IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Има три вида депозитари
    Големи, които не искат да изгорят
    Малки, които не искат да изгорят
    Малки, които не искат да изгорят, но искат големите да изгорят.

Е те тези третите са ми особено неприятни
    Аз не искам никой да изгаря,просто закона е такъв и трябва да се приложи.
    Всеки има глава на раменете,да е обмислил всички варианти.След като има закон за фалит,значи кво правим?Просто е, да имаме едно на ум!За себе си съм преценил и съм разхвърлял всичко,не че не ми беше най-лесно и изгодно да сложа всичките си спестявания на 7.5%,но не го направих точно заради това,че обмислям всички сценарий.Който не е действал така сега ще си понесе последствията.Споделих фактите,които са на път да станат реалност...пък ти мрази когото искашИмаш основание да не харесваш закона,съжалявам,но трябва да се научим да спазваме правилата един път завинаги.Нови лобистки закони няма и не трябва да има!
    Кога?Живи и здрави ще видим.Ако КТБ не фалира,което като гледам е малко вероятно(освен ако банката е здрава,което не е за изключване напълно),тогава всеки един ще си получи всичко,нали е ясно.Знаем кога е крайния срок ,така че спокойни нерви
    И за финал искам да ти кажа,че не злобея,че големите вложители ще загубят,а се радвам,че малките ще си вземат парите при всякакви обстоятелства.Капиш?
    Приятно!
    Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Ами сега : Издадена е европейска заповед за ареста на Цветан Василев
      Все още не е ясно дали банкерът е задържан

Поредното активно мероприятие във България, което се случи и е продължение на пост-тоталитарния контролиран хаос.

Коментар

• Издадена е европейска заповед за ареста на Цветан Василев

Коментар

Има три вида депозитари

Вуте хванал златната рибка.
          1-во желание:
          - Да умре на комшията кравата.
          - Ок...
          2-ро желание:
          - Да умре и на другио комшия кравата.
          - Ок...
          3-то желание:
          - Да умре и мойта крава.
          - Е, що и твойта, бе..
          - Да нема откъде да си купат млеко... д*ба тяя'ната мама, д*ба!

Коментар

Ти казваш плати ли данъците за биткойните? Или още няма печалба
            Биткойна не е "физичен", значи няма данък

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak
              Доколкото знам физичните закони ако едно нещо го няма за да го върнат трябва да го вземат от друго място. И това място ще сме всички ние и имащите и нямащите депозити: обикновенните хора които плащат данъци. Както се казва: справедливо ще вземат от всички. И запомни че така наречените акули няма да загубят, надявам се да ти се е изяснило...
              Ти казваш плати ли данъците за биткойните? Или още няма печалба

Коментар

Има три вида депозитари

Първоначално изпратено от ivancholak
                Доколкото знам физичните закони ако едно нещо го няма за да го върнат трябва да го вземат от друго място. И това място ще сме всички ние и имащите и нямащите депозити: обикновенните хора които плащат данъци. Както се казва: справедливо ще вземат от всички. И запомни че така наречените акули няма да загубят, надявам се да ти се е изяснило...
                Най-вероятно нужните около 1,5 млрд за гарантираните депозити ще бъдат набрани чрез вътрешен дълг.После ще бъдат върнати от разпродажба на активи на банката.Данъкоплатецът ще е 0:0.Не знам защо плачеш,че ще плащаш нещо?!
                Last edited by andy2000; 31.07.2014, 15:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                  Има една подробност,която не ти се иска да споменеш.Тогава загубиха парите си малките вложители,сега ще е обратното и това нещо ме кара да съм мнооого доволен...един път да загубят и акулите,не само простия човек.
                  Има три вида депозитари

Коментар

Както винаги Форекса е болезнено прав, може да се каже че заради него влизам тука, и ужасно съжалявам че не го познавам на живо.

Парите ще ви се върнат когато цъфнат на леля Пена налъмите. Всъщност ще ви се върнат когато се обезценят и с тях ще може само да си ...Което е същото като това с налъмите

От написаното от теб и други с подобни постове разбирам че сте извън проблема КТБ! След като стана ясно че парите се връщат до мах. 21.1.2015г. кво толкова сте се загрижили за парите на другите или ...може би сте изпуснали 8-9 % лихва за последните 10г. и като дръпнете чертата сте въртели едни пари-злато,имоти и т.н. и накрая ДЪРВО -Спете спокойно вашите пари ще дойдат при нас не нашите при вас!!!
                    Last edited by xaro; 31.07.2014, 14:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
                      БНБ кога ще изкара отчетите на банките ?
                      В календара пише 17:00 часа

Коментар

Човек е живо същество което влиза много пъти в един и същ капан. И ти си нагледния пример. Ако си млад и не помниш или ако си стар ама си глупав припомни си '96 как всичко започна с едни привилигировани депозити и едни супер атрактивни лихвички....
                        Едно време се борих срежу глупоста и мислех че ще мога да помогна на всички ама се изморих. Сега вече си мисля, че май е хубаво да ги има в повечко....
                        Има една подробност,която не ти се иска да споменеш.Тогава загубиха парите си малките вложители,сега ще е обратното и това нещо ме кара да съм мнооого доволен...един път да загубят и акулите,не само простия човек.
                        Забравяш и още нещо,което тук е писано вече стотици пъти.Има закон,който е направен за обикновения човек.А и младото поколение няма да седи и да гледа като Вас навремето,бъди сигурен.И точно затова ще върнат парите,заради закона,страха от фалит на държавата и страха от народа.Изясних ли се ясно другарю?
                        Лек ден!
                        Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• БНБ кога ще изкара отчетите на банките ?
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Парите ще ви се върнат когато цъфнат на леля Пена налъмите. Всъщност ще ви се върнат когато се обезценят и с тях ще може само да си ...Което е същото като това с налъмите
                            Да, но кога ще цъфнат на леля Пена намъмите. От тази дата се интересуваме всички тук
                            Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

Човек е живо същество което влиза много пъти в един и същ капан. И ти си нагледния пример. Ако си млад и не помниш или ако си стар ама си глупав припомни си '96 как всичко започна с едни привилигировани депозити и едни супер атрактивни лихвички....
                              Едно време се борих срежу глупоста и мислех че ще мога да помогна на всички ама се изморих. Сега вече си мисля, че май е хубаво да ги има в повечко....
                              Ами аз бях млад тогава и не се интересувах от икономика и политика, а сега не съм много млад и изгорях
                              А според мене не трябва човек да се бори срещу глупостта на хората - човек трябва да се бори да има справедливи закони и справедливи наказания на виновните.
                              Ако сега имаше добри закони и честни съдии, тия дет изгоряхме можехме да седим спокойни

Коментар

• Мери Кристмас

http://special.bg/?Channel=2&Issue=1...Article=500673

"През това време част от фирмите с блокирани средства в банката най-вероятно ще изпаднат в неплатежоспособност. (Денят за месечни вноски по кредитите в КТБ е 25-о число, така че на 25 септември вече по закон ще може да бъдат обявени в неплатежоспособност тези, които три месеца не са погасявали задълженията си.) Въпреки че банката приема вноски за погашения по кредитите. Така картинката на кредитния портфейл на трезора допълнително щяла да се изчисти.

От БНБ ни довериха още, че става дума за около 70 държавни фирми, за някои от които, дори и да държат разрешените по закон 25% от свободните си средства в КТБ, блокираните сметки ще се окажат фатални. От Националното сдружение на общините в Република България пък ни съобщиха, че не са изключени и фалити на общини. Над 100 млн. лв. били блокираните пари на местните власти в КТБ."

Фалираха ги с лека ръка

Коментар

Working...
                                X