IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• гледам някой разтовари...пък аз реших да помогна малко и така...дано да е за добро
    "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
      Нахалството ти няма да ти донесе нищо положително!
      Не нахалствам и трябва да призная, че тук постовете на не повече от десетина човека заслужават да бъдат прочетени или от тях може да се научи нещо. Твоето е заяждане но това явно ти е работата ... аз спирам до тук и нямам намерение повече да ти отговарям. Действай търси си риби за пенсионните фондове или за каквото са ти нужни

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
        Ми чета такива кУнсултанти да ме кУнсултират та да науча нещо важно да не съм кЕбик
        Нахалството ти няма да ти донесе нищо положително!

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
          Славейче,

Не те познавам бате,
          Но престани с тъпите си въпроси от тема в тема!
          Ако не знаеш чети, ако не желаеш стой на прослушване, аман от КЕБИЦИ!
          Ми чета такива кУнсултанти да ме кУнсултират та да науча нещо важно да не съм кЕбик

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
            Значи тук да не се чака дивидент....от умрял писмо?!
            Славейче,

Не те познавам бате,
            Но престани с тъпите си въпроси от тема в тема!
            Ако не знаеш чети, ако не желаеш стой на прослушване, аман от КИБИЦИ!
            Last edited by Konsultant; 16.09.2015, 17:50.

Коментар

• Значи тук да не се чака дивидент....от умрял писмо?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнение
                Тва е един земеделски Енрон и пералня на пари
                Нещо си се объркал брато, и такива има, ма не са тук а другаде.
                И са много по едри риби от тия...

Коментар

• Тва е един земеделски Енрон и пералня на пари

Коментар

• Не е отразен съвсем точно протокола от ОСА. Относно дивидентите, Райков обясняваше че било жизнено важно за компанията да закупи още 40 000 декара за да постигне съотношение собствена/наета земя 1:1. Налагало се заради силната конкуренция между арендаторите в североизточна България и затова им трябвал всеки лев. Имали още 40 милиона кредитен лимит, но обмисляли увеличение на капитала за да не увеличават задълженията. Пита колко дивидент трябва да дава за да сме доволни акционерите. Всеки акционер се изказа, като в крайна сметка, след доста продължително обсъждане се оказа че всички са на различно мнение относно дивидентната политика и възможностите за растеж на агробизнеса
                    Лично моето мнение беше, че компанията трябва да раздава поне 2 лева дивидент. Според мен на пазара има глад за стабилни дивидентни компании. На практика тези коефициенти от р/е 5 и р/в 0.5 за мен означават липса на доверие в акцията. Ако бях аз щях да раздавам цялата печалба и едва след като закарам акцията на 25-30 лева щях да мисля за увеличение на капитала. Според Райков обаче няма време за такива лигавщини и трябва да се действа в интерес на компанията а не в интерес на акционерите Господин Овчаров пък обясни, че зърното като е в горна мъртва точка се продава а в долна мъртва точка се купува и така се печели. Само не ми стана ясно как се разбира кога е в горна и кога е в долна мъртва точка
                    Най-хубавото беше бирата в прекрасната компания след събранието
                    Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                      "Изпълнителният директор Емил Райков е разяснил, че към настоящия момент виждането на мениджърския екип е печалбата да бъде реинвестирана, с цел подсилване на стабилността и растежа на дружествата от холдинговата група предвид целите, заложени в инвестиционната програма. Същият е изразил менение, че изплащането на дивидент отчасти би молго да има и негативен ефект, предвид приемането му като индикатор за това, че компанията вече не вижда възможности за развитие пред себе си."

Г-н Райков сериозно е решил, че може да се подиграва с интелигентността на акционерите си и техните разбирания. Аз лично не виждам връзката между ипзлащането на дивидент, ивъзможностите за развитие. Виж раздаването на дивидент, наистина и сериозно намалява възможността на точене на пари от компания.
                      Виц на деня
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• "Изпълнителният директор Емил Райков е разяснил, че към настоящия момент виждането на мениджърския екип е печалбата да бъде реинвестирана, с цел подсилване на стабилността и растежа на дружествата от холдинговата група предвид целите, заложени в инвестиционната програма. Същият е изразил менение, че изплащането на дивидент отчасти би молго да има и негативен ефект, предвид приемането му като индикатор за това, че компанията вече не вижда възможности за развитие пред себе си."

Г-н Райков сериозно е решил, че може да се подиграва с интелигентността на акционерите си и техните разбирания. Аз лично не виждам връзката между ипзлащането на дивидент, ивъзможностите за развитие. Виж раздаването на дивидент, наистина и сериозно намалява възможността на точене на пари от компания.
                        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Тук няма ли впечатления от оса? Гледам доста софиянци са били...

Коментар

• според плановете им уж още от миналата година май трябваше да дават

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                              прави ми впечатление че тук се купува последните дни преди събранието при положение че при другите компании липсва интерес
                              Някои може би се надяват на дивидент съпрайз...ха дано, ма надали идните поне 1-2 години като им знам плановете...

Коментар

• прави ми впечатление че тук се купува последните дни преди събранието при положение че при другите компании липсва интерес

Коментар

Working...
                                X