IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Don_Aleks Разгледай мнение
    16 178
    печалба
    Като добавим и 6 млн разходи за провизии, които в следващ период може да станат приходи, отчета е повече от добър!
    Дългогодишната традиция да се раздава дивидент ще бъде подновена, надявам се, при очаквания 20-25 ст
    Имам, но не толкова колкото ми се иска,
    и без да препоръчвам нищо, разбира се!
    Last edited by abc; 29.02.2020, 13:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Don_Aleks Разгледай мнение
      16 178
      печалба
      не може да бъде. Тука има тука нема
      Не е препоръка

Коментар

• 16 178
        печалба

Коментар

• Трасе -отчет, но не мога да го отворя от телефона..

Коментар

• Е че той проблема няма да е вечен ,сега очаквам Чайниците да сурнат долара ,респективно ще се извади и ваксина и всичко продължава постарому ,само дето активите се местят от едни ръце в други ...

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

А какво всъщност доставят от Китай
              Не познавам материята, затова се надявам някой по- запознат да се произнесе. До колкото знам Китай са износител на битум.
              Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Горещият асфалт го карат от Китай

п.п. Иначе съм пропуснал, че преди нколко дни взели още една нелоша поръчка.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

Струва ми се лош момента за печелене на поръчки. Ако доставките от Китай са затруднени продукцията може да се оскъпява.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                    Декември подписаха в Сърбия за близо 60млн евро, днес за нови 20млн евро, 80млн евро само от тези двата договора бива. Особено пък за компания с маркет кап от 80млн лева.
                    Струва ми се лош момента за печелене на поръчки. Ако доставките от Китай са затруднени продукцията може да се оскъпява.
                    Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Без да искам да ви се меся, но и г-н Череп така се надпреварваше с Патките да взема поръчки, пък накрая се оказа, че ги бил работил тези поръчки на загуба (негови думи). Оставям настрана факта, че патките лекинко пофалиргаха, оставям настрана и мнението си (лично и неанажиращо), че Трасето трябваше да бъде спукано от дела заради Своге и никога повече да не помирише поръчка, да не кажа и нещо повече.
                      И като си спомня как с моя бид за 100-на хиляди на ИПО-то им преди 13 години не се доредих и до една акция, при второто най-голямо презаписване на ИПО в световен мащаб, и ме напушва един смях
                      Не е препоръкЪ, нямам тук и никога не съм имал!
                      Грую, тука да се повторя участвах с 25 хилки и се доредих до акция и полувина в Карол....
                      Редих се 4 часа за да видя как некакви с по пет лева се договарят за 50 и 100К в играта.....
                      Българска работа...
                      Участваме на борсата от поне 20 години ,ти също и знаеш че Патките струваха над 45 К за брой а мостовете по 3,4 К....който направил кинти направил..После требва работа и Трейс и Главбулгарстрой и Инжстрой требваше да си изработят парите но те решиха да плащат за поръчки на политиците и стана мазало.....
                      Та нещата са в главата .....иначе ако работят по немски не са толков зле....пътищата в Сърбия са доста добри значи могат....
                      Нещо наште гробари ги резнаха ама по добре сега истината ще излезе в отчетите....
                      Малко качествена работа , малко печалбица и един дивидент всека година и ще бъдат една добра компания.....ама това след Боко...
                      Малко взех на нива от 3,30,3,40......за да имам право да пиша...щото в другите компании където имам не се пише с години....

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Колега,а Пловдив защо не го споменаваш?90мил
                        Има само решение на НКЖИ .Д-ра не е подписан още. Предстои

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                          Декември подписаха в Сърбия за близо 60млн евро, днес за нови 20млн евро, 80млн евро само от тези двата договора бива. Особено пък за компания с маркет кап от 80млн лева.
                          Колега,а Пловдив защо не го споменаваш?90мил

Коментар

• Декември подписаха в Сърбия за близо 60млн евро, днес за нови 20млн евро, 80млн евро само от тези двата договора бива. Особено пък за компания с маркет кап от 80млн лева.

Коментар

• Опаа,
                              Нови 20 млн ЕВРО

Коментар

• ОТНОСНО: УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ПОДПИСАН ДОГОВОР

Уважаеми Дами и Господа, На 27.02.2020 г. „Трейс Груп Холд“ АД, като водещ партньор в Обединение ТРЕЙС ГРУП ХОЛД АД И ТРЕЙС СЪРБИЯ АД НИШ, подписа договори за изпълнение на три лота от обект: Рехабилитация на съществуващи участъци от Републикански пътища свързващи се с Коридор Х Ниш – Димитровгард (Магистрала Е80): - LOT 1: Рехабилитация на съществуващи участъци от Републикански пътища клас IIB No. 427, клас IIA No. 223 и клас IIA No. 224; ID 8110911.LOT1 - LOT 2: Рехабилитация на съществуващи участъци от Републикански пътища клас IB No. 39 и клас IIA No. 221; ID 8110911.LOT2 - LOT 3: Рехабилитация на съществуващи участъци от Републикански пътища клас IIA No. 223 и клас IIB No. 429; ID 8110911.LOT3. Общата дължина на участъците, включени в обекта е 76,5 км. Възложител е Коридори Сърбия ООД Белград, Република Сърбия. Стойността на договорите за трите лота общо е 20 млн. евро. Срокът за изпълнение е 540 дни.

Изпълнителен директор: инж. Боян Делче

Коментар

Working...
                                X