Какво ли отчет че са ни приготвили....ох кеф
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
най-готините книжа на бфб- трейс, доверие и алтерко..
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеЧестито...поредната хубава поръчка...жалко че вдясно няма кой да ти продаде...
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
направи ми впечатление следния коментар:
Трейс 17:50, 25.02.2020
„Трейси груп“, която е извършила ремонта на въпросния път, където стана катастрофата, отнела 16 живота, а десетки бяха ранени, излезе с официално становище. Според него „няма съществени дефекти, застрашаващи безопасността на движението“. Извършител на ремонта е "Трейс Своге", която вече се нарича "Си Билд България" ЕООД. Капиталът е прехвърлен на 30 юни м.г., но когато е извършвана обществената поръчка, все още е била "Трейс Своге" със собственик на капитала "Трейс Груп Холд" АД. Фирмата е сред най-големите получатели на обществени поръчки - 108 на стойност около 1 милиард лева.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Без да искам да ви се меся, но и г-н Череп така се надпреварваше с Патките да взема поръчки, пък накрая се оказа, че ги бил работил тези поръчки на загуба (негови думи). Оставям настрана факта, че патките лекинко пофалиргаха, оставям настрана и мнението си (лично и неанажиращо), че Трасето трябваше да бъде спукано от дела заради Своге и никога повече да не помирише поръчка, да не кажа и нещо повече.
И като си спомня как с моя бид за 100-на хиляди на ИПО-то им преди 13 години не се доредих и до една акция, при второто най-голямо презаписване на ИПО в световен мащаб, и ме напушва един смях
Не е препоръкЪ, нямам тук и никога не съм имал!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеЧувам Монти прогнозира тук 3 .. 3,30....в една друга тема..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
....ще има и други приятни изненади...сигурен съм....
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Добри пожелания и е редно да е така,нооооо........Тук на"БФБ"-то нищо не такова каквото изглежда,и никога не става това което трябва!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеТук има два важни въпроса пред компанията след много силната 2019г. Предвид значителните парични средства и цената на акциите е крайно време процеудрата по обртано изкупуване да се включи активно - това би било от полза както за основния акционер, така и за миноритарните.. Какъв е проблема да инвестират 1млн лв в собствени акции - наличния кеш е над 21млн лв. Отделно е задължително според мен да предложат разпределянето на 2-3млн като дивидент. При печалба от 15млн за 2019г - това се явяват под 20%.
Времето ще покаже какво ще решат. А да видим и консолидирания в края на месеца с какво ще ни зарадва.
- 1 like
Коментар
Коментар