И какво от това като имаме една сесия на +?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
не съм сигурен на 100%, но ние май сме единствената страна, която тази година няма зелена сесия - това ако не е оптимизъм - или с други думи перефразирайки Минчо Празников все по-близо сме да приключим поне една сесия на зелено )))Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitak123ето ви малко оптимизъм http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei.html NIKKEI 225 13,783.45 278.94 2.07% 01:00
Коментар
-
ето ви малко оптимизъм http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei.html NIKKEI 225 13,783.45 278.94 2.07% 01:00
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4koЗа Императора: И аз съм като него, имам топки и държа на напрежение, но и Гюро Михайлов е имал топки!!!
Какво лошо има в това при падащ пазар да продадеш 1000 акции и после да купиш 1200 акции от същото предприятие без никакви допълнителни пари?
Ако Императора е добър, то той щеше да го направи. Да ама не! Ето защо никой не би трябвало да му вярва, че е купил акции само на АЛБЕНА и т.н. позиции, които относително в момента се държат на пазара, а пък видите ли ликвидните и атрактивни позиции ГЕНИЯТ е пропуснал преди 6 месеца.
За топките - ти може да си и по-куражлия от мене дори, ама... какво да ти кажа - специално за твоят пример - който е купувал Албена на 6.40-6.60 или ХЕС на 3.50 (преди сплитът), може да си позволи да има топки... ;-) Разбираш ли, аз съм толкова напред, че за да отида наистина на загуба, трябва термоядрена война да избухне... ама и тогава Софарма и Медика ще ме дърпат... :-) Спрямо цените на влизане, назад съм само от Софком (където играя за дивидент само и ще съм щастлив, ако акцията въобще не мръдне нагоре, за да мога да си пълня) и Медийни системи, която ми е най-слабо застъпената акция в портфейла. Двете заедно са 4-5% от портфейлът ми.
С една дума загубата ми е само от пропуснати ползи - защото подцених паникьорщината. Желая ти успех, а и на всички останали...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Няма 100% тука ... щатските индекси пак са надолу ... Но падането последните две дни е толкова силно, а то е такова обикновено в края на движението надолу. Така, че предпочитам да съм умерен и да кажа, че има голяма вероятност утре да е първия ден през 2008 с положителен знак. Но да видим ... ако всички очават да е такъв много вероятно няма да е, защото при първите признаци на падане ще има обузкуражаване и продължение на паниката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от denislav_ilievПървоначално изпратено от prodigaldenislav_iliev и аз се надявам да хвана дъното, но много по-важно ми е да сключа добра сделка. С други думи, ако смятам че от тези нива акцията има на къде да расте, не умувам много дали няма да падне още малко, а съм си алчен по-принцип
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigaldenislav_iliev и аз се надявам да хвана дъното, но много по-важно ми е да сключа добра сделка. С други думи, ако смятам че от тези нива акцията има на къде да расте, не умувам много дали няма да падне още малко, а съм си алчен по-принцип
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILAАз си мисля, че двата послени дни образуваха дълбок гап, който може да бъде запълнен (и вероятно ще бъде) с един замах. Т.е. терията на Денислав да изчака двойно потвърждение, вероятно ще се окаже неуспешна - ще пропусне ползите... Но пък е един приемлив, консервативен подход...
П.С. И моите очи виждат стада от бизони, бикове и други видове едър рогат добитък ... И това не е само от коняка...
, че ще обърнем с формация за обръщане(за теб това е безрискова инвестиция)
Ако пък си 50 на 50 сигурен поиграй малко рулетка- по бързо виждаш резултата
Коментар
-
Първоначално изпратено от denislav_ilievне съм казал друго. Те да си купуват , когато искат ама ние трябва да изчакаме графиката. Ти каза , че ти , който не си фонд ще купуваш
Разбира се няма да се хвърля по-много позиии, и не с цялата сума, но 10% - може! Другите, като се "издупи" графиката!
И не забравяй, аз съм си БИК и съм един от тези които скромно искат да и помогнат - на графиката де!
Щото бог помага, ама в кошара не вкарва! И ако всички блеем и се услушваме. ...
А пък и по графика да гледаш големите винаги могат да те изработят с некой капан. Стига да решат - имат си начини
Коментар
Коментар