IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е явно Т43 е подобрена версия. Новото си е ново. Как да не купуваме. Вместо с ракети стреля със зърно.

Коментар

• имаше ама май бяха Т42 ))
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от jays
        .....T43....tuka li steee ? xixixiix

.....T43 makes me laugh ...
        Нямаше ли някакви немски танкове от втората световна война с такава абривиатура? Съзирам някаква закачка с днешния ден , понеже точно днес оповестиха новите кодове. Които го е измислил е имал добро чувство за хумор.

Коментар

• Първоначално изпратено от jays
          .....T43....tuka li steee ? xixixiix

нямам думи - ебати измисления код - в цялото име няма нито една буква Т

Коментар

• .....T43....tuka li steee ? xixixiix

Коментар

• Tia ot 217 niama li da polu4at hernia...

Коментар

• ot 24.04.
                Първоначално изпратено от Kerezov
                Колеги, защо всичките Ви предположения се основават на апокалиптични прогнози? Защо един от Вас не предположи, че клиент на ЦКБ е продал акции? Поне аз нямам информация, ЦКБ да притежава акции от Зърнени храни България АД, и видите ли, понеже изпитва недостиг на кешов ресурс или е загубила доверието в ЗХБГ си продава акциите. Понякога черногледството ви е прекалено силно изразено.
                С горното не препоръчвам нищо и Ви желая лек и успешен ден.

Коментар

• Защо не се замислите,че това е клиент на ЦКБ и загубата е за негова сметка, а не за банката, освен този вариянт мога да Ви изброя още няколко и пак няма да има загуба за банката.
                  Банката като стабилизиращ мениджър си продаде всички акции още някъде Февруари ако не ме лъже паметта.
                  Хайде стига с такива твърдения !!!!!!!!!

Коментар

• С тази продажба ЦКБ реализира прилична загуба спрямо нивата на стабилизиране. Както казва г-н Керезов важен е крайният резултат

Коментар

• Не този е между другото....

Коментар

• Tози пакет ли чакаха или има още?

Коментар

• Не, така по мe устройва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Палечка - Малечка
                            Първоначално изпратено от ghettoff
                            Първоначално изпратено от Палечка - Малечка
                            Абе тези гърци не им ли свършиха акциите? Каква е тази игра тук?
                            Най вероятно са на клиент, но мисля, че им се изчерпа количеството.
                            Аз така си мислех преди 2 седмици, ама то няма край...Поне 300 000 са шътнали за последния месец..
                            Ще има край - като си изшиткат акциите.

Купувачи има, нека си уредят блокова сделка и да се разкарат..Какво тормозят дружината..Не ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                              Първоначално изпратено от Палечка - Малечка
                              Аз така си мислех преди 2 седмици, ама то няма край...Поне 300 000 са шътнали за последния месец..
                              Ще има край - като си изшиткат акциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Палечка - Малечка

Коментар

Working...
                                X