Не не са се изпарили и си имат нов собственик.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Чакай и аз да си порева днес, да се отчета!
Дайте си ,ми парите бе мискини!
Хайде че почвам да пиша писма вземам сопи, брадви, тояги, подавам жалба в Брюксел и до омбуцмана и една съм приготвил до арменския поп.
А ма ха!
Може да плащате по 1000 лева около 30 години.
Повече пари в българска банка НЕ! Изнасям в чужбина и инвестирам в ликвидни активи като коли например.
Ха добро утро смехурковци
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеТе нарочно настройват хората едни срещу други... тези с малките срещу тези с големите депозити. По този начин си намират оправдание да не плащат и лев.
Аз имам компромисно предложение... да дадат по 1000лв. на всички за август месец... но те никога няма да го направят, защото вероятно се готвят да не връщат пари скоро... или поне не тази година.
Нямам си на идея какво подготвят, но рано или късно, тези "замразени" пари в КТБ, ще започнат да се отразяват върху икономиката... и тогава ще започнат да страдат и хора които нямат нищо общо с КТБ.
Няма как да не се отразят загуби от подобен порядък.
Така или иначе ще има субсидиране от бюджета...
И вместо да се подготвят и стартират толкова бавени реформи ще се бяга с оправданието, че няма пари за друго...
Главните въпроси, обаче всички избягват.
КОИ ПОЗВОЛИХА ВСИЧКО ТОВА С КТБ ДА СЕ СЛУЧИ???
КОИ ПРИКРИВАХА КРАЖБИТЕ И НАРУШЕНИЯТА ТОЛКОВА ГОДИНИ???
КОИ КАРАХА ДЪРЖАВНИ ДРУЖЕСТВА ДА ДЪРЖАТ ПАРИТЕ СИ ТАМ???
Коментар
� -
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеКато стана дума, има ли изтекла систематизирана информация за пари на инвестиционни и пенсионни фондове?
...
И преди да сте си помислили, че регулаторът просто е изключително либерален и позволява всичко на всички, неговите действия говорят за избирателен надзор. През юли 2013 г. например Мавродиев и заместник-председателят, отговарящ за надзора над осигурителния пазар, Ангел Джалъзов, официално и гръмко оповестиха поредица от принудителни административни мерки спрямо две пенсионни компании - "Доверие" и "Алианц България", защото инвестирали в "лоши активи". С мерките комисията ги задължи да продадат притежавани от тях финансови инструменти, тъй като според регулатора те са рискови и държането им е в ущърб на осигурените лица. С действията си КФН бе причина пенсионните им фондове и осигурените в тях да понесат щети за близо 1 млн. евро от пропусната доходност по данни на самите пенсионни компании. Цялата абсурдност по казуса показват и отхвърлените този четвъртък жалби на двете компании пред КФН, подадени през април... 2013 г. Произнасянето на регулатора година и нещо след обжалването не просто е безпредметно, то е абсурдно.
...
В крайна сметка КФН вече има практиката да се намесва като портфолио мениджър в инвестиционната политика на поднадзорните си лица. Тогава защо не го прави по казуса КТБ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПроектът на Янаки не върши никаква работа за целите на Moody's. Те ще кътнат още рейтинга, ако не се изплатят големите депозити
Коментар
� -
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение...ще се махнат само свестните! Разбира се ще останат такива които са готови и "без пари" да те "ръководят, управляват и проверяват", ако това е целта, то тя обслужва мафията.
...
Викаш- ръководи, управлява и проверява за "без пари"
Затуй ли само с 14хиляди на депозит е човекът ... дето пак иска да ни "проверява и управлява"
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМного противоречия има и с директивата.
Абе, нямам намерение да им отварям очите. Мръсни популисти.
Платете на всички дължимото, защото сте затънали до шия в лайна!!!!
Аз имам компромисно предложение... да дадат по 1000лв. на всички за август месец... но те никога няма да го направят, защото вероятно се готвят да не връщат пари скоро... или поне не тази година.
Нямам си на идея какво подготвят, но рано или късно, тези "замразени" пари в КТБ, ще започнат да се отразяват върху икономиката... и тогава ще започнат да страдат и хора които нямат нищо общо с КТБ.
Коментар
� -
Вижте колко от парите на енергетиката останаха блокирани в КТБ
http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BA%...91_369768.html
От "Булгаргаз" и "Булгартрансгаз" май са се поосрали...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениеколеги, ако следващата година трябва да платя данък от свободна професия, може ли да си го удържа от депозита който държавата има да им дава посредством ФГВ..?!
Коментар
� -
"Решението е продиктувано от повишения риск от загуби за вложителите, предвид несигурността за това кога ще получат достъп до парите си и дали държавата ще защити напълно негарантираните влогове. Рейтингът е с 3 степени над този за фалит и показва много висок риск, пише DarikFinance.bg"
Колкото повече време минава, толкова по-зле става...Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
�
Коментар