Тук може ли някой да види заявлението в ТР, че вмомента не мога да използвам КЕП
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Не ми се вярва близките 2-3 г. на БФБ да се оцени реално/справедливо стойността на Агрия ;-)
От друга страна това ме радва и си добавям ;-)мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Това със ПИБ не знам дали ще се сбъдне,а за да стане цената на Агрия 25,28,30 лева......трябва акцията да се търгува и да се осъзнае нейната реална стойност!P.S.Няма препоръки за каквото и да било!
От друга страна това ме радва и си добавям ;-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Чувал съм, че на БФБ не могат всички акции да растат едновременно, за това изчакайте на тия нива докато ПИБ стане 10лв. Шегичка.
Last edited by olimpiec; 15.05.2024, 19:17.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Значи утре 24, а защо не и 25. Шегичка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
Хей, Мапа, голям си песимист!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнениеОфициално може да се каже,че 22 месечната корекцията от 30лв вече е в историята.
И не само това.На всички времеви рамки е в булиш води
Поне до Нова година бичетата могат да си развяват коня
Много чист импулс,като по учебник.Минимум на движението е 26,максумум според импулса(досега е доста напорист) може да натисне и върха след няколко месеца.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Официално може да се каже,че 22 месечната корекция от 30лв вече е в историята.
И не само това.На всички времеви рамки е в булиш води
Поне до Нова година бичетата могат да си развяват коня
Много чист импулс,като по учебник.Минимум на движението е 26,максимум според импулса(досега е доста напорист) може да натисне и върха след няколко месеца.Last edited by Мечкан_Бикоядов; 14.05.2024, 20:00.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВреме й беше на Агрийка да покаже защо заема престижното 3-то място в портфейла миПИБ не я пуска за повече
коя ти е втора ? гаражната ли
Умереният риск винаги печели !))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
Хей, Мапа, голям си песимист!
Коментар
Коментар