Инвестици Агрия Q1 2023 г. хил. евро | Планирани за 2023 г. | Реализирани |
отчет Q1 | до Q1 | |
земеделска земя | 1 500 | 353 |
съществуващи складови стопанства | 700 | 64 |
земеделска техника | 1 500 | 572 |
автопарк, логистика | 1 000 | - |
нов логистичен център 93000 м3 | 3 400 | 1 369 |
активи и дялови участия | 26 000 | 20 887 |
завод за преработка на маслодайни култури в база Кристера | 10 000 | - |
Общо: | 44 100 | 23 245 |
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не е тайна, но и не е по темата. Имаш ЛС.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
� -
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Доверие ли ти е номер 2? Ако не е тайна де....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Пончо ти е отговорил в общи линии. Акцията беше станала с неразумно голямо тегло в портфейла. Сега пак е номер 1, но вече с по умерено тегло и по малка дистанция от номер 2.
Кеша ми е около 6%. Ползвам го за покупки при изсипвания по определени, набелязани позиции.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
това как става при положение, че продаде доста бройки? да не си основно в кеш и ако да, кога смяташ да го инвестираш?
Кеша ми е около 6%. Ползвам го за покупки при изсипвания по определени, набелязани позиции.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
това как става при положение, че продаде доста бройки? да не си основно в кеш и ако да, кога смяташ да го инвестираш?
Опасната връзка на властта със зърнопроизводителите ограничи вноса на 20 храни от Украйна.
Какво пречи на българските земеделци и колко губят или печелят.
Източна Европа срещу износа на зърно от Украйна
Рекордните цени от миналата година се понижиха и това не се хареса на земеделците, които искат забрана на украинския внос и повече помощи.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТака че.. акцията е Номер 1 в портфейла ми!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениевсички дето са ме послушали
1.Нищо не си посъветвал.Може да дадеш линк за да докажеш обратното.Аз такова нещо не съм прочел
2.Всички ,в това число и ТИ ,сте носили позицията 1 година време на загуба и -50% от цената.Ако това е точна прогноза за теб,ОК,толкова ти е нивото.
3.На 30 твърдеше,че отива на 60(сега е 24 !!!) и че няма да продаваш,а продаде през тях,без да кажеш,без нищо.
4.Сега пак ги лъжеш и пак ще продадеш на същите тея балъци
И много си се спекъл.Свиквай със загубите ! Аз и преди ви казах,на бичи пазар сте "големи играчи",но на първия мечи ще ви занули всички риби.Last edited by petrg5s; 20.04.2023, 11:15.
- 1 like
Коментар
� -
Уфф че съм гаден.. всички дето са ме послушали и са купили като мен между 4,20 и 9 лв. сега име много зле.. мдаа!
Долу горе като на тия, дето са те послушали за елхата в Алтерко и са ти продали акциите си на 18 лв.
Лъжеца вика "Дръжте лъжеца" е твоята работа рибарче
Само не знам дали останаха балъчета да ти кълват на голата кукичка
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТрай си и гледай гроздето как узрява!
Ти и при Алтерко пискаше за елха, докато не купи още при първата корекция с 20%
Знаем ти ги вече номерата
Освен фантасмагоричните цели,смени си и остарелия репертоар !
И твоите номерца ги знаем.Подгряваш балъците да купуват балона и после продаваш без да им кажеш,а те държат.
Практики познати в повечето Понци схеми
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВсичко е възможно на този свят. Въпрос на вероятности. За мен тази да отиде към 70 е в пъти по-голяма от тази да отиде на 10. Така че.. акцията е Номер 1 в портфейла ми!
Макро икономическата ситуация в света,а в БГ,не го позволяват !
Отделно,това е 200% от текуща цена и близо 2000% от цената преди 2г.
Коя е причината акцията да расте 2000% в сегашните икономически реалности ???
Сложи си по-реалистични цели
Даже и твоето аматъорско ТА око може да забележи структурата на елха
https://www.tradingview.com/x/JYVPZk5eLast edited by petrg5s; 20.04.2023, 10:38.
Коментар
�
Коментар