IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    а дано пловдивчани имат повече късмет...
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• http://x3news.com/download/?id=456347

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Сохо ,добра компания ,добри резултати но маркета е настроен да продава всичко....затова издърпах таргета си от 3,3 на 3 лв.....за покупки....
        Дано стане време тогава да обявят дивидент иначе таргета ще се свали още...
        Така е пазарът е мечи и това е видимо. Хубаво ще е обратното да помага в такива моменти особенно при силни резултати и при над 30 милиона кеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Много добри финансови показатели и възможност за дивидент. Има голям потенциал но времето ще покаже дали е така. Не е препоръка!
          Сохо ,добра компания ,добри резултати но маркета е настроен да продава всичко....затова издърпах таргета си от 3,3 на 3 лв.....за покупки....
          Дано стане време тогава да обявят дивидент иначе таргета ще се свали още...

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Ти усети "Доверие" от рано, браво за което, сега това ли предвиждаш да е звездата за 2020?
            Много добри финансови показатели и възможност за дивидент. Има голям потенциал но времето ще покаже дали е така. Не е препоръка!

Коментар

Консолидираната печалба на „Трейс“ с ръст от 174%

Дружеството участва в изграждането на Софийското метро, като е изградило около 1/3 от него.

https://www.investor.bg/novini-i-ana...ot-174-299790/
              Ти усети "Доверие" от рано, браво за което, сега това ли предвиждаш да е звездата за 2020?
              Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Консолидираната печалба на „Трейс“ с ръст от 174%

Дружеството участва в изграждането на Софийското метро, като е изградило около 1/3 от него.

https://www.investor.bg/novini-i-ana...ot-174-299790/

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

Няма как да стигнете Доверие, там болшинството са се включили и заради всеобщото мнение, че мажовеца го е грижа и постоянно прави срещи и кафета с малките акционери, т.е. можовеца е "по-стока" там
                  Разликата ще е дивидента на първо време..шапки и химикалки Не ща...и натрупването на акциите къде е 3 3 къде 6,6.....?

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                    Имах очаквания за хубав отчет, ама успели да надхвърлят очакванията ми значително. Въпреки провизиите пак много стабилни печалба и ЕБИТДА
                    Не ми беше ясно защо върна така с 30% акцията, дано като Доверие профучим над върха отпреди месец

Тук това, което липсва е дивидент, може и някой сплит 1:2 или 1:3 да направят. Но най-вече не ми е ясно защо не се поучат от Индустриален холдинг България и да започнат по-сериозно да изкупуват обратно акции.
                    Няма как да стигнете Доверие, там болшинството са се включили и заради всеобщото мнение, че мажовеца го е грижа и постоянно прави срещи и кафета с малките акционери, т.е. можовеца е "по-стока" там
                    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение

Може и да профучи като Дау по нанадолнището. Почти никой вече не вярва, че строителствово ще продължава със същите темпове
                      Колега имаме за два месеца договори за нови 250 милина лева от които 160 милиона са извън България. Пътищата винаги ще се строят и обновяват!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                        Имах очаквания за хубав отчет, ама успели да надхвърлят очакванията ми значително. Въпреки провизиите пак много стабилни печалба и ЕБИТДА
                        Не ми беше ясно защо върна така с 30% акцията, дано като Доверие профучим над върха отпреди месец

Тук това, което липсва е дивидент, може и някой сплит 1:2 или 1:3 да направят. Но най-вече не ми е ясно защо не се поучат от Индустриален холдинг България и да започнат по-сериозно да изкупуват обратно акции.
                        Може и да профучи като Дау по нанадолнището. Почти никой вече не вярва, че строителствово ще продължава със същите темпове

Коментар

• Имах очаквания за хубав отчет, ама успели да надхвърлят очакванията ми значително. Въпреки провизиите пак много стабилни печалба и ЕБИТДА

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Като добавим и 6 млн разходи за провизии, които в следващ период може да станат приходи, отчета е повече от добър!
                            Дългогодишната традиция да се раздава дивидент ще бъде подновена, надявам се, при очаквания 20-25 ст
                            Имам, но не толкова колкото ми се иска,
                            и без да препоръчвам нищо, разбира се!

Тук се разчита на предложения на самото ОСА, за което предлагам да се затвърди 0,25/акц. и с това да се егнорира обратното изкупуване,тк че повече подкрепа към цифрата

Коментар

Супер отчет! 16 милиона лева печалба за годината.
                              Паричните потоци са много силни! Кеш над 30 милиона!

Силен кандидат за следващо влизане в Софикс се очертава.
                              Не гласуват ли дивидент,не по малък от 10 стинки ,акцията ще крета...
                              Гледам.обратното не работи,даже продават....Имам...

Коментар

• Супер отчет! 16 милиона лева печалба за годината.
                                Паричните потоци са много силни! Кеш над 30 милиона!

Силен кандидат за следващо влизане в Софикс се очертава.

Коментар

Working...
                                X