Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩо, аз го виждам още на есен.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеЕто ви моят анализ по темата:
........ Помислете добре дали искате да платите тези 583 лв защото аз не искам !
Проблемът е, че ние и да мислим файда няма, защото не вземаме решенията
тези, които трябва да мислят, не го правят и тези, които трябва да действат също
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНищо няма да стане, очаквам съвсем скоро да излязат с програма за възнановяване и реанимация на банката. Това е което ще се случи.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеКое ти дава основание да го виждаш още наесен?
ДПС консолидира подкрепата си и има най - железния и дисциплиниран електорат.
Никоя друга партия не може да се похвали. Герб са зависими от ДПС и винаги са танцували в един отбор. Ако някой си мисли, че мантрата Герб, РБ и АБВ ще са си самодостатъчни и супер независими - мисля, че дълбоко се лъже.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАма ти 21 го забрави - нищо няма да стане тогава.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩо, аз го виждам още на есен.
ДПС консолидира подкрепата си и има най - железния и дисциплиниран електорат.
Никоя друга партия не може да се похвали. Герб са зависими от ДПС и винаги са танцували в един отбор. Ако някой си мисли, че мантрата Герб, РБ и АБВ ще са си самодостатъчни и супер независими - мисля, че дълбоко се лъже.NO SIGNATURE FOUND
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеедно скромно мнение и от мен. В долният ми пост писах, че нищо няма да стане след 21ви, но сега се поправям. Ако не намерят работещо решение политиците от 3те партии в парламента, защото вече всичко зависи от тях на предстоящите избори когато и да са те 2 от тези три партии са аут, 3тата е вътре щото те са си под строй, ако обаче по-някакъв начин влязат, тогава ще играе сопата. Спасяването на КТБ в началото е трябвало да стане от БНБ тихо и кротко, както преди няколко год. с една друга банка, всички знаете какво стана, но тука идеята е да се вземат активите и да се намалят едни кредити. Сега вече всичко е в ръцете на 240 те паразита
Коментар
� -
В момента голяма част от статии, коментари и анализи в платени от Пеевски медии, които затвърждават мнението че ДПС ще продължи да бъде в управлението са реално опит за формиране на тази нагласа, за да може ГЕРБ по-лесно да приеме формална или неформална коалиция с ДПС. Сега въпроса е дали тези нагласи се създават единствено от ДПС или и от ГЕРБ. До сккоро мислех че и двете партии са замесени, вече не съм толкова убеден.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнениеБате Пешо, ти да не би да имаш нещо общо с Гърция?
Слез на земята, тук сме България, тук народа е патриотичен, милее за татковината си, и е готов да дава всичко от себе си за благото на държавата ни. Тук, като огладнее народа, отива да работи на още едно място, че да не е съвсем гладен. А като му казват да скача, просто пита колко високо. Ако някой ден му кажат че ще го бесят, народа ще попита дали да си носи въжета ...
Така, че нека да сме реалисти.
Коментар
� -
едно скромно мнение и от мен. В долният ми пост писах, че нищо няма да стане след 21ви, но сега се поправям. Ако не намерят работещо решение политиците от 3те партии в парламента, защото вече всичко зависи от тях на предстоящите избори когато и да са те 2 от тези три партии са аут, 3тата е вътре щото те са си под строй, ако обаче по-някакъв начин влязат, тогава ще играе сопата. Спасяването на КТБ в началото е трябвало да стане от БНБ тихо и кротко, както преди няколко год. с една друга банка, всички знаете какво стана, но тука идеята е да се вземат активите и да се намалят едни кредити. Сега вече всичко е в ръцете на 240 те паразита
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеЕ точно това не го виждам как ще се случи в обозримо бъдеще.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПитам.какво става със защитените влогове и кога хората ще си ги получат.Защо държавата дава гаранции а после се крие и се прави на умряла лисица?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо реално правителство или парламент няма нищо общо със ситуацията в КТБ. Целия кенеф там е за сметка на Искров. Това че той се опитва да прехвърли топката на политиците си е негов проблем. В момента в който ДПС изпадне от управлението и всичките лайна които надроби Искров ще му се стоварят само върху неговата глава.NO SIGNATURE FOUND
Коментар
�
Коментар