Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Всяка година преди поканите за ОСА се прокрадва тук тази надежда, но ... не става! Хората са си решили, че няма да делят и устойчиво го показаха през всичките 12-13 години
Винаги има първи път, а и активите и сектора си го заслужават чакането за мен, за това и вдигам % на личното участие!
Споделям, но не препоръчвам и въвличам в холдинга!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГ-н Райчев лесно може да направи първа крачка към възвръщане на доверието, като раздаде за първа година дори и малък дивидент. Жеста ще бъде достатъчен.
В неконсолидирания отчет печалбата позволява такава стъпка, остава да видим дали ще бъде предприета.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
п/е не е единствения определящ показател. сметни ев/ебитда, виж маржовете, не е кой знае какво.
Нали не мислиш, че това е потенциала ев/ебитда, при това ветрило което е разгърнато!
Пак ще го кажа,- трябва само един милион да се отклонява за разпределение от холдинга в близките 3-4години, другото си е ОК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Така си е! И само 1мил. от получените от дъщерните дивиденти да бъде преразпределен по холдинговите акционери, ...
- Ще Уаааууу!
И ела да видиш дали се зачита тогиз- балансовата стойност от над 23лв.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНе че е много свързана с миноритарните, но при тази печалба от над 1,888/акц. и никой нищо не смее да изрази, си е доста показателно-наказателно към мениджмънта!
За сега мисля да е най ниското П/Е от 3,44 и то при реална-жива печалба и основно насочена в реинвестиции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГ-н Райчев лесно може да направи първа крачка към възвръщане на доверието, като раздаде за първа година дори и малък дивидент. Жеста ще бъде достатъчен.
В неконсолидирания отчет печалбата позволява такава стъпка, остава да видим дали ще бъде предприета.
Така си е! И само 1мил. от получените от дъщерните дивиденти да бъде преразпределен по холдинговите акционери, ...
- Ще Уаааууу!
И ела да видиш дали се зачита тогиз- балансовата стойност от над 23лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Да и опитах да го пусна,но с тия андроид устройства.........Само,че къде ги видя там многото бройки???Аз се чудя на двата посредника защо не ги договорят тия бройки и да се приключи!!!Сещаш се за кой ИП става въпрос!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе знам къде не си го видял.. Отчетите им са публични:
https://www.nnbulgaria.com/Media/Def...4'2020.pdfLast edited by olimpiec; 08.02.2021, 12:30.
Коментар
-
Не знам къде не си го видял.. Отчетите им са публични:
https://www.nnbulgaria.com/Media/Def...4'2020.pdf
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не ми се вярва, но ще поживеем и ще видим!
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
А ако не дойде хубав отчет, до 4лв ли ще го върнат?
- 1 like
Коментар
Коментар