IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение

mpy_y /интересен синоним признавам/ Ако беше погледнал освен ОПР-то и отчета за паричния поток, вероятно щеше да забележиш, че не е толкова зле картинката, но по-важното - предполагам, че до половин година ИтиЕфа няма да е никакъв фактор с 1-2 мил. под управление, а от друга страна пазарната цена дистрибутира малка част от оценката за търгово, на която всички се надяват. Вярвай ми, женски инстинкт!
    Тези дни една доста сериозна част от спекулативните инвеститори които чакаха на търговото кешираха което е много добре за позицията(ще намалят значително съпротивлението нагоре).Видя се че търговата цена зависи повече от дисконтираните парични потоци които биха предопределили една доста сериозна разлика от търгово предложената ,поради което и мажо се отказа за момента.Видя се че има неограничено посрещане засега на 3.30 което може би ще оформи някакво дъно засега ..........е ........това са само размисли и страсти.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
      Днес май е реакция на вчерашния отчет. Видях че печалбата пада, но нямах време да видя само за Q2 дали не са на загуба дори ....Сещам се за един виц за разговор между счетоводител и собственика на фирмата.

Чудех се може ли мажо може да използва ИТФ-а за да може след 6 или 12 месеца ако Трейс излезе от SOFIX ИТФ-а да натисне цената и така да улесни мажо в постигане на търговата цел?
      mpy_y /интересен синоним признавам/ Ако беше погледнал освен ОПР-то и отчета за паричния поток, вероятно щеше да забележиш, че не е толкова зле картинката, но по-важното - предполагам, че до половин година ИтиЕфа няма да е никакъв фактор с 1-2 мил. под управление, а от друга страна пазарната цена дистрибутира малка част от оценката за търгово, на която всички се надяват. Вярвай ми, женски инстинкт!
      IM d best

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
        Тука се получи подобна история като с ПИБ. И там имаше силен ентусиазъм, който после бързо замря. Аз си го обяснявам с продължилото 13 г. едно и също - продай за да купиш по-евтино начин на търгуване и осъвършенстването му. Много кратко се държат акциите, не се оставят да се развият, всеки бърза да изправари другия и да продаде по-рано. 13 г. тази стратегия работи, докато дойде денят, в който след като повечето продадат, акцията ще продължи да катери.
        Иначе тук не пипам, заради случилото се с ХДПАТ и МОСТ.

Не си признаваш и не ми отговаряш на питането, но си затвърждавам мнинието, че...
        Ти си МСимов !!!

Коментар

• Тука се получи подобна история като с ПИБ. И там имаше силен ентусиазъм, който после бързо замря. Аз си го обяснявам с продължилото 13 г. едно и също - продай за да купиш по-евтино начин на търгуване и осъвършенстването му. Много кратко се държат акциите, не се оставят да се развият, всеки бърза да изправари другия и да продаде по-рано. 13 г. тази стратегия работи, докато дойде денят, в който след като повечето продадат, акцията ще продължи да катери.
          Иначе тук не пипам, заради случилото се с ХДПАТ и МОСТ.
          Last edited by Harry Kane; 24.09.2020, 21:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Парите не са най-важното в живота! Достойнството и човещината са по-важни!
            Дано некоректните мажоритари на БФБ един по един го разбират това по заслужено болезнен начин.. Съдбата е доста изобретателна в тази посока!
            Отдавна не съм пазарувал на тази борса, но днес понакупих малко Трейс - лонг търм естествено По всички сделки продавач ми е Елана. Допускам, че фъндват най-новия блу чип, защото не са чували тезата в първо изречение на горния коментар, но времето ще покаже!
            Моя личен таргет за Телелинк /нищо че нямам/ е 12.50, а за Трейс сромните 5,20
            IM d best

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

това вадене на лоши отчети няма ли да е временно? Мажо сигурно иска да ви каже - като не искахте да лапате на 3.80 - сега лапайте ми ... . Ама вие ако мислите, че "реалната" цена е нагоре би трябвало да купувате на промоция, а не да продавате и да ходите другаде да се нахаквате ..
              Ами временно ще е- докато не отпише
              Майтапът настрана, имам доста и стискам...

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Парите трябва да се пазят, за мен най-важно е да не губя, имах много акции и излизането ми беше проблем, днес имаше купувач, утре може друг акъл да му дойде...а ако почне да вади лоши отчети, защото може, последния ме притесни.... всички акции паднаха последните седмици..избор бол.....а борсите навън като почервенеят ... ние само в това ги следваме...
                това вадене на лоши отчети няма ли да е временно? Мажо сигурно иска да ви каже - като не искахте да лапате на 3.80 - сега лапайте ми ... . Ама вие ако мислите, че "реалната" цена е нагоре би трябвало да купувате на промоция, а не да продавате и да ходите другаде да се нахаквате ..

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
                  защо някой хора тук пищяха , че трърговото трябва да е най-малкото на 5лв., това била реалната цена, а сега продават на 3.30 ?!?
                  Парите трябва да се пазят, за мен най-важно е да не губя, имах много акции и излизането ми беше проблем, днес имаше купувач, утре може друг акъл да му дойде...а ако почне да вади лоши отчети, защото може, последния ме притесни.... всички акции паднаха последните седмици..избор бол.....а борсите навън като почервенеят ... ние само в това ги следваме...

Коментар

• защо някой хора тук пищяха , че трърговото трябва да е най-малкото на 5лв., това била реалната цена, а сега продават на 3.30 ?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Политиците същата работа Господа зимата идва излязох от позицията на малка печалба, алчноста този път ми изигра лоша шега.. Успех на всички!
                      ...
                      и защо излезе ?!? Не казвахте ли тук друго? за 10, 20 лв. ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Парите не са най-важното в живота! Достойнството и човещината са по-важни!
                        Дано некоректните мажоритари на БФБ един по един го разбират това по заслужено болезнен начин.. Съдбата е доста изобретателна в тази посока!
                        Политиците същата работа Господа зимата идва излязох от позицията на малка печалба, алчноста този път ми изигра лоша шега.. Успех на всички!

Коментар

• Парите не са най-важното в живота! Достойнството и човещината са по-важни!

Коментар

• В отчета печалбата е мижава, но пари налични има да се самоизкупи целия фри флот

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                              Днес май е реакция на вчерашния отчет. Видях че печалбата пада, но нямах време да видя само за Q2 дали не са на загуба дори ....Сещам се за един виц за разговор между счетоводител и собственика на фирмата.

Чудех се може ли мажо може да използва ИТФ-а за да може след 6 или 12 месеца ако Трейс излезе от SOFIX ИТФ-а да натисне цената и така да улесни мажо в постигане на търговата цел?

Не си заслужава чуденето, то си е по разписание разчетено!

Коментар

• Днес май е реакция на вчерашния отчет. Видях че печалбата пада, но нямах време да видя само за Q2 дали не са на загуба дори ....Сещам се за един виц за разговор между счетоводител и собственика на фирмата.

Коментар

Working...
                                X