Момчета, айде финален напън за едни "2 милки" , другарите от Доверие са продали всички акции освен в УПФ-то
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Не, не преди 20, едно на ръка, и второ, акцията не е моя, а на мои приятели и жената - на тях мога само да дам препоръки, парите са си техни. Личен съвет към теб - има една поговорка; we don't see things as they are, we see them as we are - вярвам ще ме разбереш Не ме бъркай с някои други, дето винаги хвалят, преди да продадат и си търсят нови балъчета, а ти си взел да приличап на тях, щото нали бг поговорката е, че с къв тръгнеш, такъв станеш. Последно мнение по темата до края на месеца, явно и ти си влязал в групата на адептите, за съжаление, и каквато и информация да напиша, все им е криво. Аз нямам проблем - за пореден път ще ти го кажа - не ми плащат, за да списвам тук, както и БФБ не е основният ми източник на приходи, т.е. не ми трябва да лъжа дребосъка и да го играя прееви другарче.
Здраве и успехи ти желая!
Ако не сте забелязали - по- рядко пиша. Преди пишех спонтанно и много от разни чувства и емоции и пак рядко заради промени в портфейл или акции- малко хора може да го разберат, че при мен становищата са по-скоро на принципна основа, отколкото на друга, каквото и да значи това за всеки
И не се впускай в тиради да громиш врага, който вече си нарочил с партиен билет. Не сме врагове, в голяма част от тези които мислиш за такива.
А тук дори има вдъхновители, (става дума за форума) които не можеш да припознаеш. Имай предивд, че човек цял живот се учи! А ако е умен може да се учи и чрез другите
Но както се досещатем - в общия случай Не е препоръка Не можем да сме максималистиLast edited by precakanoto; 07.01.2022, 13:11.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеГруйче, много си се нахъсал в тая позиция
Да не смяташ да продаваш скоро !?
Колегите му в позицията доволно потриват ръце.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеГруйче, много си се нахъсал в тая позиция
Да не смяташ да продаваш скоро !?
Здраве и успехи ти желая!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Мнение на профитата в Капитал - акцията е оценена едва на 6-то място за ръст през 2022, след всякакви чичови изклясъци и чистата акция. Това с качествения мениджмънт и особено с отношението към инвеститорите в последното мнение на някакъв си Явор много искрено ме забавли 6. Агрия груп холд
"Една от малкото "инфлационни" позиции, която може да спечели от световната тенденция към ръст на цените на суровините."
Цветослав Цачев, Елана трейдинг
"С около 80 хил. дка собствена земя и 290 хил. тона складови бази, Агрия е една от най-добре позиционираните компании на БФБ за инфлационна среда. През 2021 г. компанията разпредели първи дивидент от листването си на борсата, и продължението на тази политика през следващата година ще даде допълнителен тласък на цената."
Михаил Димитров, ПФБК
"Положителна тенденция и очаквания по отношение на приходите и рентабилността. Качествен мениджмънт и отношение към инвеститорите."
Явор Спасов, Скай управление на активиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЗемеделската земя е НАЙ!!!
- 1 like
Коментар
-
Aхахаха, батя репото, дето за първа година от много време излезе на плюс, пак е нарошил перчема. батя, в класацията на биг беър съм участвал два пъти - за 2020 твоята прогноза беше предпоследна по успеваемост, моята беше в средата, за миналата, в която всеки, който е написал Доверие и Алтерко в прогнозите си (а това са 90%+), е успял да даде добра прогноза. И ти ми се хвалиш колко си велик??? направи една сделка с повече от 5000 лева, без да имаш слушалка и телефонна любов и пак ще си говорим.
Много пъти съм ти предлагал бас - странно, никога не си приемал, може би щото много вярваш на прогнозите си. А бас аз лично супер рядко губя и съм печелил десетки - тази година ще спечеля още 3, включително такъв с гуруто 4Д, а человек заради едното красно име живей, както е казал рачко пръдлето
И това с телефона и яхтите става банално.Има си ации които са"модерни" и,сега им е времето и си разстат .Няма нужда няой да ти ги шепне-агрия,доверие,алтерко,импулс.Ще направят много повече от атера ,бреф.В стила на Харко-Да не кажеш,че не си предупреден.Last edited by 0; 06.01.2022, 18:13.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение....а человек заради едното красно име живей, както е казал рачко пръдлето
Аре вече намалете тролните. Не сме в забавачницата
Едно и също - омръзва!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ти наистина ли питаш гурйчо за анализ на моите инвестиционни стратегии или се бъзикаш с него, с оглед "успешните" му анализи от миналата година?
Много пъти съм ти предлагал бас - странно, никога не си приемал, може би щото много вярваш на прогнозите си. А бас аз лично супер рядко губя и съм печелил десетки - тази година ще спечеля още 3, включително такъв с гуруто 4Д, а человек заради едното красно име живей, както е казал рачко пръдлетоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Не е ли много рано?Защо да не направи още няолко лева / ация?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Защото за батя трейдинга на бфб и постоянното прибиране на печалби (ако ги има) е начин за изкарване на прехраната. Масата други (е, има и още няколко като него - разни момчета, които бачкат в яхтата, евереста и т.н.) сме шматароци - мен не ме бърка дали дадена акция ще качи 10-20-50%, за да се напъвам за дей трейдинг и скалпиране, защото на мен това са ми екстра пари, не са ми жизненонеобходими и препитанието ми не зависи от БФБ.
От друга страна Батя се е доказал като форумен манипулатор, а и не държи голям процент от дадена акция, точно щото с голяма инвестиция на БФБ трудно се излиза. Агрия му е топ акцията, разтоварва се бавно и полека в момента, без лискане с кофата, т.е. не е тъп фонд мениджър, и реално опциите кой е затапил акцията не са чак толкова много
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
И защо Батя да разтоварва като всички /според анкетата/ и ти включитено опредеяте позицията като най-переспективна за ръст?!?!
От друга страна Батя се е доказал като форумен манипулатор, а и не държи голям процент от дадена акция, точно щото с голяма инвестиция на БФБ трудно се излиза. Агрия му е топ акцията, разтоварва се бавно и полека в момента, без лискане с кофата, т.е. не е тъп фонд мениджър, и реално опциите кой е затапил акцията не са чак толкова многоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар