IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    До скоро НН бяха запушили с айсберги на аска Алкомет. Изглежда обаче като да са се отказали да продават повече.. Ако им е дошъл същия акъл и за Агрия и след последната порция която им изкупихме на 6,50 вече не мислят да продават, отпушването на цената тук става само въпрос на време
    Мисля че грешиш за Алкомет и НН.

Коментар

• До скоро НН бяха запушили с айсберги на аска Алкомет. Изглежда обаче като да са се отказали да продават повече.. Ако им е дошъл същия акъл и за Агрия и след последната порция която им изкупихме на 6,50 вече не мислят да продават, отпушването на цената тук става само въпрос на време

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
        Порт Агрия Белослав

https://www.agriabg.com/bg/news/i43/...

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

В прогнозите им предвиждат 50 мил инвестиции в пристанището за 3г... доста крупна сума. Очевадно и спират с купуването на земя след като са предвидени по 3 мил на година.

Притежаваните активи позволяват поетапното финансиране на проекта без затруднения, но си мисля че ще наблегнат и на европейско съфинансиране. Ще го нищим на ОСА

Коментар

Порт Агрия Белослав

Коментар

Порт Агрия Белослав

Коментар

• Порт Агрия Белослав

Коментар

Не знам за потенциала но ако погледнеш реално са били по печеливши с 2,5 по малко приходи преди 5-6 години ( 2014 -около 13,5 и 2015-14 млн ) , не може да претендираш за бързо растяща фирма а печалбата ти да стои години на едно ниво ( това даже не разбирам как го правят 11,5-12,5 млн) и да е по малка от преди 5-6 години . Надявам се да е поради не толкова добри инвестиции изискващи години за да станат рентабилни отколкото на врътки защото ако им видиш междуфирмените заеми и трансакции свят ти се завива . И още нещо имат си на сайта прогнози и познай за следващите 4-5 години печалба 12-12,5 млн

Като искаха да задържат кеша защо пробваха да си гласуват огромния бонус ? Акцията ще тръгне само с дивидент ..успех на всички !!

111+
                  -и това е само половината от пътя мисля
                  Last edited by inta53; 30.03.2021, 22:17.

Коментар

• https://www.capital.bg/biznes/zemede...kite_subsidii/

Коментар

Което значи че декември е била на добри нива за влизане ... въпроса е сега накъде?
                      към кривата круша
                      Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Ами аз гледам от когато мен ме интересува, а не когато не ме интересува
                        Което значи че декември е била на добри нива за влизане ... въпроса е сега накъде?

Коментар

Да ако погледнеш от който месец и година си поискаш всички вървят добре
                          Ами аз гледам от когато мен ме интересува, а не когато не ме интересува

Коментар

Що, акцията си върви много добре. От декември насам е плюс 45%.
                            Да ако погледнеш от който месец и година си поискаш всички вървят добре

Коментар

Ма точно това имам предвид
                              Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

Абсолютно. Какъв ти растеж, тука само гърчове

Коментар

Working...
                                X