IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff
    Абе тези гърци не им ли свършиха акциите? Каква е тази игра тук?
    Най вероятно са на клиент, но мисля, че им се изчерпа количеството.

Коментар

• Абе тези гърци не им ли свършиха акциите? Каква е тази игра тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer
        Първоначално изпратено от blah blah
        Първоначално изпратено от SoKoLoV
        само,че къде видя да давам мнение "анализ" за цената,просто цитирах неверминд и анализа на и.п.
        Тук не се играее с предположения и надежди и тяхната оценка,а с факти.
        Ами в мнението ти по-долу, което виждам, че си изтрил, цитираше анализа на Бенчмарк и "справедливата", според тях цена от 6 лв. Много хитро да го махнеш и да се правиш на две и половина. :lol:
        Имаш впредвид 2.50???? 8)
        Не, имам предвид 6 лв. 2,50 или 3 беше на Елана.

Коментар

• Първоначално изпратено от phjord
          Тук за мен е интересно:
          1. 17.323 милиона в касата(суха пара)
          2. 30.148 милиона в стока
          3. 48 милиона вземания (приблизително колкото заемите)
          4. 41 милиона приходи от стоки(няма нова реколта все още)
          5. 1.4 милиона от продукция (не е започнал био дизела)
          6. 28.656 милиона постъпления от заеми (дали това са рекламираните за зърнопроизводители заеми съвместно с ЦКБ гарантирани от ЗХБГ)
          И накрая за зимен сезон, такива резултати, при такава сезонна зависимост на продукцията не е лошо. За разлика от подкрепяния от "бла бла" КАО който плаче, че имало сняг (а той беше само 18 дни) тук продажбите вървят.
          Може и да не съм прав, но да поспорим с факти.

Моля и за дискусии по числата от отчета, а не за спамове за и против.
          Няма какво да дискутираме пич. Нещата правилно си ги видял. За мен лично компанията е евтина в момента и съм влязъл здраво в нея, както и в "майката". CHIM и компаниите от структурата на холдинга за момента са намерили правилния път към публичността. В интерес на истината числата нямат голямо значение в момента. Колкото и да ми харесват или не им вярвам (видял съм доста неща, които ме карат да не вярвам на отчетите на компаниите). На нашата малка борсичка е важно какъв мениджмънта на компанията, колко е обвързан политически, кой стои зад всеки един холдинг (напр. PETHL, HDPAT и т.н.).

ZHBG е основен играч в зърнения бизнес в България. Всеки сам да прецени каква е неговата стойност и какъв е потенциала за развитие и дали цена на акция от 2.20 е справедлива.

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
            Първоначално изпратено от SoKoLoV
            само,че къде видя да давам мнение "анализ" за цената,просто цитирах неверминд и анализа на и.п.
            Ами в мнението ти по-долу, което виждам, че си изтрил, цитираше анализа на Бенчмарк и "справедливата", според тях цена от 6 лв. Много хитро да го махнеш и да се правиш на две и половина. :lol:
            Имаш впредвид 2.50???? 8)
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от phjord
              Тук за мен е интересно:
              6. 28.656 милиона постъпления от заеми (дали това са рекламираните за зърнопроизводители заеми съвместно с ЦКБ гарантирани от ЗХБГ)
              И накрая за зимен сезон, такива резултати, при такава сезонна зависимост на продукцията не е лошо. За разлика от подкрепяния от "бла бла" КАО който плаче, че имало сняг (а той беше само 18 дни) тук продажбите вървят.

Какво да дискутираме, виж и другата страница на баланса.
              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Тук за мен е интересно:

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV

Коментар

• само,че къде видя да давам мнение "анализ" за цената,просто цитирах неверминд("4.50 e vse oshte ultra visoka za tova drujestvo. no sled 1.5-2 godini moje i da se opravi"!!!) и анализа на и.п.

Коментар

• Соколе, не забравяй, че има разлика между истината и това, което ни се иска да бъде истина. Неумението да правиш разлика между двете може да ти излезне солено.

Коментар

• Блах дезинформираш с такива мнения ....

Коментар

• 6 лв. за една акция на ZHBG. :lol: В тази тема все още пишат хора с огромно чувство за хумор.

Коментар

• И такива мнения(без факти) не ни трябват...без да се обиждате

не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
                              интересно е как позицията се натиска надолу яко,все едно никога няма да реализира доходност,а това се прави от хора търсещи доходност,как да стане,много алчни .....

и как кобоси купули на 4.5 лв се манипулират да продават на по 2.20 или 2.00 лв.
                              Дезинформацията в България е основен проблем,а тя вече и се отиграва и на борсата,което е пародия на борса.

не е препоръка.
                              sokole... kakva dezinformacia te goni be pi4???

Chimimport svurshiha perfektna rabota za grupata i provedoha listvaneto v imenno v kraq na razgara na debilskite nastroeniq!

cenata sega e gore-dolu v ramkite na normalnata... klonqshta kum tazi, koqto bi trqbvalo da e realnata po vreme na listvaneto na ZHBG.

4.50 e vse oshte ultra visoka za tova drujestvo. no sled 1.5-2 godini moje i da se opravi!!!

Коментар

• .....bihte li pusnali link da vidia ot4eta, az nesto nemoga da go nameria v x3news ...cheers

Коментар

Working...
                                X