IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Много добре знам какво пише в закона.Не съм баба Ванга за да знам обаче каква е истината.И точно щото никой не я казва а говорят глупости реших да пиша.Ти като голям експерт я ми кажи в случай че след изборите не може да се състави Правителство и новия Парламент се разпусне какво правим след като е ясно че без пари от Правителството проблема не е решим.Няма Правителство няма Парламент и сме 27 януари 2015г.Целия съм в слух и зрение слагам и снайпера да разбера какво се е случило към тази дата след като законовия срок е изтекъл
    Е какво мислиш, че ще се случи?
    Ще е изтекъл някакъв си срок по някакво си там законче, мислиш ли че на някой ще му дреме за това?
    Като мине срока, мине, кво да правим. Ще чакаме още.

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
      Ти пак ли се развихри?
      А по цитата, ти знаеш ли с каква цел се поставя банка под особен надзор? За да може да ѝ се направи одит и да се види как да се действа. В случая първия одит показа проблем, може би ще трябва цялостен одит да се направи. След което или банката ѝ се наливат едни пари, или банката се закрива. Което означава още 1-2 месеца. В момента знаеш ли какво се прави по въпроса?
      А колкото до крайния срок, той е 6 месеца по закон, т.е. не е нещо твърдо казано. Да беше по конституция някакси да го спазиш, а този срок е само по закон, ако се реши може и да се спази.
      Много добре знам какво пише в закона.Не съм баба Ванга за да знам обаче каква е истината.И точно щото никой не я казва а говорят глупости реших да пиша.Ти като голям експерт я ми кажи в случай че след изборите не може да се състави Правителство и новия Парламент се разпусне какво правим след като е ясно че без пари от Правителството проблема не е решим.Няма Правителство няма Парламент и сме 27 януари 2015г.Целия съм в слух и зрение слагам и снайпера да разбера какво се е случило към тази дата след като законовия срок е изтекъл

Коментар

Напротив, точно за това което е писал коментирах.
        Пешо си мисли че сроковете по закон са нещо задължително, а все пак законите у нас в повечето случи имат пожелателен характер. Така че търпение и разбиране трябва да имаме, все някой ден ще се реши нещо.
        Пич, ти в час ли си? Изобщо четеш ли се, или пишеш с гръбначния... Наясно ли си какво говориш? "Търпение"? "Разбиране"? За спестяванията на 100000 домакинства? Боже, ела си прибери версиите...
        При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнение
          Пешо е съвършено прав. Нормалната практика е хората да могат да си теглят гарантирните депозити, а одита да си върви. Сега разбрах, че бай Ганьо разбирал и от банково дело! На 21 и аз предчувствам метеж...
          Аз не искам да се стига до такива събития.Ще станат много за един живот.Само предположих до какво могат да доведат едни прости калинки които са решили че всичко знаят и могат.Да не се окаже само че в новия Парламент ГЕРБ и БСП са с най малко депутати.Аз не искам да съм заложник на техните простотии.В този момент имам нужда от държава и не искам тя да се крие и да се бъзика с мен.Щото ще почна и аз да се крия и да се бъзикам с нея

Коментар

Пешо си мисли че сроковете по закон са нещо задължително, а все пак законите у нас в повечето случи имат пожелателен характер. Така че търпение и разбиране трябва да имаме, все някой ден ще се реши нещо.

Ама ти четеш ли това което пишеш бе юнак?Не може каквото ти мине през главата да го брулиш през устата.Все пак трябва да имаш някакви задръжки и контрол над себе си.Не може така бос през житата.Осъзнай се.Ми ако всички решим че законите не са задължителни я се замисли....

Коментар

• Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнение
              Не разбирам кво си искал да кажеш с цялото това излияние, кво общо има с цитата на Бате Пешо, дали се съгласяваш с него или му опонираш и изобщо не хващам смисъла на логореята ти... ако има такъв.

Коментар

Ти пак ли се развихри?
                А по цитата, ти знаеш ли с каква цел се поставя банка под особен надзор? За да може да ѝ се направи одит и да се види как да се действа. В случая първия одит показа проблем, може би ще трябва цялостен одит да се направи. След което или банката ѝ се наливат едни пари, или банката се закрива. Което означава още 1-2 месеца. В момента знаеш ли какво се прави по въпроса?
                А колкото до крайния срок, той е 6 месеца по закон, т.е. не е нещо твърдо казано. Да беше по конституция някакси да го спазиш, а този срок е само по закон, ако се реши може и да се спази.
                Не разбирам кво си искал да кажеш с цялото това излияние, кво общо има с цитата на Бате Пешо, дали се съгласяваш с него или му опонираш и изобщо не хващам смисъла на логореята ти... ако има такъв.
                При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Пешо е съвършено прав. Нормалната практика е хората да могат да си теглят гарантирните депозити, а одита да си върви. Сега разбрах, че бай Ганьо разбирал и от банково дело! На 21 и аз предчувствам метеж...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    ...
                    5.В случая с КТБ все по ясно става че банката няма да отвори на 21.07.2014 нито на 20.09.2014г.Ако Орешарски подаде оставка и Парламента се разпусне БНБ няма да реши проблема и ще увеличи надзора с още време.Като имаме в предвид че резултатите от изборите може да са такива че да не може да се състави ново Правителство следва че може да няма работещ Парламент и до 20.12.2014 когато по сегашния закон изтича крайния срок на особения надзор.До тогава БНБ ще трябва да се е оправила сама.Просто не ми се мисли как тоя некадърник ще се оправи.....След като няма Парламент който да го смени и пред който да хленчи.....Ужас................За хората с депозити изборите се превръщат в голям залог.
                    ...
                    Ти пак ли се развихри?

Коментар

• Политиците както винаги не се интересуват от народа и проблемите му а си гледат собствените джобове.Вече е ясно че
                      1.БНБ няма умствен капацитет за да се оправи с проблема КТБ.Това се решава с оставка.
                      2.При поставяне на банка под особен надзор проблема за хората с депозите не е юридически или икономически той е политически.Пре времето на особения надзор могат да се променят закони да се гласуват нови което означава смяна на правилата по време на мача.Меко казано не е коректно да не употребя по силна дума.Този проблем всеки ще си го реши лично и всяка фирма сама
                      3.Бойко иска да му гласуват достатъчно пари за да има да харчи на воля и да обвинява други за дълговете.Това ще се реши от всеки на изборите
                      4.БСП явно няма да му гласува тези пари защото няма интерес.Това автоматично превръща хора в заложници на политическите боричкания между ГЕРБ и БСП.Докато хората страдат и търпят несгоди лишения и глад БСП и ГЕРБ не им дреме дори се забавляват.Това се решава пак на изборите.
                      5.В случая с КТБ все по ясно става че банката няма да отвори на 21.07.2014 нито на 20.09.2014г.Ако Орешарски подаде оставка и Парламента се разпусне БНБ няма да реши проблема и ще увеличи надзора с още време.Като имаме в предвид че резултатите от изборите може да са такива че да не може да се състави ново Правителство следва че може да няма работещ Парламент и до 20.12.2014 когато по сегашния закон изтича крайния срок на особения надзор.До тогава БНБ ще трябва да се е оправила сама.Просто не ми се мисли как тоя некадърник ще се оправи.....След като няма Парламент който да го смени и пред който да хленчи.....Ужас................За хората с депозити изборите се превръщат в голям залог.
                      6.През това време могат да фалират доста фирми и много хора да останат без работа и доходи....Предполагам че това ще се реши с тояги колове вили и павета.
                      7.На много от хората с депозити нервите им може да не издържат и ситуацията която може да се случи става ужасяваща.Няма да има непострадали.Не ми се мисли и не искам подобни сценарии....
                      Драги политици не си играйте със съдбите на хората.Озаптете лакомията си и жаждата за власт.Моля ви опичайте си акъла и не ни предизвиквайте.Решете проблема с банката а изборите след това.Моля ви с добро преди да е станало прекалено късно.Не искам да съм лош пророк

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                        А ти какво би направил на мястото на ГЕРБ?
                        Саморазпускам партията, защото не е дясна, не е способна на реформи и не може да се откъсне от мафията.

Коментар

• Едно е ясно- в нормалните страни никои нямаше да позволи хората да станат заложници на политически боричкания. Във Франция щяха да палят гуми и да отвличат банкери, във САЩ направо да излязат с личния си арсенал по улиците.

Както някой правилно отбеляза, в Лимън нямаше вложители! За съжаление, българското овчедушие е пословично...

Коментар

Герб са напълно прави да искат да не се опосква положението до последно, а да има резерви. Вчера само с тези 3.4млрд. лв. новите предложени държавни дългове, няма как да стане само с толкова. Сумата според мен трябва да е около 8-10млрд. лв. да се вземат нови дългове на държавата от външните пазари, за да има поне известен комфорт на управлението като върнем Герб за следващия мандат.
                            По-младите не помнят, навремето като падаше комунизъма и България беше затънала в цели 8.1млрд. долара дълг, цяла трагедия беше. Е вярно, че почти всичките онези пари бяха капиталовложения в оборудване, заводи и т.н. все държавни активи. За разлика от сега, когато хем се стягат коланите, хем парите някъде изтичат ...
                            Затова, нека да се вземе повече външен заем, за да има с какво да се покриват необходимите разходи.
                            С две думи в предния мандат ГРОБ опоскаха 4 милиарда, без да са "капиталовложени" и ти сега искаш ТОВА правителство да вземе 8-10 милиарда за да може ГРОБ и тях да опоскат.

Дето казват французите:
                            Апетитът идва с яденето.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• "Протестна мрежа" призова БНБ да разкрие докладите за КТБ

Нагъл народ, иска да има достъп до квалифицирана информация. Тази информация не трябва да се изнася, тя трябва да е само за вътрешна употреба от който и където трябва, в БНБ и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                                Герб изнудват комунягите и дпс да признаят фалита на държавата и да актуализират бюджета с 10-15 милиарда общо, за да могат да дойдат на бял кон и да не трябва да се оправдават за новите неизбежни милиардни заеми.
                                В замяна ще се съгласят да ликвидират баМката на цецко, като хем гарантират ВСИЧКИ депозити (хората щастливи ), хем продадат тихомълком кредитите и ценните книжа за без пари на червените олигарси.
                                Дано народа се осъзнае и издигне най-сетне бесилки пред парламента.
                                Герб са напълно прави да искат да не се опосква положението до последно, а да има резерви. Вчера само с тези 3.4млрд. лв. новите предложени държавни дългове, няма как да стане само с толкова. Сумата според мен трябва да е около 8-10млрд. лв. да се вземат нови дългове на държавата от външните пазари, за да има поне известен комфорт на управлението като върнем Герб за следващия мандат.
                                По-младите не помнят, навремето като падаше комунизъма и България беше затънала в цели 8.1млрд. долара дълг, цяла трагедия беше. Е вярно, че почти всичките онези пари бяха капиталовложения в оборудване, заводи и т.н. все държавни активи. За разлика от сега, когато хем се стягат коланите, хем парите някъде изтичат ...
                                Затова, нека да се вземе повече външен заем, за да има с какво да се покриват необходимите разходи.

Коментар

Working...
                                X