IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от spiritt
    не знам за вас, обаче аз ако мога да се изразя на популярен език съм принуден да отпиша около 4300 лв от активите си...
    Без притеснения това е нищо ))

Пазете си акциите ))

Не е препоръка
    Не е препоръка.

Коментар

не знам за вас, обаче аз ако мога да се изразя на популярен език съм принуден да отпиша около 4300 лв от активите си...
      Що продаде ли или просто олекна> едното е поправимо! :-)
      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Дестки хиляди...

Коментар

• не знам за вас, обаче аз ако мога да се изразя на популярен език съм принуден да отпиша около 4300 лв от активите си...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
            Първоначално изпратено от meto76
            Моето мнение е че мажоритарните собственици на основните компании на БФБ, не трябва да чакат края на месеца и да покажат отчети сега, ако смятат че са добри, защото в крайна сметка те губят повече от нас когато стойността на техните компании се срива с хиляди и милиони.Ако пък наистина вярват в бъдещето на своите компании сега е момента да купуват собствените си акции евтино и да ги продават скъпо след някои друг месец, когато страстите се уталожат.И най на края смятам, че българските инвеститори не трябва да бъдат подценивани при разпределението на акции при ИПО-та, защото чужденците днес са тук утре ги няма, докато повечето нашенци играят само на БФБ.
            Абе приярелю, виждам, че си зелен, отчетите, нямат абсолютно никакво значение в условия на здраво падаш пазар....а да те отворя само малко, че почти никой сериозен мажоритар не иска да са му скъпи акциите.....сам си вземи поука защо...
            Не мога да се съглася с теб Зрели ми Круме. За Нормално мислещия мажоритар има значение дали управляваната от него компания се оценявана от пазара на 100 млн. на 500 млн. или на 1 млр. лева. Тогава защо редица собственици подкрепят акциите си.Например Зърнени храни и ЦКБ.

Коментар

• Мето, светни ме къде им е далаверата на мажоритарите да държат висока цена на акциите?
              На мениджмънта на Енрон - да, а на Васил Божков що. Някой ще му вдигне заплатата ли? Нашите мажоритари винаги търсят намаляване на акционерите и това става с ниски цени на акциите, а ако им трябва разширение - IPO.

Коментар

• kif написа:

meche_cveti93 написа:
                GALBA написа:

Предпочитам да му чета изказванията , когато СОФИКС се качва
                с 5% , а не когато пада с 5 %.......Smile
                мамче, то такова движение от +5% за последните близо 3 години на нашата издута борса няма, къде го видя Wink
                Първо -говоря по принцип....
                Второ - когато се продаваше БТК февруари 2005 г. срещу компенсаторки , имаше и по-голям СОФИКС от 5 % / сега на 20.12.2007 г. беше 4.50 %/.
                Трето- не мамче , а мече или мечо.
                Четвърто-това са подробности.

Коментар

• Първоначално изпратено от meto76
                  Моето мнение е че мажоритарните собственици на основните компании на БФБ, не трябва да чакат края на месеца и да покажат отчети сега, ако смятат че са добри, защото в крайна сметка те губят повече от нас когато стойността на техните компании се срива с хиляди и милиони.Ако пък наистина вярват в бъдещето на своите компании сега е момента да купуват собствените си акции евтино и да ги продават скъпо след някои друг месец, когато страстите се уталожат.И най на края смятам, че българските инвеститори не трябва да бъдат подценивани при разпределението на акции при ИПО-та, защото чужденците днес са тук утре ги няма, докато повечето нашенци играят само на БФБ.
                  Абе приярелю, виждам, че си зелен, отчетите, нямат абсолютно никакво значение в условия на здраво падаш пазар....а да те отворя само малко, че почти никой сериозен мажоритар не иска да са му скъпи акциите.....сам си вземи поука защо...

Коментар

• Моето мнение е че мажоритарните собственици на основните компании на БФБ, не трябва да чакат края на месеца и да покажат отчети сега, ако смятат че са добри, защото в крайна сметка те губят повече от нас когато стойността на техните компании се срива с хиляди и милиони.Ако пък наистина вярват в бъдещето на своите компании сега е момента да купуват собствените си акции евтино и да ги продават скъпо след някои друг месец, когато страстите се уталожат.И най на края смятам, че българските инвеститори не трябва да бъдат подценивани при разпределението на акции при ИПО-та, защото чужденците днес са тук утре ги няма, докато повечето нашенци играят само на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                      GALBA написа:

с 5% , а не когато пада с 5 %.......
                      мамче, то такова движение от +5% за последните близо 3 години на нашата издута борса няма, къде го видя ;-)
                      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• trader1, тук е коментирана темата с репо-сделките, може и да ти помогне
                        http://forum.investor.bg/viewtopic.p...E4%E5%EB%EA%E8

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                          GALBA написа:

Крайният негативизъм е често крайно необходим.Този пич ще липсва !
                          Някой все пак трябва да въздейства отрезвяващо.Мнението си ,противоположно на стадното блеене,поставяше винаги етично!
                          Ако е изтрита прощалната му тема е само пореден модераторски гаф.
                          Аз не видях нищо неетично в мненията му.
                          Ахам без него няма кой да плаши зайците ))
                          Не е препоръка.

Коментар

• GALBA написа:

Крайният негативизъм е често крайно необходим.Този пич ще липсва !
                            Някой все пак трябва да въздейства отрезвяващо.Мнението си ,противоположно на стадното блеене,поставяше винаги етично!
                            Ако е изтрита прощалната му тема е само пореден модераторски гаф.
                            Аз не видях нищо неетично в мненията му.

Коментар

• В СТС Финанс репата са за 3 месеца.

Коментар

• zlatoto mai dosta pada

Коментар

Working...
                                X