IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    "Трейс" е най-вероятният изпълнител за ремонта на трасето на трамвай №5 в София

Четири са кандидатите в търга на Столичната община с прогнозна стойност 40.5 млн. по програма "Региони в растеж"

https://www.capital.bg/politika_i_ik...U-RRHc-gy8EMlA 4 Капитал Facebook

Какво ли означава НАЙ-ВЕРОЯТНИЯТ изпълнител ? Знаем кога излизат такива "безпристрастни статии ". Много вероятно е скоро да им трябват кинти и да започват да подготвят почвата. .Струва ли си обаче да сме ортаци с мажо който дели разходите на всички, а печалбите само на себе си.?
    Постъпките спрямо миноритарите дълго ще отекват във форума .
    Last edited by MrSi; 30.11.2020, 17:44.
    Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• "Трейс" е най-вероятният изпълнител за ремонта на трасето на трамвай №5 в София

Четири са кандидатите в търга на Столичната община с прогнозна стойност 40.5 млн. по програма "Региони в растеж"

https://www.capital.bg/politika_i_ik...U-RRHc-gy8EMlA 4 Капитал Facebook

Коментар

• 9м неконс.

Ж. Нетна печалба за периода 16 372 13 206

Коментар

• Не, проблема не е компанията. Нали знаеш откъде се вмирисва рибата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Инженера и досега имаше пари да купи по високо, да не мислиш че ще си чака на заплатата.. и ще пести от банички сигурно.. Просто се доказа като некоректен скъперник, който не иска да даде справедлива стойност на съакционерите си..
            Аз лично бях от продаващите последния месец.. Предпочитам да насоча ресурса си към по-перспективни и читави, според моя анализ, инвестиции.
            И аз така направих. След като не пожела да даде поне малко по-близка цена до справедливата стойност и след като си вдигна заплатата си спомних думите на Чичо Бъфет, че едно от условията да инвестираш в някоя компания е мажо да е добър човек, защото ако не е винаги ще намери начин да те преценка.
            Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Noob_investor Разгледай мнение
              Честно казано не разбирам логиката, а уж инвестирането трябвало да има такава.
              Имаш търгово, което значително е под справедливата цена. Имаш мажо, който очевидно иска да си купи акциите обратно. Защо тогава продаваш на безценица, при положение, че от другия месец инж-а ще получава 30к + заплата и ще има достатъчно кинти да купува и на по-висока цена?

Инженера и досега имаше пари да купи по високо, да не мислиш че ще си чака на заплатата.. и ще пести от банички сигурно.. Просто се доказа като некоректен скъперник, който не иска да даде справедлива стойност на съакционерите си..
              Аз лично бях от продаващите последния месец.. Предпочитам да насоча ресурса си към по-перспективни и читави, според моя анализ, инвестиции.

Коментар

• https://www.actualno.com/society/ivo...s_1510865.html

Коментар

• Честно казано не разбирам логиката, а уж инвестирането трябвало да има такава.
                  Имаш търгово, което значително е под справедливата цена. Имаш мажо, който очевидно иска да си купи акциите обратно. Защо тогава продаваш на безценица, при положение, че от другия месец инж-а ще получава 30к + заплата и ще има достатъчно кинти да купува и на по-висока цена?

Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
                  Като не искате търгово на 3.80 ,ще ви ги купя под тази цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
                    Като не искате търгово на 3.80 ,ще ви ги купя под тази цена.
                    Гаднярче си ти!
                    Като нищо някой ще те прокълне да дадеш спестената разлика за лекарства и доктори..

Коментар

• Като не искате търгово на 3.80 ,ще ви ги купя под тази цена.

Коментар

• Първа копка на градски комплекс „АТАНА“ направи „Трейс Груп Холд“ АД

Градски комплекс „АТАНА“ е със застроена площ 1 372 кв. м. Проектиран е модерно и функционално, включва три жилищни и една офис секция, с ресторант, търговски обекти, възможности за спорт и други активности и развлечения.

http://www.x3news.com/?page=Company&...MESSAGE_TYPE=4

Коментар

Покана за общо събрание, на което ще се приема променена политиката, свързана с възнагражденията на Надзорния съвет. Интересни неща има по отношение на разбирането за постигнати резултати.
                          http://www.x3news.com/?x3id=142655&language=bg
                          ​​​
                          Кой ще ходи на ОСА да му направя пълномощно,че точно на тази дата съм заета. Иначе това го очаквах

Коментар

• Покана за общо събрание, на което ще се приема променена политиката, свързана с възнагражденията на Надзорния съвет. Интересни неща има по отношение на разбирането за постигнати резултати.
                            http://www.x3news.com/?x3id=142655&language=bg
                            ​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Ако леля Пена-хигиенистката взема 1000 лв/месец., бай Иван- арматуриста 2000, инж. Петров - техн. р-л на обект -4000,а инж. Иванов- Главен инженер- 8000,
                              колко ли може да взема босът?!
                              Реалните заплати вероятно са наполвина на твойте цифри. Обърни внимание че "босът" е изпълнителния директор и му е гласувана заплата 18К, не 30К. 30-те хиляди са за председателя на НС и си мисля че е рядкост тази длъжност да е по-добре платена от изпълнителния директор.
                              Ясно е че при загуба за тримесечието и липса на дивидент, целта на това увеличение на заплатите, след отказаното търгово, е да се изпрати послание. А посланието конкретно е "като не си давате акциите, сега ми гледайте сеира".

Коментар

А днес професорът си е гласувал едни 30 000 месечно възнаграждение + бонуси.
                                http://www.x3news.com/?x3id=142575
                                Това законно ли е? Или е просто опит да се прибере печалбата по заобиколен път, за да изкупува акциите от миноритарите на смешни пари?
                                Май Агрия имаха подобно нещо наскоро.
                                Ако леля Пена-хигиенистката взема 1000 лв/месец., бай Иван- арматуриста 2000, инж. Петров - техн. р-л на обект -4000,а инж. Иванов- Главен инженер- 8000,
                                колко ли може да взема босът?!

Коментар

Working...
                                X