IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Весели празници, догодина повече ))
    Не е препоръка.

Коментар

• bobi75,

Като им писахме, че SOFIX ще е 1800 в края на годината ...

Весела Коледа и Нова Година на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
        в ролята на адвокат на захо казвам, че ако му следиш всички постове ще установиш, че той залага на втория сценарий - между другото и аз залагам на него - според мен тези които им трябват пари ще разкешват до утре - личната ми прогноза е в петък пазара да затвори около 1740
        eй ако не бяха изпълненията в последната минута - първо - 15 пункта, после +36 - как щях да позная ;-)
        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Ето още едни оптимисти и пример как прекаленият оптимизъм се съизмерва много често с нивата на тоталния песимизъм:
          http://kompanii.investor.bg/?cat=147&id=58576

п.с - Ха НА ЗДРАВЕ!!!

Коментар

• Давайте да бутаме нагоре, че пак ще подплашим бичето, ей!
            Не е препоръка за нищо, не нося отговорност, невинен съм, не бях аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
              За разлика от Европа и САЩ, българите пазаруват бясно за Коледа
              в. Дневник

Търговските центрове, хипермаркетите за бяла и черна техника, бутиците за облекла и дори онлайн магазините отчитат двуцифрен ръст на продажбите от началото на декември досега в сравнение с потреблението в "нормалните" месеци като октомври и ноември. Коледната треска за пазаруване се очаква да се засили още повече и да достигне пика си в последните дни преди празниците, надвишавайки оборотите от миналата година, съобщават търговците.
              Тенденцията в България е точно обратната на тази в световен мащаб, където големите търговци обявиха спад в продажбите заради ипотечната криза. По данни на маркетингови агенции в последните дни преди Коледа може да се очаква, че оборотите за подаръци ще достигнат 800 млн. лв., като в тази сума е включена и храната по празниците.
              Но за сметка на това през януари оборота е по-малко от наполовина,
              това го знам от личен опит. Какво означава това? Че сме малко като циганите, аз така мисля разбира се.

Коментар

• Imenno retail sales po Koleda sa otlichen indikator za sustoqnieto na ikonomikata ....

Коментар

• За разлика от Европа и САЩ, българите пазаруват бясно за Коледа
                  в. Дневник

Търговските центрове, хипермаркетите за бяла и черна техника, бутиците за облекла и дори онлайн магазините отчитат двуцифрен ръст на продажбите от началото на декември досега в сравнение с потреблението в "нормалните" месеци като октомври и ноември. Коледната треска за пазаруване се очаква да се засили още повече и да достигне пика си в последните дни преди празниците, надвишавайки оборотите от миналата година, съобщават търговците.
                  Тенденцията в България е точно обратната на тази в световен мащаб, където големите търговци обявиха спад в продажбите заради ипотечната криза. По данни на маркетингови агенции в последните дни преди Коледа може да се очаква, че оборотите за подаръци ще достигнат 800 млн. лв., като в тази сума е включена и храната по празниците.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                    М-да настана тишина и спокойствие след сутрешния ентусиазъм - сега всички се чешат за врата и се питат - А СЕГА НАКЪДЕ.
                    Точно!

Коментар

• М-да настана тишина и спокойствие след сутрешния ентусиазъм - сега всички се чешат за врата и се питат - А СЕГА НАКЪДЕ.
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Fadroma
                        Като всепризнат финансов експерт бих искал да отбележа следното:

До момента сме ударили двойното дъно, обаче, както знаете, под всяка тенджера има какво? Котлооон. А под котлона? Фурна... Та докато не ударим и фурната, нема се опрайм!
                        След леките девалвации в тренда, при който корективно и вълнообразно скепсисът надделя над маркоикономическата рамка, бих искал да кажа следното:
                        Идея си нямам какво става, ама ВСИЧКО Е ЗЕЛЕНО!
                        Как накъде нали си финансов експерт -при това всепризнат.

Коментар

Накъде сме краткосрочно?
                          Към йеденето и пийнйето по празниците.
                          Борсата приключва днес .

Коментар

• Накъде сме краткосрочно?
                            Не е препоръка за нищо, не нося отговорност, невинен съм, не бях аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                              Първоначално изпратено от Fadroma

До момента сме ударили двойното дъно, обаче, както знаете, под всяка тенджера има какво? Котлооон. А под котлона? Фурна... Та докато не ударим и фурната, нема се опрайм!
                              След леките девалвации в тренда, при който корективно и вълнообразно скепсисът надделя над маркоикономическата рамка, бих искал да кажа следното:
                              Е как си нямаш идея, последен ден за търговия е - фондовете си вдигат доходността за месеца и годината - отчети трябва да правят и реклами с по-висок % постигната доходност. Като гледам само едри покупки има, а дребните още ги е страх да купуват и се чудят свърши ли корекцията или това е "капан за бикове"
                              Ами който има поне бегла представа от тех. анализ няма да се чуди накъде сме поне краткосрочно.

Коментар

Е как си нямаш идея, последен ден за търговия е - фондовете си вдигат доходността за месеца и годината - отчети трябва да правят и реклами с по-висок % постигната доходност. Като гледам само едри покупки има, а дребните още ги е страх да купуват и се чудят свърши ли корекцията или това е "капан за бикове"
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

X