IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колко от нас успяха да се възползват от движенията през последните 2 дни? Аз си признавам, че печалбата ми е скромна, просто защото парите, с които разполагах вчера не бяха много... Но поизбих малко загуби де
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Според мен леко ще го натиснат накрая, за да си оставят поле за действие и за утре!
      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
        DNES SOFIX KURTI MIVKI LEPI PLO4KI
        определено кърти,но като гледам колко време има още,май ще е още по-сериозно къртенето

Коментар

• DNES SOFIX KURTI MIVKI LEPI PLO4KI

Коментар

• При затваряне на Софикс около тези нива -перфектен бичи сигнал -технически погледнато -сготвили сме" Супа от костенурки".

Коментар

• Днешния ден се очертава добър за БФБ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                Първоначално изпратено от Fadroma
                И докато си говорим и четем - BG40 е станал +2,16, от +2,80 - според вас какво значи това? Питам, защото не ми е ясно. Чакам с нетърпение да се "оправят" нещата, тъй като не съм разкешвал....
                Е не така де! Ще си скъсаш нервите да гледаш индексите през минута!
                Особено супер представителният за пазара индекс БГ40, с възможно най-коректната методика на изчисление.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Fadroma
                  И докато си говорим и четем - BG40 е станал +2,16, от +2,80 - според вас какво значи това? Питам, защото не ми е ясно. Чакам с нетърпение да се "оправят" нещата, тъй като не съм разкешвал....
                  Е не така де! Ще си скъсаш нервите да гледаш индексите през минута!
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• И докато си говорим и четем - BG40 е станал +2,16, от +2,80 - според вас какво значи това? Питам, защото не ми е ясно. Чакам с нетърпение да се "оправят" нещата, тъй като не съм разкешвал....
                    Не е препоръка за нищо, не нося отговорност, невинен съм, не бях аз.

Коментар

• DNES SE POKAZA ZIMNOTO SLUNCE- HA-HA-HA

Коментар

• Първоначално изпратено от terza maiorna
                        Потръгнаха нещата !!!
                        i na mene mi se iska, no da ne burzame.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                          Колеги ,сега разгледах графиката на индекса Софикс.Много интересно се е получило .Имаме фалшив пробив на предишното дъно заедно с обръщащ кендъл -затваряне следващата сесия над 1667- 70 може да се тълкува като сигнал за края на корекцията .Лично мнение.

Коментар

• С голяма доза цинизъм искам да отбележа колко лесно стават нещата - 1 сбирка на големите, решени да демонстрират висока доходност на клиентите си в края на годината и пазара тръгва!

Коментар

• Потръгнаха нещата !!!

Коментар

• Party UP!!!

Коментар

Working...
                                X