IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Колкото по късно толкова по лошо за политическата класа.Тези боклуци ще разберат че интересите на дребния човек са по големи от техните.Ако народа помете мутрите и кумънягите ще бъда един щастлив човек.Щото не всичко е пари приятелю.Ако народа излезе масово и ги изрита ще бъде един прекрасен ден.Ама и на оня дето разправя че КТБ е банка на мафията а си държи парите там как да му вярвам.Щото на костов не вярвам също.Остава Дудука.Едно голямо недоразумение....Така че не съм оптимист
    Народа няма да направи нищо, за това че някой си бил държал парите в КТБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Що, аз го виждам още на есен.
      Колкото по късно толкова по лошо за политическата класа.Тези боклуци ще разберат че интересите на дребния човек са по големи от техните.Ако народа помете мутрите и кумънягите ще бъда един щастлив човек.Щото не всичко е пари приятелю.Ако народа излезе масово и ги изрита ще бъде един прекрасен ден.Ама и на оня дето разправя че КТБ е банка на мафията а си държи парите там как да му вярвам.Щото на костов не вярвам също.Остава Дудука.Едно голямо недоразумение....Така че не съм оптимист

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
        Ето ви моят анализ по темата:

........ Помислете добре дали искате да платите тези 583 лв защото аз не искам !
        Едва ли са много тези които искат, да не кажа, че само за "Наивник" съм чул!
        Проблемът е, че ние и да мислим файда няма, защото не вземаме решенията
        тези, които трябва да мислят, не го правят и тези, които трябва да действат също

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Нищо няма да стане, очаквам съвсем скоро да излязат с програма за възнановяване и реанимация на банката. Това е което ще се случи.
          Това пък точно няма как да стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
            Кое ти дава основание да го виждаш още наесен?
            ДПС консолидира подкрепата си и има най - железния и дисциплиниран електорат.
            Никоя друга партия не може да се похвали. Герб са зависими от ДПС и винаги са танцували в един отбор. Ако някой си мисли, че мантрата Герб, РБ и АБВ ще са си самодостатъчни и супер независими - мисля, че дълбоко се лъже.
            извинявам се че се намесвам в разговора ви, но смятам, че много хора ще се активизират и ще гласуват. Съдя по себе си, този път ще гласувам и няма да съм сам около мен има доста хора, които до сега са ходили за гъби но казват "стига вече"

Коментар

• Бате Пешо

Нищо няма да стане, очаквам съвсем скоро да излязат с програма за възнановяване и реанимация на банката. Това е което ще се случи.
              D.Y.F-091066

Коментар

Ама ти 21 го забрави - нищо няма да стане тогава.
                ама аз говоря за следващият 21ви мисля септември беше

Коментар

Кое ти дава основание да го виждаш още наесен?
                  ДПС консолидира подкрепата си и има най - железния и дисциплиниран електорат.
                  Никоя друга партия не може да се похвали. Герб са зависими от ДПС и винаги са танцували в един отбор. Ако някой си мисли, че мантрата Герб, РБ и АБВ ще са си самодостатъчни и супер независими - мисля, че дълбоко се лъже.
                  NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                    едно скромно мнение и от мен. В долният ми пост писах, че нищо няма да стане след 21ви, но сега се поправям. Ако не намерят работещо решение политиците от 3те партии в парламента, защото вече всичко зависи от тях на предстоящите избори когато и да са те 2 от тези три партии са аут, 3тата е вътре щото те са си под строй, ако обаче по-някакъв начин влязат, тогава ще играе сопата. Спасяването на КТБ в началото е трябвало да стане от БНБ тихо и кротко, както преди няколко год. с една друга банка, всички знаете какво стана, но тука идеята е да се вземат активите и да се намалят едни кредити. Сега вече всичко е в ръцете на 240 те паразита
                    Ама ти 21 го забрави - нищо няма да стане тогава.

Коментар

• В момента голяма част от статии, коментари и анализи в платени от Пеевски медии, които затвърждават мнението че ДПС ще продължи да бъде в управлението са реално опит за формиране на тази нагласа, за да може ГЕРБ по-лесно да приеме формална или неформална коалиция с ДПС. Сега въпроса е дали тези нагласи се създават единствено от ДПС или и от ГЕРБ. До сккоро мислех че и двете партии са замесени, вече не съм толкова убеден.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                        Бате Пешо, ти да не би да имаш нещо общо с Гърция?
                        Слез на земята, тук сме България, тук народа е патриотичен, милее за татковината си, и е готов да дава всичко от себе си за благото на държавата ни. Тук, като огладнее народа, отива да работи на още едно място, че да не е съвсем гладен. А като му казват да скача, просто пита колко високо. Ако някой ден му кажат че ще го бесят, народа ще попита дали да си носи въжета ...
                        Така, че нека да сме реалисти.
                        Не нямам.Но съм го виждал същия този народ разгневен....Въпрос на време е.Тия циркаджии ще платят за всичко.За разлика от гърците ние сме жестоки.Рядко скачаме ама като скочим режем глави....

Коментар

• едно скромно мнение и от мен. В долният ми пост писах, че нищо няма да стане след 21ви, но сега се поправям. Ако не намерят работещо решение политиците от 3те партии в парламента, защото вече всичко зависи от тях на предстоящите избори когато и да са те 2 от тези три партии са аут, 3тата е вътре щото те са си под строй, ако обаче по-някакъв начин влязат, тогава ще играе сопата. Спасяването на КТБ в началото е трябвало да стане от БНБ тихо и кротко, както преди няколко год. с една друга банка, всички знаете какво стана, но тука идеята е да се вземат активите и да се намалят едни кредити. Сега вече всичко е в ръцете на 240 те паразита

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                            Е точно това не го виждам как ще се случи в обозримо бъдеще.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Питам.какво става със защитените влогове и кога хората ще си ги получат.Защо държавата дава гаранции а после се крие и се прави на умряла лисица?
                              Все още сме далеч от хипотеза за изплащане на влоговете - банката все още си има лиценза.

Коментар

То реално правителство или парламент няма нищо общо със ситуацията в КТБ. Целия кенеф там е за сметка на Искров. Това че той се опитва да прехвърли топката на политиците си е негов проблем. В момента в който ДПС изпадне от управлението и всичките лайна които надроби Искров ще му се стоварят само върху неговата глава.
                                Е точно това не го виждам как ще се случи в обозримо бъдеще.
                                NO SIGNATURE FOUND

Коментар

Working...
                                X