Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
Не е само в x3 news - и в сайта на Агрия ги няма качени качествено!
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
не знам как се публикуват, но файловете на x3news са счупени, това често се случва с този сайтмненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaludov99 Разгледай мнениеПубликувани са подписите за 4-то 3м. Кога ще можем да отворим самия pdf?Last edited by petyob; 27.02.2024, 16:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr^Green Разгледай мнениеЗамислям, се че имаме сериозен проблем с няколко фактора, които влияет и ще продължават да създават проблем пред земеделците - зърнопроизводители
1) С напредване на технологиите неплодородни земи ще се разработват
2) С годините химическите елементи ще донасят все по-големи добиви и това ще свива износа
Решението може би ще бъде да се насочват към растения необходими за биогорива, но тук трябва разбира се да се намесят може би и еколозите.
Замислете се без електрически автомобили, които няма еднозначен отговор какво ще се прави с батериите и колко се замърсява в процеса на производство им и въобще потреблението на ток.
Ако се премине на 50, а по късно и на 100% биогориво дали няма да има недостиг и тук земите да спомогнат за засяване на ‘горива’.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Замислям, се че имаме сериозен проблем с няколко фактора, които влияет и ще продължават да създават проблем пред земеделците - зърнопроизводители
1) С напредване на технологиите неплодородни земи ще се разработват
2) С годините химическите елементи ще донасят все по-големи добиви и това ще свива износа
Решението може би ще бъде да се насочват към растения необходими за биогорива, но тук трябва разбира се да се намесят може би и еколозите.
Замислете се без електрически автомобили, които няма еднозначен отговор какво ще се прави с батериите и колко се замърсява в процеса на производство им и въобще потреблението на ток.
Ако се премине на 50, а по късно и на 100% биогориво дали няма да има недостиг и тук земите да спомогнат за засяване на ‘горива’.Last edited by Mr^Green; 25.02.2024, 20:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Ааа, така да. Но хората са рискували повече тогава, проявили са далновидност и си заслужават отплата. Моята средна е около 23 лв.и дори и такава ми се вижда добра
1) лихви по депозити може би на сегашното ниво ама без риска
2) хващаш ETF S&P 500. - щеше да си с над 300% с доста по-нисък риск
Продължавам да мисля, че тепърва трябва да се отплати тази инвестиция на търпеливите със сериозна възвръщаемост.Last edited by Mr^Green; 25.02.2024, 18:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение
Висока е спрямо 9 левовците, които държат акции тук от IPO-то. Иначе средна около 20 лева си е постижение, което ще се отплаща добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Тя цената тогава и сега е същата, защо да ти е по-височка средната?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеМоята първа покупка беше септември миналата година и затова средната ми е височка
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Грую уважавам ти мненията като форумец, защото смятам, че имат придадена стойност за форума, НО това твое мнение показва, че имаш личен казус с Батя.
Изопъчава и лъже по мой адрес при всяка възможност. Повечето форумци обаче са наясно с обстоятелствата и зная кой колко струва. Така че въобще няма да му падам на нивото и да се обяснявам какво и защо..
- 2 Харесвания
Коментар
-
От IPO акцията( 9.04 лв 12.2007г) не е направила своя растеж все още. Нормално е да се счита, че акцията има потенциал за избухване, но без адекватен пазар и в моментни трудни времена за аграрния сектор изглежда по скоро неосъществим.
В момента вероятно се търгуват очаквания след преминаването на трудния аграрен период и стабилизиране въобще на БФБ и нанасянето на много по адекватни пазарни оценки на бизнесите. Изглежда да не е лишено от логика, тъй като предстои влизане на България в еврозоната. Търговията на акции да стане още по достъпна, да се даде възможност за покупки на наши акции в чужбина с листвания на други борси.
В момента имам наблюдение, че дори западно европейски акции, които се търгуват само в Европа имат една оценка, а при търгуване и в САЩ друга. Може би с нарастването големината на пазара повече се изкристализира реалната пазарна оценка на една компания.Last edited by Mr^Green; 25.02.2024, 12:40.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениена Батя ти и да сиакш, не можеш му се мериш с.... лицемерието. Тук например окаше като глашатай на селски сбор как чака 60 лева и нагоре и нямал да продава, а сега заяви, че продал половината над 27 лева. Мда, класикаИнтересно ми е дали и един ще си признае, че е купил над 25 лева в очакване на 60 (освен пандата де, той е коректен)? Или единственият доказано купил на подобни нива е само "умният" аграр? Е, все пак по-добре от спиртоварна или буренаци край Пловдивските села
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение
Лошото е, че тук дивидент я видиш, я не. Няма ясно разписана дивидентна политика, нито история на стабилен и регулярен дивидент. Изплащат от три години по нещичко и само миналата година някакъв проблясък и то на този урожай! Ако започне да изплаща редовен, поне 5% дивидент, със сигурност акцията ще стане по-атрактивна. Миналата година, добре. Да видим какво ще решат за 2023.
Например инвестициите които замислят Агрия можеха да се случат и по други начини на финансиране, а не със скъпи банкови кредити ;-)
Пари има много, важното е да ги организираш правилно ;-)
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар