IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз си мисля, че двата послени дни образуваха дълбок гап, който може да бъде запълнен (и вероятно ще бъде) с един замах. Т.е. терията на Денислав да изчака двойно потвърждение, вероятно ще се окаже неуспешна - ще пропусне ползите... Но пък е един приемлив, консервативен подход...

П.С. И моите очи виждат стада от бизони, бикове и други видове едър рогат добитък ... И това не е само от коняка...

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
      И аз не съм фонд, но купувам на нива, които смятам за добри. Разликата е в мащаба приликата в хоризонта
      А къде продаваш
      добро ниво е много абстрактно изказване. добро- по-добро най-добро, най-добро +-1

Коментар

• Очите ми стада бизонски виждат.

Коментар

• И аз не съм фонд, но купувам на нива, които смятам за добри. Разликата е в мащаба приликата в хоризонта

Коментар

• не съм казал друго. Те да си купуват , когато искат ама ние трябва да изчакаме графиката. Ти каза , че ти , който не си фонд ще купуваш

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
              Първоначално изпратено от РАЗЯРЕНИЯТ БИК
              в.Дневник, днес, 20:59
              http://pazari.dnevnik.bg/show/448649/
              .......................

И това ако не еPERFECT BUY SIGNAL !
              много оптимистични тея фондове. Един пазар като е надолу "най - хубаво " е да се купува, за да си каляваш психиката и да губиш пари. Който губи пари печели знания и обратно.
              Лично мнение е , че такива движения завършват с някаква обръщаща формация. Дайте да изчакаме а двоен връх , а 123 , че да купуваме.
              ако купиш сега дори и да е дъно ще качи малко пак ще падне и от там нагоре. Отлагайки покупката си увеличаваш процента черни косми на главата си и шансът за печалба
              Тях това не ги бърка. Те са яки инвеститори и имат да инвестират десетки милиони, а не десетки хиляди като нас ->разбира се щом са преценили, че нивата им са изгодни за влизане - влизат. А тогава и графиката ще се намести - бъди сигурен!

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                Първоначално изпратено от inokentii
                готвите ли се за утре
                ей, ама пийнете валериан, за да може да спите тази нощ....

ей, колеги, не е препоръка. шегичка малка.
                да видим утре Фибоначито, а то не греши ...
                16.01.2008 -5.06%
                15.01.2008 -4.48%
                14.01.2008 -1.54%
                11.01.2008 -0.65%
                10.01.2008 -0.13%

кажи сега за това фибоначи, как го нагласи

бях ти пейстнал една статия, защо не я коментира?
                Готини числа обаче аз пък виждам някакво насищане в тях

Какво ще кажете за този вариант.

14.01.2008 -1.54%
                15.01.2008 -4.48%
                16.01.2008 -5.06%
                17.01.2008 -4.48%
                18.01.2008 -1.54%

Това си го запазвам като мой патент ))

Не е препоръка.
                Не е препоръка.

Коментар

• pesho777 попита:
                  Nqkoi znae li kakvo e stanalo V America ,dolara qako potegli nagore kakto i vsichki bankovi indexi?
                  Ако имаш предвид тези индекси http://finance.yahoo.com/
                  Dow - 0,28 Nasdaq - 0.95 S&P 500 - 0,56 ...
                  Опитаха да зеленеят, но не им стигнаха силиците.

Коментар

• Първоначално изпратено от РАЗЯРЕНИЯТ БИК
                    .......................

много оптимистични тея фондове. Един пазар като е надолу "най - хубаво " е да се купува, за да си каляваш психиката и да губиш пари. Който губи пари печели знания и обратно.
                    Лично мнение е , че такива движения завършват с някаква обръщаща формация. Дайте да изчакаме а двоен връх , а 123 , че да купуваме.
                    ако купиш сега дори и да е дъно ще качи малко пак ще падне и от там нагоре. Отлагайки покупката си увеличаваш процента черни косми на главата си и шансът за печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
                      готвите ли се за утре

16.01.2008 -5.06%
                      15.01.2008 -4.48%
                      14.01.2008 -1.54%
                      11.01.2008 -0.65%
                      10.01.2008 -0.13%

кажи сега за това фибоначи, как го нагласи

бях ти пейстнал една статия, защо не я коментира?
                      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от РАЗЯРЕНИЯТ БИК
                        .......................
                        Пенсионните дружества, които са сред най-големите инвеститори на борсата, може да използват момента, за да купят акции, които считат за подценени, показа проверка на "Дневник". Такова намерение заявиха от "Доверие" и от ПОД "Алианц България".

...........................
                        Желаещите да оговорят на предизвикателството се умножават. Не са само "Доверие"
                        Абе "perfect" е, и "buy" е, ама за чий чеп им трябваше да го казват на всички?..... Има нещо гнило в Дания.... Не е препоръка, нищо не е ... имам акции.... Дреме ми на дедовия....
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Два фонда, ако тръгнат другите няма къде да ходят. Аз лично имам финансов интерес цените да не скачат до отчетите, но и да скочат пак няма да се сърдя

Коментар

• в.Дневник, днес, 20:59
                            .......................
                            Пенсионните дружества, които са сред най-големите инвеститори на борсата, може да използват момента, за да купят акции, които считат за подценени, показа проверка на "Дневник". Такова намерение заявиха от "Доверие" и от ПОД "Алианц България".

...........................
                            Желаещите да оговорят на предизвикателството се умножават. Не са само "Доверие"

Коментар

• Първоначално изпратено от Myth_72
                              Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
                              Какво лошо има в това при падащ пазар да продадеш 1000 акции и после да купиш 1200 акции от същото предприятие без никакви допълнителни пари? [/b]
                              Ами и аз това питах ама...
                              В това лошо няма всички го правим, или поне тези, които имаме пари за 1000 акции.

Дразнят клакьорите (платени и не толкова) точно както преди дразнеха тези с ъп ъп и тези без грам пара, но с много завист

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
                                готвите ли се за утре

Ти брато си ненормален с твойто фибоначи. Утре -13, а петък -21, другата седмица вече софикс е 0

Коментар

Working...
                                X