ама как са се наредили и 3-те теми "резки движения", "изтрезвяване", "паника"))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от John_SmithСпоред "дебелите книги" сега или скоро е моментът да се купува. Ще стигнат определено дъно и ще започнат да се повишават. Изкушавам се да пробвам подобна стратегия. Бъфет не еднократно е печелил от подобни ходове.
"...сега или скоро е моментът да се купува".
По-скоро "сега", защото "скоро" вече няма да имаме тая възможност за промоции някъде.
Да търсиш дъна на дъното не винаги е удачно (по подобие на продажбите по върховете - "...на кой точно връх бяхме решили?"... и движението приключва...).
Щом е убеден човек - действа, независимо, че "утре" може да слезем още... "Всичко може да се случи - щастие дори!" - пееха в една песен... ))
Успехи с вашите твърди решения! ))"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Re: Как мислите???
Първоначално изпратено от blah blahКолко дълбока ще бъде тази корекция и докога ще продължи? Имам интерес по-специално към Монбат, Индустриален холдинг България и няколко фонда. Време ли е да пазарувам или да поизчакам до следващата седмица или до началото на септември, за да видя как ще изглеждат нещата тогава?
Коментар
-
Как мислите???
Колко дълбока ще бъде тази корекция и докога ще продължи? Имам интерес по-специално към Монбат, Индустриален холдинг България и няколко фонда. Време ли е да пазарувам или да поизчакам до следващата седмица или до началото на септември, за да видя как ще изглеждат нещата тогава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75абе празни надежди ми дадохте само. каква паника. само от едно дружество закачих. всичко почти върна егати борста и един срив не може да направи като хората
това че е надолу е ясно ама колебанията са доста големи и може да ти опука стоповете изчакай по-спокойни времена и тогава пак
Коментар
-
Bobi75
абе празни надежди ми дадохте само. каква паника. само от едно дружество закачих. всичко почти върна егати борста и един срив не може да направи като хората
Коментар
-
Бошко, благодаря все пак за времето, някаква доза страх има, ама все пак аз съм със скромно участие - ще стискам зъби(колкото имам).
Греъм, нов съм, няма да ви будалкам, считам, че тука има много сериозни хора и особено в твоя случай, благодаря за вниманието и даването на кураж!
Твоите неща винаги внимателно чета и ти пожелавам личен успех!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от Вълчо-34...Ама сега питам Бошко - мислех като дойде новата пенсия да купя от тия - падащите, дето имам вече, та да си намаля базата, ама що па не?
П.П.: Не ми се водят излишни спорове и не се опитвам да давам акъл на когото и да било.Life won't wait for you.
Коментар
Коментар