IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение

остай го това ами по-добре духай и търкай вълшебната лампа на аладин за трейса, докато не си изгорял
    затова и продадох.... четеш форума както дявол евангелие

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

В индивидуалния отчет, въпреки спада в приходите, резултатът е като миналогодишния.
      Загубата идва от консолидацията.
      Да не би да е от тук -

На 21.08.2020 г. „Трейс Пропъртис“ ЕООД получи от Столична община разрешение за строителство на сграда със смесено предназначение с офиси, търговски обекти, жилища, гаражи на територията на имот, намиращ се в кв. Дружба.
      Това събитие защо да има отражение след като отчета е за 2ро тримесечие?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Не го вярвах, но след бруталното търгово и отчета ми светна лампата....затова и продадох докато имаше нещо на плюс..а като се сетя, че можеше да изляза на 4 кинта ама нали съм алчен тъпотия трейдърска

След неуспешното търгово Трейс мина на загуба от 1,2 млн. лв. за второто тримесечие
        https://www.investor.bg/novini-i-ana...sechie-312589/
        остай го това ами по-добре духай и търкай вълшебната лампа на аладин за трейса, докато не си изгорял

Коментар

Не го вярвах, но след бруталното търгово и отчета ми светна лампата....затова и продадох докато имаше нещо на плюс..а като се сетя, че можеше да изляза на 4 кинта ама нали съм алчен тъпотия трейдърска

След неуспешното търгово Трейс мина на загуба от 1,2 млн. лв. за второто тримесечие
          В индивидуалния отчет, въпреки спада в приходите, резултатът е като миналогодишния.
          Загубата идва от консолидацията.
          Да не би да е от тук -

На 21.08.2020 г. „Трейс Пропъртис“ ЕООД получи от Столична община разрешение за строителство на сграда със смесено предназначение с офиси, търговски обекти, жилища, гаражи на територията на имот, намиращ се в кв. Дружба.

Коментар

е ..след неуспешния двоен дисконт и прочее, сега вече ще са на загуба.. за пред хората

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Да, аз го разпознах още преди години. Голяма стисня и селски манталитет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Жалко стана както го мислех.Тоя орофесор пари не иска да дели с миноритарите.
                Да, аз го разпознах още преди години. Голяма стисня и селски манталитет.

Коментар

• Жалко стана както го мислех.Тоя орофесор пари не иска да дели с миноритарите.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Това което най-вероятно ще се случи и с Трейс
                    С трол, какъв е смисъла на подобни лъжливи твърдения?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение

Какво се е случило в ХДПАТ и МОСТ
                      Това което най-вероятно ще се случи и с Трейс

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

И ти ли кешира?
                        Моят таргет е доста по-нагоре,не бързам за никъде

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

това вадене на лоши отчети няма ли да е временно? Мажо сигурно иска да ви каже - като не искахте да лапате на 3.80 - сега лапайте ми ... . Ама вие ако мислите, че "реалната" цена е нагоре би трябвало да купувате на промоция, а не да продавате и да ходите другаде да се нахаквате ..
                          Не се играе срещу охранен мажовец който държи над 50% и освен всичко друго държи ножа и хляба. А после си разправяй - Купувайте на "реална"

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                            Тука се получи подобна история като с ПИБ. И там имаше силен ентусиазъм, който после бързо замря. Аз си го обяснявам с продължилото 13 г. едно и също - продай за да купиш по-евтино начин на търгуване и осъвършенстването му. Много кратко се държат акциите, не се оставят да се развият, всеки бърза да изправари другия и да продаде по-рано. 13 г. тази стратегия работи, докато дойде денят, в който след като повечето продадат, акцията ще продължи да катери.
                            Иначе тук не пипам, заради случилото се с ХДПАТ и МОСТ.
                            Какво се е случило в ХДПАТ и МОСТ

Коментар

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение

mpy_y /интересен синоним признавам/ Ако беше погледнал освен ОПР-то и отчета за паричния поток, вероятно щеше да забележиш, че не е толкова зле картинката, но по-важното - предполагам, че до половин година ИтиЕфа няма да е никакъв фактор с 1-2 мил. под управление, а от друга страна пазарната цена дистрибутира малка част от оценката за търгово, на която всички се надяват. Вярвай ми, женски инстинкт!
                              Дейността може да свие в кризата. защото след изборите ща стане анархия с кадрите по инфрастуктурите и няма да има кой да движи проектите.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                                Тези дни една доста сериозна част от спекулативните инвеститори които чакаха на търговото кешираха което е много добре за позицията(ще намалят значително съпротивлението нагоре).Видя се че търговата цена зависи повече от дисконтираните парични потоци които биха предопределили една доста сериозна разлика от търгово предложената ,поради което и мажо се отказа за момента.Видя се че има неограничено посрещане засега на 3.30 което може би ще оформи някакво дъно засега ..........е ........това са само размисли и страсти.
                                И ти ли кешира?

Коментар

Working...
                                X