорите и особенно чайниците, ти да не бъркаш падането на забраната от 2014 за покупки на земи от чужденци?
              За 2014 говоря за завода - прав си. За интереса от "чайниците" го знам от нашия представител в Шанхай...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Поредното попълнение във игнор листа ми.
                И без това не си спомням досега да съм чел нещо смислено от теб.
                Плувай както си знаеш!
                Още по зле за теб, явно не можеш да разчиташ правилно от неправилно
                Успех друже и дано всеки да постигне своето

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
                  Ограничен си в разсъжденията момче...
                  Поредното попълнение във игнор листа ми.
                  И без това не си спомням досега да съм чел нещо смислено от теб.
                  Плувай както си знаеш!

Коментар

Ограничен си в разсъжденията момче, всички перспективи се прецезират с цел оптимизация, която се разглежда във всички аспекти. (за това не си дорасъл) Характера на бизнеса има колорит в тази акция, но това го виждат личностите с визия, а ти си обикновен мляскач на слънчогледови семки. Другото, което следва е прекалено висше за теб, така че си гледай турските сериали по това време и по добре не отговаряй, на коментар, който е недостъпен за твоята низша форма на съществуване! смешен си много
                    Това, което трябва се гледа именно потреблението на биодизел и бъдещите перспективи на консумация. Утре може излезе нов заместител и всичко с биодизела да свърши. Този завод трябваше много по рано да стане факт, в момента нямам набюлдени над биогорива пазар, но сигурно ще можем да пласираме на вън продукция за идните години.
                    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Колко е малка таз пуста България.......
                      На търга в който г-н Керезов стана колекционер, бях и аз....
                      Човека си играеше на лапаница....Всичко , което се продаде от Елит банк той го купи....
                      Той купуваше, а тълпата се възмущаваше.... на високите му цени.....
                      Респект...
                      Имаш крава пиеш мляко.
                      домоуправител

Коментар

Нещо не си в час!
                        Кой ти говори за внос, износ или вътрешнообщностен оборот!?
                        Говорим за перспективи, какви са тенденциите в даден бизнес.
                        Да ти имам пълните приказки!
                        Ограничен си в разсъжденията момче, всички перспективи се прецезират с цел оптимизация, която се разглежда във всички аспекти. (за това не си дорасъл) Характера на бизнеса има колорит в тази акция, но това го виждат личностите с визия, а ти си обикновен мляскач на слънчогледови семки. Другото, което следва е прекалено висше за теб, така че си гледай турските сериали по това време и по добре не отговаряй, на коментар, който е недостъпен за твоята низша форма на съществуване! смешен си много

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree Разгледай мнение
                          Интересно, малко е оффтопик, но респект за това което прави г-н Керезов:
                          http://kulturni-novini.info/news.php...id=17478&sid=2
                          едва ли има и 5-ма българи, които ги е грижа за художественото ни наследство, камо ли за тези художници, към които съдбата не е била толкова благосклонна или те не са били "пробивни".
                          Колко е малка таз пуста България.......
                          На търга в който г-н Керезов стана колекционер, бях и аз....
                          Човека си играеше на лапаница....Всичко , което се продаде от Елит банк той го купи....
                          Той купуваше, а тълпата се възмущаваше.... на високите му цени.....
                          Респект...

Коментар

• Интересно, малко е оффтопик, но респект за това което прави г-н Керезов:
                            http://kulturni-novini.info/news.php...id=17478&sid=2
                            едва ли има и 5-ма българи, които ги е грижа за художественото ни наследство, камо ли за тези художници, към които съдбата не е била толкова благосклонна или те не са били "пробивни".

Коментар

Износът на една компания е, както в страни от ЕС, така и към трети страни. Това поне от обща култура би трябвало да го занете. А иначе, защо да не бълвате празни приказки.
                              Нещо не си в час!
                              Кой ти говори за внос, износ или вътрешнообщностен оборот!?
                              Говорим за перспективи, какви са тенденциите в даден бизнес.
                              Да ти имам пълните приказки!

Коментар

Аз съм силно скиптичен към перспективите пред производството на биогорива.
                                В ЕС вече започват да ограничават употребата им, а ние тепърва завод ще стартираме...
                                Износът на една компания е, както в страни от ЕС, така и към трети страни. Това поне от обща култура би трябвало да го занете. А иначе, защо да не бълвате празни приказки.

Коментар

Working...
                                X