Който си мисли, че на полето е по-лесно да се пробва.Аз предпочитам на борсата. Лично за мене като ми падат позициите го приемам нормално. По се дразня като се вдигат, че се кефя прекалено.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Пазар, леля му, сега ще се разбере има ли пари за български акции :-)
Първоначално изпратено от CrazyHorseоще малко да се задълбочи кризата по пазарите по цял свят и некой чужденци като решат да продадат малко и ше гълтате водица...изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от Вълчо-34...Ама сега питам Бошко - мислех като дойде новата пенсия да купя от тия - падащите, дето имам вече, та да си намаля базата, ама що па не?
П.П.: Не ми се водят излишни спорове и не се опитвам да давам акъл на когото и да било.
Коментар
-
Не знам каква е тази паника и какво е това поевтиняване. По моите позиции няма никаква корекция, никакво поевтиняване, аз си освободих КЕШ преди месец и идята да чакам корекция по 5 от моите позиции нестига, че не поевтиняват а отгоре на всичко поскъпват с някоя стотинка. Смотана работа.Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от Вълчо-34...Ама сега питам Бошко - мислех като дойде новата пенсия да купя от тия - падащите, дето имам вече, та да си намаля базата, ама що па не?
П.П.: Не ми се водят излишни спорове и не се опитвам да давам акъл на когото и да било.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34...Ама сега питам Бошко - мислех като дойде новата пенсия да купя от тия - падащите, дето имам вече, та да си намаля базата, ама що па не?
П.П.: Не ми се водят излишни спорове и не се опитвам да давам акъл на когото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34Добър ден на всички хора тука!
И аз съм нов, ама толкова, че няма да повярвате!
Като гледам най-много с Калоян да си приказвам. Бе тя, внучката ми е винавна, че ме убеди да изкарам една стара кутия - бях си турил три пенсии за умирачка, и да си купя акции! И дедо Вълко - толкова му акъла, бум у дълбокото баш кога се размъти!
Ама сега питам Бошко - мислех като дойде новата пенсия да купя от тия - падащите, дето имам вече, та да си намаля базата, ама що па не?
Успех на всички и не ми придиряйте за глупави въпроси по-натам!Life won't wait for you.
Коментар
Коментар