IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
    Какво лошо има в това при падащ пазар да продадеш 1000 акции и после да купиш 1200 акции от същото предприятие без никакви допълнителни пари? [/b]
    Ами и аз това питах ама...

Коментар

• Nqkoi znae li kakvo e stanalo V America ,dolara qako potegli nagore kakto i vsichki bankovi indexi?

Коментар

• inokentii, само да не стане на продалите да им трябва валиран тези дни , не визирам дребните играчи

Коментар

• готвите ли се за утре
          ей, ама пийнете валериан, за да може да спите тази нощ....

ей, колеги, не е препоръка. шегичка малка.
          да видим утре Фибоначито, а то не греши ...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
            само да ви питам нещо
            какъв е този норвежки BRIX
            Когато цяла Европа e в червено, той все на зелено и после, когато всички други позеленеят, той се гърби нещо и е червен...))

п.п...4х. може да са голяма или смешна загуба, зависи от много неща, но по-добре този, който ги мисли - да ги отписва и по най-бързия начин да гледа напред!)

А поглеждала ли си украйнците? Те са като от друг свят направо.

Коментар

• Първоначално изпратено от trader1
              Първоначално изпратено от смерч
              Първоначално изпратено от trader1
              Първоначално изпратено от oficera
              А от къде си сигурен че всички репа са затворени, аз мисля че има доста на който сега им е падежа и просто са затворени за да се подновят )
              Bihte li mi kazali kakvo stoi zad sukrashtenieto "repa" ?? Sorry za nevezestvoto ..
              Младежо виждам че си нов и не разбираш от нищо.Давам ти приятелски съвет за да не изгориш от пишман оптимисти и разбирачи.Ако ще правиш Репо отиди там където ще ти гарантират срок за обратно изкупуване поне 1 година или повече.След това като го вземеш не се впускай в покупки на другия ден а изчакай да обърне тренда устойчиво.Дори и да изпуснеш дъното и да купиш с 10-15 % по-скъпо не съжалявай защото си се спасил от по големи загуби и излишни притеснения.Никой сега не може да каже къде ще е дъното.Успех ти пожелавам и запомни това дето ти го казах.Един ден съм сигурен че ще си ми благодарен.
              Mersi смерч za dobronamerenostta. Tova che ne znam kakvo e Repo ne znachi che nishto ne razbiram. Na borsata sam poveche ot 10 godini sas stocks, futures ad options i se spravjam zadovolitelno. Pitam za opredelen Bg termin za da sam najasno s jargona na foruma, a ne za da zaloza i kashtata sled porednija spad, kakto pisaha njakoi tuk. Po-pechen sam otkolkoto izdava latinicata mi. No mersi za preduprezdenieto, chestno.
              Извинявай не обърнах внимание на профилът ти а само на въпроса.Последните месеци влязоха много нови във форума и се заблудих.Исках само да помогна.Извинявай ако съм те обидил нямах това за цел.Искрено исках да помогна.Съжалявам за недоразумението.Пожелавам ти успех.За Репото по възможност избягвай тия дето притиснаха хората да ги връщат покрай нова година като Асетбанк,Пощенска,Пиреус.Другите ти споменаха за Карол и Овъргаз.Там става.

Коментар

• Ще постна мнението си и тук, че някой може от суеверие да не чете темата за паниката
                Екстремни, ирационални, панически разпродажби! Нещо като еуфоричните покупки от края на Септември. Това ми говори че идва момента на обрат. В крайна сметка разума надделява. САЩ които изпадат в рецесия през една-две сесии светват на зелено, а при нас ваче 11 поредни спада. Мисля че е достатъчно, взехме си поука

Коментар

• Благодаря на ФАКТС, че ме предпази от глупости през последните 3 месеца! Скоро ще дойде денят "Х". Помагат ми 2 Инвестиционни къщи и една първокласна банка, разбира се по оня начин.
                  На господата, които знаят повече от мен /доказано/ ще обърна внимание, че след двоен връх следва надолу, надолу, надолу. Токущо изписахме двойния връх. Справка - 6-месечните графики на ХДП, Химимпорт и т.н. После идва двойното дъно и пак голям тренд. Разбира се ще има много зиг-заг, но така е било и така ще бъде.
                  За Императора: И аз съм като него, имам топки и държа на напрежение, но и Гюро Михайлов е имал топки!!!
                  Какво лошо има в това при падащ пазар да продадеш 1000 акции и после да купиш 1200 акции от същото предприятие без никакви допълнителни пари?
                  Ако Императора е добър, то той щеше да го направи. Да ама не! Ето защо никой не би трябвало да му вярва, че е купил акции само на АЛБЕНА и т.н. позиции, които относително в момента се държат на пазара, а пък видите ли ликвидните и атрактивни позиции ГЕНИЯТ е пропуснал преди 6 месеца.
                  УСПЕХ на всички! Този,който има сериозен КЕШ и може да атакува близко до първото дъно, но може да си позволи лукса да позагуби малко, той ПИЧЕЛИ![/b]

Коментар

• Хайде да видим за възможната корелация между Софикс и Дау .Вярно е че фондовата борса в щатите още не е приключила но засега Дау е 135 пункта на плюс към настоящия момент.

Коментар

• само да ви питам нещо
                      какъв е този норвежки BRIX
                      Когато цяла Европа e в червено, той все на зелено и после, когато всички други позеленеят, той се гърби нещо и е червен...))

п.п...4х. може да са голяма или смешна загуба, зависи от много неща, но по-добре този, който ги мисли - да ги отписва и по най-бързия начин да гледа напред!)

Коментар

• Здравейте оптимисти! Това е първото ми появяване за тази година и реших да е в тази тема. Оптимистка съм, но не и по въпроса, че мога да намеря още кеш, аз си знам защо ми е...Успешна година на всички и най-вече да сме живи и здрави. Другото ще се оправи.[/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от spiritt
                          не знам за вас, обаче аз ако мога да се изразя на популярен език съм принуден да отпиша около 4300 лв от активите си...
                          spiritt как ги опука репо ли гръмна
                          Не е препоръка.

Коментар

• spiritt, не се притеснявай, това е нищо.

Коментар

• Специален поздрав

Money, Money, Money

http://www.vbox7.com/play:afbd37c6
                              Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от spiritt
                                не знам за вас, обаче аз ако мога да се изразя на популярен език съм принуден да отпиша около 4300 лв от активите си...
                                тъй де - няма само Ситибанк и някой други да отписват - то сега това е модерно нали трябва да сме в крак с времето - всички отписват - споко ако може това да те успокои ;-)

П.С. ей даже и JG е отписал днес
                                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Working...
                                X