If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колко от нас успяха да се възползват от движенията през последните 2 дни? Аз си признавам, че печалбата ми е скромна, просто защото парите, с които разполагах вчера не бяха много... Но поизбих малко загуби де
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
И докато си говорим и четем - BG40 е станал +2,16, от +2,80 - според вас какво значи това? Питам, защото не ми е ясно. Чакам с нетърпение да се "оправят" нещата, тъй като не съм разкешвал....
Е не така де! Ще си скъсаш нервите да гледаш индексите през минута!
Особено супер представителният за пазара индекс БГ40, с възможно най-коректната методика на изчисление.....
И докато си говорим и четем - BG40 е станал +2,16, от +2,80 - според вас какво значи това? Питам, защото не ми е ясно. Чакам с нетърпение да се "оправят" нещата, тъй като не съм разкешвал....
Е не така де! Ще си скъсаш нервите да гледаш индексите през минута!
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Не е препоръка за нищо, не нося отговорност, невинен съм, не бях аз.
Колеги ,сега разгледах графиката на индекса Софикс.Много интересно се е получило .Имаме фалшив пробив на предишното дъно заедно с обръщащ кендъл -затваряне следващата сесия над 1667- 70 може да се тълкува като сигнал за края на корекцията .Лично мнение.
С голяма доза цинизъм искам да отбележа колко лесно стават нещата - 1 сбирка на големите, решени да демонстрират висока доходност на клиентите си в края на годината и пазара тръгва!
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар