Първоначално изпратено от mecka_stryvnica
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
В индивидуалния отчет, въпреки спада в приходите, резултатът е като миналогодишния.
Загубата идва от консолидацията.
Да не би да е от тук -
На 21.08.2020 г. „Трейс Пропъртис“ ЕООД получи от Столична община разрешение за строителство на сграда със смесено предназначение с офиси, търговски обекти, жилища, гаражи на територията на имот, намиращ се в кв. Дружба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Не го вярвах, но след бруталното търгово и отчета ми светна лампата....затова и продадох докато имаше нещо на плюс..а като се сетя, че можеше да изляза на 4 кинта ама нали съм алчен тъпотия трейдърска
След неуспешното търгово Трейс мина на загуба от 1,2 млн. лв. за второто тримесечие
https://www.investor.bg/novini-i-ana...sechie-312589/
- 1 like
Коментар
-
Не го вярвах, но след бруталното търгово и отчета ми светна лампата....затова и продадох докато имаше нещо на плюс..а като се сетя, че можеше да изляза на 4 кинта ама нали съм алчен тъпотия трейдърска
След неуспешното търгово Трейс мина на загуба от 1,2 млн. лв. за второто тримесечие
Загубата идва от консолидацията.
Да не би да е от тук -
На 21.08.2020 г. „Трейс Пропъртис“ ЕООД получи от Столична община разрешение за строителство на сграда със смесено предназначение с офиси, търговски обекти, жилища, гаражи на територията на имот, намиращ се в кв. Дружба.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Да, аз го разпознах още преди години. Голяма стисня и селски манталитет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЖалко стана както го мислех.Тоя орофесор пари не иска да дели с миноритарите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Това което най-вероятно ще се случи и с Трейс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Какво се е случило в ХДПАТ и МОСТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
И ти ли кешира?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
това вадене на лоши отчети няма ли да е временно? Мажо сигурно иска да ви каже - като не искахте да лапате на 3.80 - сега лапайте ми ... . Ама вие ако мислите, че "реалната" цена е нагоре би трябвало да купувате на промоция, а не да продавате и да ходите другаде да се нахаквате ..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеТука се получи подобна история като с ПИБ. И там имаше силен ентусиазъм, който после бързо замря. Аз си го обяснявам с продължилото 13 г. едно и също - продай за да купиш по-евтино начин на търгуване и осъвършенстването му. Много кратко се държат акциите, не се оставят да се развият, всеки бърза да изправари другия и да продаде по-рано. 13 г. тази стратегия работи, докато дойде денят, в който след като повечето продадат, акцията ще продължи да катери.
Иначе тук не пипам, заради случилото се с ХДПАТ и МОСТ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
mpy_y /интересен синоним признавам/ Ако беше погледнал освен ОПР-то и отчета за паричния поток, вероятно щеше да забележиш, че не е толкова зле картинката, но по-важното - предполагам, че до половин година ИтиЕфа няма да е никакъв фактор с 1-2 мил. под управление, а от друга страна пазарната цена дистрибутира малка част от оценката за търгово, на която всички се надяват. Вярвай ми, женски инстинкт!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеТези дни една доста сериозна част от спекулативните инвеститори които чакаха на търговото кешираха което е много добре за позицията(ще намалят значително съпротивлението нагоре).Видя се че търговата цена зависи повече от дисконтираните парични потоци които биха предопределили една доста сериозна разлика от търгово предложената ,поради което и мажо се отказа за момента.Видя се че има неограничено посрещане засега на 3.30 което може би ще оформи някакво дъно засега ..........е ........това са само размисли и страсти.
Коментар
Коментар