IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво ли отчет че са ни приготвили....ох кеф

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение

най-готините книжа на бфб- трейс, доверие и алтерко..
      Забравяш Спиди

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
        90 млн!
        Не е толкова лошо...

https://trafficnews.bg/obshtestvo/im...leva-i-170303/
        Мисля че тази поръчка не е изненада,отдавна беше ясно че е за Трейса!Всъщност си мислех че и детската болница ще лапнат ама нейсе.Това е положението за момента

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
          Честито...поредната хубава поръчка...жалко че вдясно няма кой да ти продаде...
          Ами ти сложи подходяща поръчка купува ,пък желаещи ще се намерят.

Коментар

• Честито...поредната хубава поръчка...жалко че вдясно няма кой да ти продаде...

Коментар

90 млн!
              Не е толкова лошо...

не е лошо ........ не са лоши и коментарите на хората под статията

направи ми впечатление следния коментар:

Трейс 17:50, 25.02.2020

„Трейси груп“, която е извършила ремонта на въпросния път, където стана катастрофата, отнела 16 живота, а десетки бяха ранени, излезе с официално становище. Според него „няма съществени дефекти, застрашаващи безопасността на движението“. Извършител на ремонта е "Трейс Своге", която вече се нарича "Си Билд България" ЕООД. Капиталът е прехвърлен на 30 юни м.г., но когато е извършвана обществената поръчка, все още е била "Трейс Своге" със собственик на капитала "Трейс Груп Холд" АД. Фирмата е сред най-големите получатели на обществени поръчки - 108 на стойност около 1 милиард лева.
              не знам дали е верно, че трейс е сключил 108 обществени поръчки за около 1 млрд.лв. ........ мисля, че сумата е много по-голяма - според мен, де ........ но бихте ли ми казали от листването на борсата до сега какъв дивидент сте получили за една акция?
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Без да искам да ви се меся, но и г-н Череп така се надпреварваше с Патките да взема поръчки, пък накрая се оказа, че ги бил работил тези поръчки на загуба (негови думи). Оставям настрана факта, че патките лекинко пофалиргаха, оставям настрана и мнението си (лично и неанажиращо), че Трасето трябваше да бъде спукано от дела заради Своге и никога повече да не помирише поръчка, да не кажа и нещо повече.
                И като си спомня как с моя бид за 100-на хиляди на ИПО-то им преди 13 години не се доредих и до една акция, при второто най-голямо презаписване на ИПО в световен мащаб, и ме напушва един смях
                Не е препоръкЪ, нямам тук и никога не съм имал!
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

90 млн!
                  Не е толкова лошо...

А преди 2 месеца още 120 милиона от Сърбия.

Коментар

• 90 млн!
                    Не е толкова лошо...

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                      Чувам Монти прогнозира тук 3 .. 3,30....в една друга тема..
                      Вече е на крачка от тази цена.....пък и да влезе в Софикс...

Коментар

• Чувам Монти прогнозира тук 3 .. 3,30....в една друга тема..
                        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Щото имате от тях ,нали ? )

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

....ще има и други приятни изненади...сигурен съм....
                            най-готините книжа на бфб- трейс, доверие и алтерко..

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

Добри пожелания и е редно да е така,нооооо........Тук на"БФБ"-то нищо не такова каквото изглежда,и никога не става това което трябва!!!
                              ....ще има и други приятни изненади...сигурен съм....

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                                Тук има два важни въпроса пред компанията след много силната 2019г. Предвид значителните парични средства и цената на акциите е крайно време процеудрата по обртано изкупуване да се включи активно - това би било от полза както за основния акционер, така и за миноритарните.. Какъв е проблема да инвестират 1млн лв в собствени акции - наличния кеш е над 21млн лв. Отделно е задължително според мен да предложат разпределянето на 2-3млн като дивидент. При печалба от 15млн за 2019г - това се явяват под 20%.
                                Времето ще покаже какво ще решат. А да видим и консолидирания в края на месеца с какво ще ни зарадва.
                                Добри пожелания и е редно да е така,нооооо........Тук на"БФБ"-то нищо не такова каквото изглежда,и никога не става това което трябва!!!

Коментар

Working...
                                X