Първоначално изпратено от ghettoff
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от keizerПървоначално изпратено от blah blahПървоначално изпратено от SoKoLoVсамо,че къде видя да давам мнение "анализ" за цената,просто цитирах неверминд и анализа на и.п.
Тук не се играее с предположения и надежди и тяхната оценка,а с факти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от phjordТук за мен е интересно:
1. 17.323 милиона в касата(суха пара)
2. 30.148 милиона в стока
3. 48 милиона вземания (приблизително колкото заемите)
4. 41 милиона приходи от стоки(няма нова реколта все още)
5. 1.4 милиона от продукция (не е започнал био дизела)
6. 28.656 милиона постъпления от заеми (дали това са рекламираните за зърнопроизводители заеми съвместно с ЦКБ гарантирани от ЗХБГ)
И накрая за зимен сезон, такива резултати, при такава сезонна зависимост на продукцията не е лошо. За разлика от подкрепяния от "бла бла" КАО който плаче, че имало сняг (а той беше само 18 дни) тук продажбите вървят.
Може и да не съм прав, но да поспорим с факти.
Моля и за дискусии по числата от отчета, а не за спамове за и против.
ZHBG е основен играч в зърнения бизнес в България. Всеки сам да прецени каква е неговата стойност и какъв е потенциала за развитие и дали цена на акция от 2.20 е справедлива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blah blahПървоначално изпратено от SoKoLoVсамо,че къде видя да давам мнение "анализ" за цената,просто цитирах неверминд и анализа на и.п.
Тук не се играее с предположения и надежди и тяхната оценка,а с факти.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от phjordТук за мен е интересно:
6. 28.656 милиона постъпления от заеми (дали това са рекламираните за зърнопроизводители заеми съвместно с ЦКБ гарантирани от ЗХБГ)
И накрая за зимен сезон, такива резултати, при такава сезонна зависимост на продукцията не е лошо. За разлика от подкрепяния от "бла бла" КАО който плаче, че имало сняг (а той беше само 18 дни) тук продажбите вървят.
Моля и за дискусии по числата от отчета, а не за спамове за и против."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Тук за мен е интересно:
Моля и за дискусии по числата от отчета, а не за спамове за и против.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVсамо,че къде видя да давам мнение "анализ" за цената,просто цитирах неверминд и анализа на и.п.
Коментар
-
SoKoLoV
само,че къде видя да давам мнение "анализ" за цената,просто цитирах неверминд("4.50 e vse oshte ultra visoka za tova drujestvo. no sled 1.5-2 godini moje i da se opravi"!!!) и анализа на и.п.
Коментар
-
SoKoLoV
Блах дезинформираш с такива мнения ....
Коментар
-
SoKoLoV
И такива мнения(без факти) не ни трябват...без да се обиждате
не е препоръка.
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от SoKoLoVинтересно е как позицията се натиска надолу яко,все едно никога няма да реализира доходност,а това се прави от хора търсещи доходност,как да стане,много алчни .....
и как кобоси купули на 4.5 лв се манипулират да продават на по 2.20 или 2.00 лв.
Дезинформацията в България е основен проблем,а тя вече и се отиграва и на борсата,което е пародия на борса.
не е препоръка.
Chimimport svurshiha perfektna rabota za grupata i provedoha listvaneto v imenno v kraq na razgara na debilskite nastroeniq!
cenata sega e gore-dolu v ramkite na normalnata... klonqshta kum tazi, koqto bi trqbvalo da e realnata po vreme na listvaneto na ZHBG.
4.50 e vse oshte ultra visoka za tova drujestvo. no sled 1.5-2 godini moje i da se opravi!!!
Коментар
Коментар