If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз не съм очаквал нито дивидент нито обратно и аз продадох малко но както виждаш всички сме изненадани ( или почти всички). Все още цената е ниска на фона на 125 милиона земеделска земя, силни резултати и т.н.
Не е препоръка!
Благодаря за информацията ( която вече е отчетена от пазара )
За мен сигнала е силно бичи - ако започнат с обратното и плащат дивидент при тези малко на брой акции за напред - цената няма да има чак толкова значение. Бих признал дружеството и най - вече мениджмънта за много читави, щото освен СОФКОМ. , другис подобни процедури като че ли няма
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
А да, при новите компании които не дават инфо и инвеститорите сме някак си равнопоставени, там цената на акциите следват новините - както и на Запад.
Тук при старите компании първо се срива или качва акция и чак след няколко дни се появява информация
.
Пак влезнах
Бях продал на малко над 6 лв поради нечитавост ( това е стандарт на който повечето компании не отговарят ), но видиш ли изведнъж акцията стана читава - евалла, хем дивидент хем обратно изкупуване на и без това малкото на брой акции. Разбира се като че ли някой знаеше нещо и цената скочи над 50%.
Как така цената подскочи месец преди " добрите " новини.
Споко тук отиваме към All Time High!
И аз не съм очаквал нито дивидент нито обратно и аз продадох малко но както виждаш всички сме изненадани ( или почти всички). Все още цената е ниска на фона на 125 милиона земеделска земя, силни резултати и т.н.
Пак влезнах
Бях продал на малко над 6 лв поради нечитавост ( това е стандарт на който повечето компании не отговарят ), но видиш ли изведнъж акцията стана читава - евалла, хем дивидент хем обратно изкупуване на и без това малкото на брой акции. Разбира се като че ли някой знаеше нещо и цената скочи над 50%.
Как така цената подскочи месец преди " добрите " новини.
и не на последно място Мутрите от герб с цялата кохорта назначени по областни дирекции ..... си заминават... може да се окаже, че определени земеделци са били low profile, а други са били притискани... докаот всичко балъцу буха спестяванията в тухли в големите градове...голяма част строени с препрани пари от определени кръгове...
сега ще се раздвижат и други сектори
успех!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Да, пълна промяна, дали не подготвят почвата за увеличение на капитала?
Иначе само земята е два пъти по-скъпа от капитализацията
Няма лошо в едно евентуално увеличение.. особено ако ще е над 14 лв./акция. Нали това е идеята да си публична компания. А и имат наистина амбициозна инвест. програма за следващите години.. не е ОК да се финансира само със заеми.
Виждам че обсъждате само дивидента.. дневния ред по-надолу е още по-интересен, има го в ТР.. Гласуване на процедура по обратно изкупуване в диапазона 8-14 лв.
Ето че можело и тук мажо да показва отношение и грижа към акцията! Това чакахме и си го изстрадахме!
Поздравления към г-н Райков за крачките в правилната посока! Явно се е вслушал в думите ни от ОСА 2020-та. Вярвам че компанията е напът да мине в по-горна лига на БФБ - София!
Да, пълна промяна, дали не подготвят почвата за увеличение на капитала?
Иначе само земята е два пъти по-скъпа от капитализацията
Виждам че обсъждате само дивидента.. дневния ред по-надолу е още по-интересен, има го в ТР.. Гласуване на процедура по обратно изкупуване в диапазона 8-14 лв.
Ето че можело и тук мажо да показва отношение и грижа към акцията! Това чакахме и си го изстрадахме!
Поздравления към г-н Райков за крачките в правилната посока! Явно се е вслушал в думите ни от ОСА 2020-та. Вярвам че компанията е напът да мине в по-горна лига на БФБ - София!
Коментар