IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук май днес изобщо не става въпрос за ЕТФ-а и купуваните от него акции...

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

Вчера Н.В. се похвали предварително на какви "добри "цени щял да пазарува.....Той купува,а му продава Маджо според мен.Ще видим все пак!!!
      Никак не съм съгласен. На ЕТФ-а му трябват към 60хил акции. Само днес вече са толкова (А още в петък е бил събрал вече 43хил). От началото на месеца са почти 200хил акции

Коментар

• [QUOTE=olimpiec;n3654391]

Вчера Н.В. се похвали предварително на какви "добри "цени щял да пазарува.....[QUOTE]

Ще го видим после и на какви "добри" цени ще продава..

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
          Много сериозни обеми за позицията се развъртат този месец. Сигурен съм, че е някой съвсем случаен и несвързан с никого Мажо искаше да даде 3.80, ама едва ли ще откаже и само по 3.30 да дава на парче.

Жалка картинка ей.
          Вчера Н.В. се похвали предварително на какви "добри "цени щял да пазарува.....Той купува,а му продава Маджо според мен.Ще видим все пак!!!

Коментар

• Много сериозни обеми за позицията се развъртат този месец. Сигурен съм, че е някой съвсем случаен и несвързан с никого Мажо искаше да даде 3.80, ама едва ли ще откаже и само по 3.30 да дава на парче.

Жалка картинка ей.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Виж, без да злорадствам, защото всички сме в една лодка и като се пробие от една страна, няма вариант да не залее и другата, а и не ти правя сметка на парите, щото всеки е свободен сам да прецени къде и коло да (се) набута, ама да си беше стоял в Спиди, за чий ти бяха трасаци и недоверия? Мажото е всичко, а качествените мажовци на бфб се броят на просътите на едната ръка и мумифицирания или Енджиненера със сигурност не са сред тях. Искрено се надявам средната ти да е под настоящата цена и заветното влизане в суфлекса да ви се отрази позитивно. Успех, аз ще си кеся в "балоняка" и ще го мисля след търговото, ако има такова, че вече два пъти се паря с чезките по този въпрос

За съжаление си прав. Средната ми тук е 3.11, а на Доверие 3.56 ... Успех и на теб!

Коментар

• Каролската цаца ще я замоля да спре да сваля цената и да пълни гушата на мажо през бенча и ПФБК Вероятно ПФБК ще е новият права на търговото според мен...

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Колкото и да я сваля под 4.50 няма да може да го направи.

Той един отчет не ти качва, ти на горно второ търгово се надай

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Виж, без да злорадствам, защото всички сме в една лодка и като се пробие от една страна, няма вариант да не залее и другата, а и не ти правя сметка на парите, щото всеки е свободен сам да прецени къде и коло да (се) набута, ама да си беше стоял в Спиди, за чий ти бяха трасаци и недоверия? Мажото е всичко, а качествените мажовци на бфб се броят на просътите на едната ръка и мумифицирания или Енджиненера със сигурност не са сред тях. Искрено се надявам средната ти да е под настоящата цена и заветното влизане в суфлекса да ви се отрази позитивно. Успех, аз ще си кеся в "балоняка" и ще го мисля след търговото, ако има такова, че вече два пъти се паря с чезките по този въпрос
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Сваля среднопретеглената цена за следващото търгово. Ако някой има топки да купува

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Сваля среднопретеглената цена за следващото търгово. Ако някой има топки да купува
                        Мисля да взема известно количество....

Коментар

• Не е мажо, спокойно.

Коментар

Мажо си отмъщава на дребосъка?

Коментар

Мажо си отмъщава на дребосъка?
                              все мажо Ви е виновен
                              може КОЙ да му е казал "кихни тук няколко милки" и да ги събира от банички и "ликвидното БФБ"

все пак живеем в динамични времена
                              може някой да иска да си купи палат в ОАЕ

Коментар

• Мажо си отмъщава на дребосъка?
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X