Първоначално изпратено от buyvalue
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеДнес май е реакция на вчерашния отчет. Видях че печалбата пада, но нямах време да видя само за Q2 дали не са на загуба дори ....Сещам се за един виц за разговор между счетоводител и собственика на фирмата.
Чудех се може ли мажо може да използва ИТФ-а за да може след 6 или 12 месеца ако Трейс излезе от SOFIX ИТФ-а да натисне цената и така да улесни мажо в постигане на търговата цел?IM d best
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеТука се получи подобна история като с ПИБ. И там имаше силен ентусиазъм, който после бързо замря. Аз си го обяснявам с продължилото 13 г. едно и също - продай за да купиш по-евтино начин на търгуване и осъвършенстването му. Много кратко се държат акциите, не се оставят да се развият, всеки бърза да изправари другия и да продаде по-рано. 13 г. тази стратегия работи, докато дойде денят, в който след като повечето продадат, акцията ще продължи да катери.
Иначе тук не пипам, заради случилото се с ХДПАТ и МОСТ.
Не си признаваш и не ми отговаряш на питането, но си затвърждавам мнинието, че...
Ти си МСимов !!!
- 1 like
Коментар
-
Тука се получи подобна история като с ПИБ. И там имаше силен ентусиазъм, който после бързо замря. Аз си го обяснявам с продължилото 13 г. едно и също - продай за да купиш по-евтино начин на търгуване и осъвършенстването му. Много кратко се държат акциите, не се оставят да се развият, всеки бърза да изправари другия и да продаде по-рано. 13 г. тази стратегия работи, докато дойде денят, в който след като повечето продадат, акцията ще продължи да катери.
Иначе тук не пипам, заради случилото се с ХДПАТ и МОСТ.Last edited by Harry Kane; 24.09.2020, 21:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПарите не са най-важното в живота! Достойнството и човещината са по-важни!
Дано некоректните мажоритари на БФБ един по един го разбират това по заслужено болезнен начин.. Съдбата е доста изобретателна в тази посока!
Моя личен таргет за Телелинк /нищо че нямам/ е 12.50, а за Трейс сромните 5,20IM d best
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
това вадене на лоши отчети няма ли да е временно? Мажо сигурно иска да ви каже - като не искахте да лапате на 3.80 - сега лапайте ми ... . Ама вие ако мислите, че "реалната" цена е нагоре би трябвало да купувате на промоция, а не да продавате и да ходите другаде да се нахаквате ..
Майтапът настрана, имам доста и стискам...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Парите трябва да се пазят, за мен най-важно е да не губя, имах много акции и излизането ми беше проблем, днес имаше купувач, утре може друг акъл да му дойде...а ако почне да вади лоши отчети, защото може, последния ме притесни.... всички акции паднаха последните седмици..избор бол.....а борсите навън като почервенеят ... ние само в това ги следваме...
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениезащо някой хора тук пищяха , че трърговото трябва да е най-малкото на 5лв., това била реалната цена, а сега продават на 3.30 ?!?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Политиците същата работа Господа зимата идва излязох от позицията на малка печалба, алчноста този път ми изигра лоша шега.. Успех на всички!
и защо излезе ?!? Не казвахте ли тук друго? за 10, 20 лв. ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПарите не са най-важното в живота! Достойнството и човещината са по-важни!
Дано некоректните мажоритари на БФБ един по един го разбират това по заслужено болезнен начин.. Съдбата е доста изобретателна в тази посока!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеДнес май е реакция на вчерашния отчет. Видях че печалбата пада, но нямах време да видя само за Q2 дали не са на загуба дори ....Сещам се за един виц за разговор между счетоводител и собственика на фирмата.
Чудех се може ли мажо може да използва ИТФ-а за да може след 6 или 12 месеца ако Трейс излезе от SOFIX ИТФ-а да натисне цената и така да улесни мажо в постигане на търговата цел?
Не си заслужава чуденето, то си е по разписание разчетено!
Коментар
-
Днес май е реакция на вчерашния отчет. Видях че печалбата пада, но нямах време да видя само за Q2 дали не са на загуба дори ....Сещам се за един виц за разговор между счетоводител и собственика на фирмата.
Чудех се може ли мажо може да използва ИТФ-а за да може след 6 или 12 месеца ако Трейс излезе от SOFIX ИТФ-а да натисне цената и така да улесни мажо в постигане на търговата цел?
Коментар
Коментар