Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя)само да ви питам нещо
какъв е този норвежки BRIX
Когато цяла Европа e в червено, той все на зелено и после, когато всички други позеленеят, той се гърби нещо и е червен...))
п.п...4х. може да са голяма или смешна загуба, зависи от много неща, но по-добре този, който ги мисли - да ги отписва и по най-бързия начин да гледа напред!)
А поглеждала ли си украйнците? Те са като от друг свят направо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trader1Първоначално изпратено от смерчПървоначално изпратено от trader1Първоначално изпратено от oficeraА от къде си сигурен че всички репа са затворени, аз мисля че има доста на който сега им е падежа и просто са затворени за да се подновят )
Коментар
-
Ще постна мнението си и тук, че някой може от суеверие да не чете темата за паниката
Екстремни, ирационални, панически разпродажби! Нещо като еуфоричните покупки от края на Септември. Това ми говори че идва момента на обрат. В крайна сметка разума надделява. САЩ които изпадат в рецесия през една-две сесии светват на зелено, а при нас ваче 11 поредни спада. Мисля че е достатъчно, взехме си поука
Коментар
-
Благодаря на ФАКТС, че ме предпази от глупости през последните 3 месеца! Скоро ще дойде денят "Х". Помагат ми 2 Инвестиционни къщи и една първокласна банка, разбира се по оня начин.
На господата, които знаят повече от мен /доказано/ ще обърна внимание, че след двоен връх следва надолу, надолу, надолу. Токущо изписахме двойния връх. Справка - 6-месечните графики на ХДП, Химимпорт и т.н. После идва двойното дъно и пак голям тренд. Разбира се ще има много зиг-заг, но така е било и така ще бъде.
За Императора: И аз съм като него, имам топки и държа на напрежение, но и Гюро Михайлов е имал топки!!!
Какво лошо има в това при падащ пазар да продадеш 1000 акции и после да купиш 1200 акции от същото предприятие без никакви допълнителни пари?
Ако Императора е добър, то той щеше да го направи. Да ама не! Ето защо никой не би трябвало да му вярва, че е купил акции само на АЛБЕНА и т.н. позиции, които относително в момента се държат на пазара, а пък видите ли ликвидните и атрактивни позиции ГЕНИЯТ е пропуснал преди 6 месеца.
УСПЕХ на всички! Този,който има сериозен КЕШ и може да атакува близко до първото дъно, но може да си позволи лукса да позагуби малко, той ПИЧЕЛИ![/b]
Коментар
-
само да ви питам нещо
какъв е този норвежки BRIX
Когато цяла Европа e в червено, той все на зелено и после, когато всички други позеленеят, той се гърби нещо и е червен...))
п.п...4х. може да са голяма или смешна загуба, зависи от много неща, но по-добре този, който ги мисли - да ги отписва и по най-бързия начин да гледа напред!)
Коментар
-
Първоначално изпратено от spirittне знам за вас, обаче аз ако мога да се изразя на популярен език съм принуден да отпиша около 4300 лв от активите си...
П.С. ей даже и JG е отписал днесВсеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
Коментар