Тук май днес изобщо не става въпрос за ЕТФ-а и купуваните от него акции...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Вчера Н.В. се похвали предварително на какви "добри "цени щял да пазарува.....Той купува,а му продава Маджо според мен.Ще видим все пак!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеМного сериозни обеми за позицията се развъртат този месец. Сигурен съм, че е някой съвсем случаен и несвързан с никого Мажо искаше да даде 3.80, ама едва ли ще откаже и само по 3.30 да дава на парче.
Жалка картинка ей.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Виж, без да злорадствам, защото всички сме в една лодка и като се пробие от една страна, няма вариант да не залее и другата, а и не ти правя сметка на парите, щото всеки е свободен сам да прецени къде и коло да (се) набута, ама да си беше стоял в Спиди, за чий ти бяха трасаци и недоверия? Мажото е всичко, а качествените мажовци на бфб се броят на просътите на едната ръка и мумифицирания или Енджиненера със сигурност не са сред тях. Искрено се надявам средната ти да е под настоящата цена и заветното влизане в суфлекса да ви се отрази позитивно. Успех, аз ще си кеся в "балоняка" и ще го мисля след търговото, ако има такова, че вече два пъти се паря с чезките по този въпрос
За съжаление си прав. Средната ми тук е 3.11, а на Доверие 3.56 ... Успех и на теб!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Колкото и да я сваля под 4.50 няма да може да го направи.
Той един отчет не ти качва, ти на горно второ търгово се надай
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Колкото и да я сваля под 4.50 няма да може да го направи.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Сваля среднопретеглената цена за следващото търгово. Ако някой има топки да купува
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Сваля среднопретеглената цена за следващото търгово. Ако някой има топки да купува
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМажо си отмъщава на дребосъка?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМажо си отмъщава на дребосъка?
може КОЙ да му е казал "кихни тук няколко милки" и да ги събира от банички и "ликвидното БФБ"
все пак живеем в динамични времена
може някой да иска да си купи палат в ОАЕ
- 1 like
Коментар
Коментар