Първоначално изпратено от p_trade
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Не е то4но така ....появили са се едни 12 мил външни разходи... докато ги е нямало преди година и те са компенсирани с зали4аването на 11,5 мил разходи по изменение на незавършено производство които за мен са по скоро корективни .. откъдето идва минималният ръст . Тези външни разходи са притеснителни ако ме питаш мен ...
Много е подценена акцията, но освен добри отчети пазара иска да види и някой добронамерен жест от мажоритаря. Да покаже че знае какво означава публичен статук и че е готов да споделя и с останалите си съакционери успехите и печалбите. Един дори и малък дивидент /10% от печалбата/, анонсиран като начало на дивидентна политика от Агрия груп, би изстреляло акцията и имиджа на компанията в много по-висока лига!
- 1 like
Коментар
-
Не е то4но така ....появили са се едни 12 мил външни разходи... докато ги е нямало преди година и те са компенсирани с зали4аването на 11,5 мил разходи по изменение на незавършено производство които за мен са по скоро корективни .. откъдето идва минималният ръст . Тези външни разходи са притеснителни ако ме питаш мен ...
Добре му светна лампата на прецито, мислех да му го постна, но не съм прочел още дейноста,- та да видим ще има ли отражение на критиката по ОСА или от едното та през другото пфиипуууфииййй!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИзлезе консолидирания отчет за 3то тримесечие.
Няма някакви изненади, и приходите растат, както и печалбата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Излезе консолидирания отчет за 3то тримесечие.
Няма някакви изненади, и приходите растат, както и печалбатаLast edited by precakanoto; 27.11.2020, 17:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Добре ама за целта трябва да привлечем Груйчо в темата... да вкара някой хейт и тук и да тръгнат нещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
искрено то го пожелавам ,а и аз имам такива предчувствия. Хората следящи тази тема знаят, че предчувствията ми се оказват верни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеС нетърпение чакам косолидирания отчет и да видим дали и позиция Номер 3 в портфейла ми ще последва ралито на първите две
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Ами няма да седне вестник да им чете, - кешът бил гладен за акциЙ.
както разправял Костолани, когато се завърти около дъното, най-твърдите вземат папирите, а другите стискат кеша
Много бързо се опука и тоя айсберг нещо ....
Освен това може да се направи аналогия на поведението на продавача с играта при Алкомет и филма става "Утре е по-скъпо от днес"
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениевчера и днес половината от оборота на БФБ е направен от този шит !?! Може би умните пенции разпродават, но някой ги посреща за добре дошли ...
както разправял Костолани, когато се завърти около дъното, най-твърдите вземат папирите, а другите стискат кеша
Много бързо се опука и тоя айсберг нещо ....
Коментар
-
Напълно съм съгласен ,но трябва малко от малко да имаш 4итав мажоритар а тук пълна скръб ...никаква комуникация и тънки сметки с бонусите .....Само едно им се 4удя защо са на борсата , само им пре4ат да си раздават пари4ки...
Е дано не оставям впечатление, че съм хард фен на книгата - нямам нищо против, да я търгуваме и по левче, но имам съмнения, че текущите инерционни, вербални или тем подбни сили нямат потенциала да я закарат дотам. Нужни са повече усилия дори и за левче-кефче Last edited by precakanoto; 17.11.2020, 11:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Артията избяга в доста по-лоша кондиция от дружеството, което пък се справя прилично към момента на кризата спрямо много компанийки на бфб. А когато има аномалии е нормално да видим и промяна в ликвидността. Мисля, че Батя добре е преориентирал някой лев. От друга страна не е лесно да си с много голям портфейл на бфб, така че не можеш да играеш само на сигурно атера, елана, спидита и т.н. али-бали.
За да чакаш по добър профит се предприемат и премерени рискове.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар