Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Сохо ,добра компания ,добри резултати но маркета е настроен да продава всичко....затова издърпах таргета си от 3,3 на 3 лв.....за покупки....
Дано стане време тогава да обявят дивидент иначе таргета ще се свали още...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Много добри финансови показатели и възможност за дивидент. Има голям потенциал но времето ще покаже дали е така. Не е препоръка!
Дано стане време тогава да обявят дивидент иначе таргета ще се свали още...
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Ти усети "Доверие" от рано, браво за което, сега това ли предвиждаш да е звездата за 2020?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Консолидираната печалба на „Трейс“ с ръст от 174%
Дружеството участва в изграждането на Софийското метро, като е изградило около 1/3 от него.
https://www.investor.bg/novini-i-ana...ot-174-299790/Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Консолидираната печалба на „Трейс“ с ръст от 174%
Дружеството участва в изграждането на Софийското метро, като е изградило около 1/3 от него.
https://www.investor.bg/novini-i-ana...ot-174-299790/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
Няма как да стигнете Доверие, там болшинството са се включили и заради всеобщото мнение, че мажовеца го е грижа и постоянно прави срещи и кафета с малките акционери, т.е. можовеца е "по-стока" там
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеИмах очаквания за хубав отчет, ама успели да надхвърлят очакванията ми значително. Въпреки провизиите пак много стабилни печалба и ЕБИТДА
Не ми беше ясно защо върна така с 30% акцията, дано като Доверие профучим над върха отпреди месец
Тук това, което липсва е дивидент, може и някой сплит 1:2 или 1:3 да направят. Но най-вече не ми е ясно защо не се поучат от Индустриален холдинг България и да започнат по-сериозно да изкупуват обратно акции.Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
Може и да профучи като Дау по нанадолнището. Почти никой вече не вярва, че строителствово ще продължава със същите темпове
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеИмах очаквания за хубав отчет, ама успели да надхвърлят очакванията ми значително. Въпреки провизиите пак много стабилни печалба и ЕБИТДА
Не ми беше ясно защо върна така с 30% акцията, дано като Доверие профучим над върха отпреди месец
Тук това, което липсва е дивидент, може и някой сплит 1:2 или 1:3 да направят. Но най-вече не ми е ясно защо не се поучат от Индустриален холдинг България и да започнат по-сериозно да изкупуват обратно акции.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имах очаквания за хубав отчет, ама успели да надхвърлят очакванията ми значително. Въпреки провизиите пак много стабилни печалба и ЕБИТДА
Тук това, което липсва е дивидент, може и някой сплит 1:2 или 1:3 да направят. Но най-вече не ми е ясно защо не се поучат от Индустриален холдинг България и да започнат по-сериозно да изкупуват обратно акции.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Като добавим и 6 млн разходи за провизии, които в следващ период може да станат приходи, отчета е повече от добър!
Дългогодишната традиция да се раздава дивидент ще бъде подновена, надявам се, при очаквания 20-25 ст
Имам, но не толкова колкото ми се иска,
и без да препоръчвам нищо, разбира се!
Тук се разчита на предложения на самото ОСА, за което предлагам да се затвърди 0,25/акц. и с това да се егнорира обратното изкупуване,тк че повече подкрепа към цифрата
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеСупер отчет! 16 милиона лева печалба за годината.
Паричните потоци са много силни! Кеш над 30 милиона!
Силен кандидат за следващо влизане в Софикс се очертава.
Гледам.обратното не работи,даже продават....Имам...
- 1 like
Коментар
Коментар